Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fanek gratuluje przejscia BB :lapka: Dobrze wiedziec, ze sa jeszcze uzytkownicy PS4 grajacy w dobre gry, a nie tylko walczacy o kawalek plastiku bo ma napis Playstation.

Troche chyba ludzie przesadzaja z tym poziomem trudnosci. Dla mnie juz juz trudniejszy z poczatku byl Lord Of The Fallen, gdzie fiolki nie sypaly sie niemal z kazdego przeciwnika, a timing odgrywal bardzo duza role.

Zdaje sobie sprawe, ze Bloodborne dopiero zaczalem i pewnie bedzie trudniej, ale poki co dwaj bosowie padli praktycznie bez powtorzen (co innego zwykli przeciwnicy, ktorzy czesto potrafia nam sami napsuc sporo krwi!). Moze to wlasnie przez to, ze nawet gdy masz 0 staminy mozesz robic fikolki w nieskonczonosc... 

Dla mnie Bloodborne to 2 gra dla ktorej warto kupic PS4, ale przy okazji pokazuje, jak niesprawiedliwie zostali potraktowani polacy - te obnizanie ocen za niestabilny framerate, prace kamery, przenikanie obiektow czy inne (pipi)y, ktore tak na prawde nie mialy az takiego wplywu na gameplay wystepuja takze w nowym dziele From Software - jedyna roznica to slowo ex i tu juz wszyscy na techniczne niedoskonalosci widac potrafia przymknac oko.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale lords of the fallen to kupsztal i to nie tylko techniczny, więc jaka tu niesprawiedliwość.

Opublikowano

easye ostatnio bardzo dobry foruming robi, podoba mi sie.

Opublikowano

Niby dlaczego ? 

Design, drewniana walka, nędzna fabuła i brak klimatu. Ot takie souls wannabe, które poległo na wszystkich płaszczyznach, które chciano skopiować.

Do tego gra uwielbiała się wysypać do menu konsoli, framerate oscylował w okolicach 20 klatek mimo podzielenia obszaru na ładowane oddzielnie sektory i bugi uniemożliwiające czasami ukończenie gry(mana bug).

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Podobny do Twojego forumingu więc nie dziwne, że Ci się podoba.  :teehee:

Opublikowano

Podobny do Twojego forumingu więc nie dziwne, że Ci się podoba. :teehee:
Schlebiasz mi.
Opublikowano

Nie sądzę, ale jak tam chcesz. :lapka:

Opublikowano

czytalem ze pecetowe gta 5 gniecie graficznie next genowe wersje i do tego jest super zoptymalizowane. szach mat konsolowe biedaki

Opublikowano

Budowa wydajnego komputera do gier nigdy nie była prostsza i tańsza. Na rynku dostępnych jest mnóstwo opcji, ale my mieliśmy jeden cel podczas tworzenia budżetowej konfiguracji: włączenie najnowszych tytułów w jakości dorównującej konsolom obecnej generacji. Czy uda się dorównać lub nawet wyprzedzić PlayStation 4 pod względem wydajności - za kwotę 1600-1700 zł?

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-04-11-tani-komputer-do-gier-poradnik-digital-foundry

Ale nie, komp do grania to 4-5 tysiecy xD. Co te konsolorze to ja nawet nie.

Acha, jak nie umiesz na komputrze wgrac pacza za pomoca automatycznego updatu to nie czytaj, ten tekst nie jest dla ciebie :yao:

Opublikowano

Pogadamy przy premierze Wieśka. :lapka:

Opublikowano

czytalem ze pecetowe gta 5 gniecie graficznie next genowe wersje i do tego jest super zoptymalizowane. szach mat konsolowe biedaki

2 lata po premierze :( i 7 płytach

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Sutek jaki konsolowiec nagle ku,rwa xD. Nadal czekamy na twoje benchmarki z BF3. Z chęcią z tobą pogadam farbowany lisie :cool:

Opublikowano

Jakie benchmarki? xD

Przecież to Milan obiecywał jakieś benchmarki, na które również czekam już chyba drugi rok.  

Tylko już go z nami nie ma. :reggie:

Poza tym boli cie du.pa, bo granie na pc jest ch.ujowe. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

2 lata po premierze :( i 7 płytach

a jak na płytach to bez STEM  :lol:

grafika... zobaczymy jak z fps'ami i ogólnym gameplayem. co komu po grafice jak stopklatki ubimovieexperience i bugfest.

Opublikowano

Benchmarki czy tam specyfikacja kompa, no coś tam miałeś pokazać. Zresztą nieważne bo i tak nie napiszesz. GTX 560 poszedł na olx i teraz pan z ps4 :cool:

Opublikowano

Sutek jaki konsolowiec nagle ku,rwa xD. Nadal czekamy na twoje benchmarki z BF3. Z chęcią z tobą pogadam farbowany lisie :cool:

Bylo, bylo. Milan cos sutka cisnal.

Opublikowano

Benchmarki czy tam specyfikacja kompa, no coś tam miałeś pokazać. Zresztą nieważne bo i tak nie napiszesz. GTX 560 poszedł na olx i teraz pan z ps4 :cool:

Widzę ostro zacofany jesteś bo to już było przecież dawno dawane, zarówno specyfikacja jak i screeny z włączonym frapsem. 

Jakieś leki bierz od pamięci bo w takim wieku problemy to co będzie za 10-20 lat. :obama:

Opublikowano

>czytanie wszystkich postów w CW

Ohohoho. To weź przypomnij z łaski swojej ten swój sprzęt.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie.

Jak Ci zależy to sobie znajdź. :cool::lapka:

:Coolface:

Opublikowano

suteq jaki lamus, prawie jak lem

Opublikowano

i do tego wierny fan fist&furious

Opublikowano

Budowa wydajnego komputera do gier nigdy nie była prostsza i tańsza. Na rynku dostępnych jest mnóstwo opcji, ale my mieliśmy jeden cel podczas tworzenia budżetowej konfiguracji: włączenie najnowszych tytułów w jakości dorównującej konsolom obecnej generacji. Czy uda się dorównać lub nawet wyprzedzić PlayStation 4 pod względem wydajności - za kwotę 1600-1700 zł?

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-04-11-tani-komputer-do-gier-poradnik-digital-foundry

Ale nie, komp do grania to 4-5 tysiecy xD. Co te konsolorze to ja nawet nie.

Acha, jak nie umiesz na komputrze wgrac pacza za pomoca automatycznego updatu to nie czytaj, ten tekst nie jest dla ciebie :yao:

Ten artykuł pokazał ze składając kompa za 2tys zł, otrzymamy kompa ktory PORÓWNYWALNIE wyświetla gry jak PS4, RAZ LEPIEJ A RAZ GORZEJ, i tu miejsce na bekę

Ten komp nie spełnia nawet minimalnych wymagań Wieśka podobno :dynia:

Jestem ciekaw jak poradzi sobie z GTA V a co dopiero gry za rok.

Beeeeeeka

Opublikowano

Ale niektorzy maja juz kompa, bo potrzebuja go do pracy, ja wystarczy ze dorzuce z 700zl zeby wymienic grafike na nowsza i odpale wieska 3 na ultra w full hd :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.