Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kupić wersję konsolową?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Akurat rozwiązanie na mój problem mogę znaleźć w dziale PSN.

Opublikowano

Akurat rozwiązanie na mój problem mogę znaleźć w dziale PSN.

Przecież zostało ustalone ze z PSN nie ma problemów.
Opublikowano

Odłączyłem router, zatańczyłem 4 kolka wokół pcta ściąga 400kb/s :obama: Poradę wziąłem z działu PSN wiec co ty mi tu exact kręcisz?

Opublikowano

Odłączyłem router, zatańczyłem 4 kolka wokół pcta ściąga 400kb/s :obama: Poradę wziąłem z działu PSN wiec co ty mi tu exact kręcisz?

W dziale PSN każą chodzić wokół PCta?, co Ty próbujesz mi wmówić Ragus.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

lol przecież te GTA na pc po screenach wygląda tak samo jak na konsolach

po 3 latach czekania

Amused-Chuckle-Funny-Haha--Ha-Ha-Hahaha-

Coś jak w Mołdawii sie cieszyli w 2010 roku, że puścili im w końcu w tv serial Miami Vice

Opublikowano

lol przecież te GTA na pc po screenach wygląda tak samo jak na konsolach

po 3 latach czekania

Coś jak w Mołdawii sie cieszyli w 2010 roku, że puścili im w końcu w tv serial Miami Vice

Frajerzy z tych pecetowców, no nie.

Opublikowano

tak jak piszesz

Opublikowano

Cześć,

Od kilku tygodni zauważyłem, że moje gry na playstation 4 mogą chodzić z niższą wartością klatek na sekundę niż powinny. Serwis Eurogamer przeprowadza dokładne analizy płynności różnych gier - na podstawie tych artykułów zdałem sobie sprawę, że z moją konsolą może być coś nie tak.

W Far Cry 4, który powinien chodzić przez właściwie cały czas stałych 30 fps w pewnym momencie zacząłem doświadczać spadków płynności i efektu "rwania obrazu" - a najlepsze jest to, że przez pierwsze 7-8 h gry wszytko było w porządku. Moje oczy są bardzo wyczulone na wahania klatek na sekudnę i czesto zauważałem, że ich wartość na chwilę spada o 4-5 klatek w dół. 

Analiza Digital Foundr: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-17-digital-foundry-kontra-far-cry-4-na-ps4

Podobna sytuacja wysątpiła ostatnio w Dying Light, wedle testów DF powinna przez większośc czasu trzymać stałe 30 fps, w moim przypadku często rwał obraz i licza klatek spadała o kilka poniżej 30 fps.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-01-28-analiza-wydajnosci-dying-light

Nawet w The Order 1886, które powinno chodzić przez 95% czasu w betonowych 30 fps, zdarzały mi się (ale już dość delikatne) spadki płynności. Zwłaszcza, że mogłem porównać sobie bezpośrendnio z nagraniem DF - podczas strzelania z działa na moście w testach jest stałe 30 fps, u mnie kilka razy delikatnie chrupnęło.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-02-19-analiza-wydajnosci-the-order-1886

Gry zawsze pat(pipi)e, po wspomnianych problemach robiłem reinstalki i przebudowywałem bazę PS4, lecz problemy nie zniknęły. Nie wiem za bardzo co robić. Niektóre gry chodzą mi idealnie jak powinny (teraz np Cień Mordoru - stałe 30 fps choćby nie wiem co -tak jak w testach DF), ale inne - jak wspomniane wyżej nie powinny raczej tak chodzić. Zwłaszcza, żę przeglądałem fora i nikt podobnych problemów nie miał. Czy powinienem odesłać na gwarancję? Ktoś miał podobne problemy?

pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc 16x16_smiley-happy.gif

Fikusne to playstation :obama:

Opublikowano

Pewnie ma radeona.

Opublikowano

To pewnie przez tego ch.ujowego mordora. :cool:

Dobrze mu tak, wstrętny klapers. Tfu. 

Opublikowano

Dobrze że nie ficuśne he he heh

Btw. na arhn.eu grają w gta i zgadnijcie co się stało xDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Macie porównania wszystkich wersji V :

Opublikowano

Po co ten drugi filmik? Przeciez nikogo nie interesuje porownanie ze slabsza konsolowa wersja :yao:
Oj Karas :oh_you:

Btw. na arhn.eu grają w gta i zgadnijcie co się stało xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Po co ten drugi filmik? Przeciez nikogo nie interesuje porownanie ze slabsza konsolowa wersja :yao:

Oj Karas :oh_you:

Oj tam mam dobry dzień więc i dla zielonego plebsu chciałem być miły  :frog:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jak tam granie w 60 klatkach w gta 5? Ahh zapomnialem ze na konsolach tylko 30fps i "1080"

Opublikowano
  • Autor

:notsure:

Co te plejstejszon robi z ludzmi.

Opublikowano

Jak tam granie w 60 klatkach w gta 5? Ahh zapomnialem ze na konsolach tylko 30fps i "1080"

Jak tam granie w 60 klatkach? Aaa, zapomnialem ze polowa jest dopiero na 4ej plycie, a druga polowa gogluje "gta v crash fix" (480k wynikow w googlach - sprzedalo sie ponoc milion, ale z dokladniejszymi obliczeniami poczekajmy na mejma)

Co te plejstejszon robi z ludzmi.

Nie strzelaj do poslanca, dla tej gry trzymam Wii U.

Opublikowano

XenobladeX - 28 fpsów, screen tearing, TWARZE, system walki jak z chu,jowego MMO, 720p xDD i...

GOTY :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

XenobladeX - 28 fpsów, screen tearing, TWARZE, system walki jak z chu,jowego MMO, 720p xDD i...

Ten tytul pojdzie do Wieska lub MGSa, ale 3 miejsce jest wolne, chyba ze Persona zmiazdzy :cool:

Opublikowano

Chińskie bajki dla gimbusów. :cool:

Opublikowano

Maj bady is redy!!

Jak zepsują europejską okładkę, to poleje się krew.

81i3hlTzm6L._AA1500_Crop.jpg

:banderas:

Opublikowano

Ten tytul pojdzie do Wieska lub MGSa, ale 3 miejsce jest wolne, chyba ze Persona zmiazdzy :cool:

chyba że też przesuną.  :cool:

widzę że szybko przeszliśmy do akceptacji downgoradu za który w przypadku ps4 wypominano by 3 pokolenie w przód.  :sleep:

Opublikowano
:obama:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.