Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GOTY 2015, gra jest ku.rwa serio cudowna. Odpalilem sobie przed wczoraj na sekunde Infamousa żeby zobaczyć graficzkę i wyłączyłem po paru minutach. Tym się ktoś podniecał, że wyglada dobrze? Dla mnie nie ma dużej róznicy w jakości miedzy Infamousem a BB prócz framerate'u i efektów cząsteczkowych, Bloodborne wciąga dupom wszystko na PS4. W Driveclubie nie doszedłem jeszcze do deszczu :yao: ale nadal podtrzymuje zdanie, że w dzień uber przeciętnie to wyglada i jeszcze draw distance jest czasem obrzydliwy (dosłownie ulica się doczytuje na moich oczach)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Prawilnie przypominam i apeluję o porządek - GOTY 2015 to W3.

Opublikowano

W DriveClubie w kampanii nie ma deszczu, doszedł dopiero w dodatku, w dzień najgorzej wyglądają Indie, ale gra rozkręca się i przynosi frajdę dopiero od eventu w którym jeździsz Maserati.

Infamous jest ładny, nie przesadzaj, pograj chwile, zdobądź pare mocy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

bluber a jak tam gałeczki od pada? Ja juz popadłem w taka paranoje ze co kilka minut na nie spogladam podczas gry.

Opublikowano

W DriveClubie w kampanii nie ma deszczu, doszedł dopiero w dodatku, w dzień najgorzej wyglądają Indie.

Infamous jest ładny, nie przesadzaj, pograj chwile, zdobądź pare mocy.

Nie podoba mi się ta gra. 

bluber a jak tam gałeczki od pada? Ja juz popadłem w taka paranoje ze co kilka minut na nie spogladam podczas gry.

nie kupiłem jeszcze nakładek, ale musze to zrobić tobie też radzę :ogor: ale póki co są w ok stanie, nowsza re.wizja :teehee:

Opublikowano

suteq słabiutka psycha

Kur.wa zabawnie to się czyta od osoby, która niedawno pękła pod słabym prowo i zrobiła referat do Blubera z tłumaczeniami na kilka punktów. 

iks de

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A stickera na wbudowana latarkę masz przyklejonego?

To nie porywalizujemy w DC nigdy razem? ;(

suteq słabiutka psycha

Kur.wa zabawnie to się czyta od osoby, która nie dawno pękła pod słabym prowo i zrobiła referat do Blubera z tłumaczeniami na kilka punktów.

iks de

Nie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Exact czemu chcesz rywalizować w drivesrake jak wiesz, że mnie rozje.dziesz? Zagraj ze mną w pro evo zobaczymy jaki kozak jesteś :shotgun:

o kur.wa ten moment w który wstawiasz cenzurę w słowo które tego nie wymaga :obama:

Opublikowano

Nie o to chodzi, mówiłeś ze lubisz arcadowki, chce w Tobie obudzić chęć rywalizacji by poczuć gdzie leży Magia tej gry.

Zobacz do tematu DC, gdy zaczynaliśmy sie bawić większość zamykała tabele, w tej chwili czołówka pierwszych 6-10 miejsc to różnice tysięczne.

Bez rywalizacji ta gra to 7/10.

Opublikowano

Grać całe życie na konsolach Sony, to tak, jakby jeść całe życie tylko chleb ze smalcem. Nawet dobry jest i da się przeżyć, ale każdemu siądzie psycha po jakimś czasie. :reggie:

Ale chleb ze smalcem to Ty szanuj ;)

Opublikowano

Bez rywalizacji ta gra to 7/10.

Nie biore udzialu w rywalizacji, bo nie mam az tyle czasu, ale czesto odpalam by pograc nowe wyscigi w sezonach, badz popykac online i dla mnie to wciaz jedne z lepszych wyscigow jakie wyszly w ostatnich latach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

draw distance jest czasem obrzydliwy (dosłownie ulica się doczytuje na moich oczach)

Co ty bredzisz. Chyba pomyliłeś to z efektem mirażu przy słonecznej pogodzie, bo nigdy nie widziałem żeby droga się doczytywała.

Opublikowano

ino MGS5

Opublikowano

draw distance jest czasem obrzydliwy (dosłownie ulica się doczytuje na moich oczach)

Co ty bredzisz. Chyba pomyliłeś to z efektem mirażu przy słonecznej pogodzie, bo nigdy nie widziałem żeby droga się doczytywała.

Być może masz racje, jechałem w słoneczną pogodę i wyglądało jakby mi się trasa dopiero doczytywała. 

Opublikowano

ino MGS5

MGS skończył się na jedynce. :problem:

Opublikowano

https://youtu.be/dJ73bX166Gk

o tak masz rację, ale trochę tego efektu nie rozumiem po co to?

Opublikowano

https://youtu.be/dJ73bX166Gk

Żeby zamaskować doczytywanie się trasy

Opublikowano

taki efekt jest widoczny w upalne dni na asfalcie (jeśli spojrzeć pod niewielkim kątem), serio nie widzieliście nigdy?

Opublikowano

ino MGS5

też bym tak mówił gdybym świat wiedzmina kojarzyl tylko z tvp i trailerow z logiem playstation

Opublikowano

I nie wierzę że każdego bota interesuje forza, tr i halo5. Na pewno każdy z was ma swojego faworyta ale no chyba nie każdy ex jest idealnie w wasz gust?

Jeżeli chodzi o Forzę. Mam na Live 101 znajomych (ok. 64 osób ma Xone), z czego jakieś 90% to ludki z tego forumka.

Forza ma swoją specjalną stronę i Hub na Xone, a ze statystyk wynika, że z tych 101 osób, ogólnie, w Forzy grało 90 osób. FM i FH to prawdopodobnie najpopularniejsze gry wśród posiadaczy X360 i Xone na forum. FM 5 wyszła ponad rok temu, a wśród moich znajomych to najpopularniejsza gra, zaraz za nią jest FH2.

Opublikowano

Bo tak jest w rzeczywistości:

mir07m.jpg

I można cykać fajne fotki gdy jest sucho a auto się odbija w drodze. Next gen is here!

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

klapom trasa sie nawet w zyciu doczytuje jesli na ps4 jest tak samo

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem, że w FH3 i FH4 mam po 30% zrobione także ten tego FM6 poniekąd budzi we mnie  zainteresowanie, tym bardziej, że zapowiada się na iście next genowe wydanie. Halo 5 wiadomo day one, Tomba też kupię zobaczę co i jak najwyżej się nie spodoba ^_^ po przedni nie był zły w sumie sam nie wiem czemu go nie skończyłem, pewnie Diablo na PC było grane :sorcerer:

jutro PSN out of order hyhyhy

Edytowane przez Soul

Opublikowano

bluber jezdzisz ty autem? by zayebisty efekt mirazu pomylic z doczytywaniem tekstur to serio sie zastanawiam :D

Opublikowano

Hipster, lewak i weganin - idę o zakład, że nawet prawa jazdy nie ma. Bluber pewnie jeździ rowerem. O, takim:

rower-miejski-786576.jpg

FM6 poniekąd budzi we mnie  zainteresowanie, tym bardziej, że zapowiada się na iście next genowe wydanie.

:dynia: :dynia: :dynia:

Zapowiedzi z oczekiwaniami ci się pomyliły?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.