Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wpis kontrolny.

Tylko Xbox.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapy to tylko zaślepieni faryzeusze... :frog:

Opublikowano

Ciekawe kiedy poznamy nowe info o Forzie 6, czuje kopalnie beki.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja też czuję kopalnie beki, z playstation, znowu. :kaz:

Opublikowano

Sony obralo bardzo interesujaca strategie, nie zapowiada gier wiec unikaja tradycyjnej beki dla premier na playstation

Opublikowano

@expert

tak jak oczekiwales bomby na 20-leciu sory w postaci info o gt7

#thisiswaiting

Opublikowano

@expert

tak jak oczekiwales bomby na 20-leciu sory w postaci info o gt7

#thisiswaiting

Teraz oczekuje jeszcze bardziej.

Ale bez kitu, jesli na tych E3 nie bedzie żadnego info o Gran Turismo to sprzedaje fpizdu to guwno i kupuje PC.

Opublikowano

Chciałeś GT7, a masz :frog:

Opublikowano

Chciałeś GT7, a masz :frog:

Mam DriveCluba, nie moge narzekać, platyna wciąż nie wbita i do przejechania pare sezonów.
Opublikowano

xD No to smialo mozesz sobie przygotowywac ciekawy szablon na aukcje na allegro

Opublikowano

No przeniesienie 50 jak nie więcej skyline, czy innych priusów na nową generację trochę potrwa. Ale na szczęście odgłosy pozostaną bez zmian

Opublikowano

No przeniesienie 50 jak nie więcej skyline, czy innych priusów na nową generację trochę potrwa. Ale na szczęście odgłosy pozostaną bez zmian

Nie ma to dla mnie znaczenia, i tak Forza zatrzymała sie na pierwszej części, tez jest tylko kopiuj/wklej a w Forzie 5 doszło jeszcze wytnij/sprzedaj w DLC.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

nie wiem niestety nie grałem. Na szczęście przesiadłem się od razu z dwójki na piątkę wiec różnica mega. osobiście uważam, że gt powinno się skończyć na czwórce, ewentualnie piątej części.

Opublikowano

Nie ma to dla mnie znaczenia, i tak Forza zatrzymała sie na pierwszej części, tez jest tylko kopiuj/wklej a w Forzie 5 doszło jeszcze wytnij/sprzedaj w DLC.

Mam Ci przypomnieć samochody standard w GT z PS2? :ohboy:

Ups.... :kaz:

Opublikowano

ja do gt5 kupilem specjalnie kierownice - driving force gt, po pol roku w pizdu pozbylem sie i kierownic i gt5, mega rozczarowanie ta czescia choc na kierownicy jezdzilo sie rewelacyjnie szczegolnie na nurbie

Opublikowano

Na E3 kopalnia beki będzie z Sony i Playstation, oleją Was ciepłym moczem tak samo jak na 20th anniversary. Wspomnicie moje słowa.

Opublikowano

PS4 radzi sobie zayebiscie na rynku, ciagnac ku powierzchni tonacy okret Sony

Wiec na E3 zwiastuje 2 scenariusze

-Powtorka z imprezy na 20-lecie PS i masowy exodus klapkow, ktorzy uswiadomili sobie, ze gierek nie bedzie poniewaz Sony nie oplaca sie ich robic

-Standardowa prezentacja prezentacja sony na e3, czyli wielkie smierdzace (pipi) przysypane blichtrem. Ogromny eksajt na forumku spowodowany nowym gameplayem U4, remake'iem Ratcheta i remasterem GoWa, klapy beda sie oszukiwac ze ten lineup zniszczy MS

#takbedzie

microsft z kolei zayebie swoja prezentacje nowym CoDem w WWII :fsg: i nowym Battlefieldem: city guard

Opublikowano

Oba scenariusze prowadzą do jednego celu i zarazem podsumowania - Sony to gejmingowe dno dla januszoklapoulungów.

WinXOne_zps2261a62c.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kogo obchodzi ten nudny brum brum 6 część? 

Opublikowano

ja do gt5 kupilem specjalnie kierownice - driving force gt, po pol roku w pizdu pozbylem sie i kierownic i gt5, mega rozczarowanie ta czescia choc na kierownicy jezdzilo sie rewelacyjnie szczegolnie na nurbie

U mnie tak samo, nabyłem dfgt pod ta gre, rozczarowanie jednak sama gra było duże.
Opublikowano

bedzie nowa gra od level5, pewnie pokaza nad czym grzebie bend studio i guerilla, moze cos od quantic dream albo media molecule, do tego gravity rush2 - bedzie dobrze

Opublikowano

Kogo obchodzi ten nudny brum brum 6 część?

Nudna to jest Forza, GT dzieki ASpec, Bspec, zroznicowanych trasach, czy zróżnicowanych klasach pojazdów (od WRC po gokarty) kończąc na szkółce jazdy dawała duuuuuzo frajdy, zdecydowanie genialny tytuł z wystarczająca fizyka. Owszem, odgłosy silników to dno, standardy tez, ale jako dzieło, jako gra jest po dzis dzień lata świetlne przed nudna Forza, która jest powtarzalna do obrzygania, i gdy człowiek dostaje powiew świeżości w postaci genialnej Forzy Horizon to za chwile dostaje kubeł zimnej wody w postaci Forzy Horizon 2 która jako całość jest jednak gorsza w mojej opinii od Forzy Horizon, co wiecej, FH3 bedzie pewnie kolejnym kopiuj wklej racerem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.