Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No LANow w quake 2 czy ut to szatanek nie zaznał bo mama tylko pozwalała na liska, który je jabłka z kolegami grać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wy tutaj pierdu pierdu a Sony spielo poslady i odpowiedzialo na co miesieczne uptady Xboxa. 

Main features in system software update 1.72 (including 1.71 and 1.70)

New for 1.72 (and 1.71):

System software stability during use of some features has been improved.

XDDDD

Po Updacie oczywiscie bf4 zdechl na ps4. Na co Neogaf:

Maybe the stability update was to only allow stable games to play?

:D

Waldus #4theplayers co nie?

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Te epickie wieczory w kafejce internetowej do 24:00. Ahhhhhhhhh...

Opublikowano

I co? To znaczy, że pecetowcy nie mogą w nich brać udziału czy jak?

W DOA 4&5, TTT2, czy SC4 na pewno mogą. Na ps360...

O to dokładnie chodzi:

Potyczki face to face :

Wspomnienia z konsol : wspaniałe nasiadówki na chawirach przy T3, CTR czy innych Crash Bash.

Wspomnienia z blaszek : 5 typa przy jednej myszce na informatyce przy DSJ ( czyt. Małyszu ).

Gatunek bijatyk na pc to zwyczajnie folklor. Nawet jeszcze większy niż w przypadku platformerów i jrpg. 

To są jakieś bijatyki w które na turniejach gra się na konsolach?

Opublikowano

To są jakieś bijatyki w które na turniejach gra się na komputerach?

Opublikowano

Gatunek bijatyk na pc to zwyczajnie folklor. Nawet jeszcze większy niż w przypadku platformerów i jrpg. 

Chyba ci się coś lekko pomyliło z tymi platformerami na PC. Albo po prostu nie masz pojęcia o czym piszesz jak zwykle.

Opublikowano

No LANow w quake 2 czy ut to szatanek nie zaznał bo mama tylko pozwalała na liska, który je jabłka z kolegami grać.

Była taka grupka wyrzutków w denkach od słoików. Hakierzy, jeden 100-kilowy ciągle wszędzie chodził z monitorem zamiast plecaka. My wpadali, rozgrywali mini-turniej w T3 i nadal na podwórko, tamte z nadwagą cały dzień w pokoiku z oknem zasłoniętym żaluzjami.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Była taka grupka wyrzutków w denkach od słoików. Hakierzy, jeden 100-kilowy ciągle wszędzie chodził z monitorem zamiast plecaka. My wpadali, rozgrywali mini-turniej w T3 i nadal na podwórko, tamte z nadwagą cały dzień w pokoiku z oknem zasłoniętym żaluzjami.

a my wpadali na pesa i tekkena a w weekendy lan party u ziomka na strychu, ale nie, nie da się tak i tak -  trzeba byc przygrzanym przez słoneczko i mieć sprute o sprzety do gierek

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie każdy ma fajnego ziomka na strychu.

Opublikowano

A tak na marginesie - do PC mogę bez problemu podłączyć klawiaturę, mysz, pada. Bez problemu.

Do konsoli żeby podłączyć mysz i klawiaturę, trzeba jakichś dzikich przejściówek, na xbone i ps4 chyba to nawet nie działa, nie mówiąc o wiiu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Na PC remake mogą zrobić nawet fani, a konsolowcy do dziś płaczą o jakieś Shenmue 3. Gdyby Shenmue pojawiło się na PC, trójkę już dawno zrobiłaby ekipa fanów. Tak to widzę.

Opublikowano

A tak na marginesie - do PC mogę bez problemu podłączyć klawiaturę, mysz, pada. Bez problemu.

Do konsoli żeby podłączyć mysz i klawiaturę, trzeba jakichś dzikich przejściówek, na xbone i ps4 chyba to nawet nie działa, nie mówiąc o wiiu.

Po co Ci klawiatura do grania? 

Opublikowano

czasami jednak pecetowcy są kochani

<3

Ktoś wogóle gra jeszcze w tą gównianą serie ?? 

Na PC remake mogą zrobić nawet fani, a konsolowcy do dziś płaczą o jakieś Shenmue 3. Gdyby Shenmue pojawiło się na PC, trójkę już dawno zrobiłaby ekipa fanów. Tak to widzę.

Że o modach juz nie wspomne.. do tego stopnia że fani potrafią zrobić np kompletny remake Baldurs Gate 2 jako mod do Neverwinter Nights 2... 

Na pochybel z tymi gloryfikowanymi magnetowidami i tyle. 
Opublikowano

@Zdunek

Mniej się ręce męczą, są w naturalnej pozycji, a nie jak na padzie dziwnie poskręcane. To grozi kalectwem.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Za dużo oparów absurdów, nawet dla mnie. Poskręcane ręce od pada xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak jak zrobili Hal Life 3? :D

Opublikowano

Za dużo oparów absurdów, nawet dla mnie. Poskręcane ręce od pada xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Takie są fakty.

500x_b87i9tnc1.jpg

500x_e5llkixs1.jpg

A tu zdrowe dłonie dla porównania:

mhgpqnm.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Mendrek przez DS3 kciuka przecież stracił.

Opublikowano

" Zespół cieśni nadgarstka występuje także przy częstej i długotrwałej pracy z myszką komputerową"

:D

Opublikowano

mhgpqnm.jpg

Niezbedne narzedzie przy pisaniu kazdej petycji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.