Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na przykładzie iziego widzicie dlaczego Xbox jest lepszy, przynajmniej ludziom rozumu i postrzegania świata nie wypacza.

a może przejrzał na oczy bo teraz nic nie jest rozmazane

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:obama:

Wiedziałem co robić werbując Fanka do Królestwa Niebieskiego.

Opublikowano

Jak moje rozgrywki oglądaliście to też sr,aliście :/?

Mozna sie po(pipi) ze smiechu wiec tak jakos latwiej szlo :dafuq:

;)

Od dzisiaj na forumku juz wiemy co bedzie nasza pierwsza mysla gdy ktos wejdzie do czyjejs gry w hearthstonie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

izi wstretny klap, a jak nie daj boze znowu ktos wskoczy na horizon2 i sunset to zaraz donsterydo czy inny beda cytowac jego teksty jakie ty gry sa swietne bo to przeciez obiektywny posiadacz obu konsol

Opublikowano

gralem i nie potwierdzam

Opublikowano

exy na xbona sa po prostu tak zayebiste ze nawet wstretne przebrzydle klapy jak w koncu w nie zagraja to jaranko sie nie konczy

Opublikowano

wolales zagrac na xbonie niz kupic bloodborne, to tez o czyms swiadczy

Opublikowano

zagralem przypadkiem, chcialem powspominac komunie na vhs

Opublikowano

spoko, dla jetiego juz jestes zielony

Opublikowano

Na przykładzie iziego widzicie dlaczego Xbox jest lepszy, przynajmniej ludziom rozumu i postrzegania świata nie wypacza.

a może przejrzał na oczy bo teraz nic nie jest rozmazane

Nie przejrzał - klapy przed oczami wszystko mu teraz zasłaniają.
Opublikowano

Hum - swiadomy konsument kupujacy konsole nowej generacji dla gorzej dzialajacych multiplatform, slabego systemu i mialkiej spolecznosci. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiem co gorsze: sranie do nie tak dawno temu swojego gniazda, czy po prostu bycie chorągiewką? :frog:

Opublikowano

Nie jestem fanboyem, nie mam sentymentow i nie przywiazuje sie do kawalka plastiku jak Ty. Temat choragiewki zostawie w ogole bez komentarza, bo nie raz juz byly cytowane moje wypowiedzi nawet z przed paru lat i nigdzie nikt nie mogl wskazac, gdzie niby zmienialem zdanie (czy to dotyczylo PS3/Xboxa 360 - Ps2/Xboxa)...   :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Witamy Ficuś w zielonej rodzinie <3 

Opublikowano

Rayos ale nie obrazaj mnie taknieco?

Opublikowano

Spoko Izi. Peace.

Ważne, że PSN Ci śmiga na kablach z nasa. :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dobrze Hum, ze Tobie Wifi w Onie ciagnie lepiej niz PS4 na kablu.  :dynia: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Łoniak u mnie ciągnie taką samą prędkością na wifi, jak na kompie(też przez wifi) muzyka i filmy z zatoki. Więc chyba nie mogę mieć powodów do pretensji?

Opublikowano

A na PS4 jak Ci ciagnie ? Moze pozycz od znajomego Veliusa na 1 dzien, wasze testy beda wtedy nie do podwarzenia! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

zebym ja zaraz nie pisal kto i co komu ciagnie i ssie

Opublikowano

echhhh, PC problems!

Odpalam mortala, patrze, a tam dropy do 40 klatek.

Mysle - no (pipi)a co jest!!!!!!!!!!??????

Wychodze do puliptu, a tam wlaczone w tle UT2015, far cry4, hearthstone i wyciszone weeb.tv xDDDDD

:oh_you:

A na konsolach, sprzetach stricte do grania, devi walcza o 1080p i w miare stabilne 25-30 fps xDDDDDDDDDD

Jak wlaczona jest tylko gra :yao:

Opublikowano

Velius, pożyczysz? xD

Opublikowano

ciąg sie

Opublikowano

Ale śmiało. nie krępuj się.

Opublikowano

A na konsolach, sprzetach stricte do grania, devi walcza o 1080p i w miare stabilne 25-30 fps xDDDDDDDDDD

Jak wlaczona jest tylko gra :yao:

Ale kolana od deseczki nie bola xD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.