Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra dość tego lizania, czego ten Bloodborne na PS4 wygląda jak gierka z PS3 i to nie jakaś najładniejsza ???????

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra dość tego lizania, czego ten Bloodborne na PS4 wygląda jak gierka z PS3 i to nie jakaś najładniejsza ???????

słaba jakość trailera oraz stary build

Opublikowano

to jest webm leakniętego trailera, to jest gorsze niż 240p na youtubie

Opublikowano

No o niczym innym nie marzylem kupujac nextgena za 2 kafle, jak wrocic znowu do HALO, przy ktorym spedzilem ostatnie lata. GOTY biznes. Najlepsze kombo hav3n - 360tka i Xbox One - mozesz sobie te same gry odpalic na 1 Tviku i zdawac relacje z roznic graficznych.  :teehee:

smieszny to jest Twoj poziom myslenia Ins. Sam wlasnie potwierdziles, ze jaranie sie tymi wszytskimi exclusivami jest z lekka slabe.

Kupiłeś PS4 za dwa kafle i ograsz co najwyżej The Last of Us, DriveClub i LBP3 (przy założeniu, że będziesz kupować wszystko jak prawdziwy fanboj - ale pewno nie ograsz). Nie podoba Ci się Killzone czy Knack, nie wiem czy ograłeś w ogóle inFamous, więc w zasadzie gry na wyłączność masz gdzieś. To dlaczego nie włożyłeś dwóch kafli w PC? Jakość nawet wyższa, gry tańsze, mody, pewno lepsza sieć - trzeba było, a nie teraz kisisz się z PS4 i w duchu sobie wmawiasz "jeszcze tylko półtora roku i Uncharted - jest dobrze, są gify".

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czy Sony kiedys sie nauczy reklamowac swoje gry? Gameplaye z DC w tragicznej jakosci, 3min streamu na Twitchu z The Order (w tym 2 min cutscenek), teraz to. Nie moga dac oficjalnego trailera w full HD tylko jakies glupie tlumaczenia ze stary built bla bla.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

whhetq.gif

#starybuild

a masz niedobry płocie!

Opublikowano

Czy Sony kiedys sie nauczy reklamowac swoje gry? Gameplaye z DC w tragicznej jakosci, 3min streamu na Twitchu z The Order (w tym 2 min cutscenek), teraz to. Nie moga dac oficjalnego trailera w full HD tylko jakies glupue tlumaczenia ze stary built bla bla.

Ale to jest leak trailera, to nie było w planach marketingowych, lol.

Opublikowano

A to Sony ma jakies plany marketingowe?

Opublikowano

Coś czuje , że ten Bloodborne pod względem oprawy i animacji będzie ostro zalatywał crossgenowością. 

Opublikowano

Coś czuje , że ten Bloodborne pod względem oprawy i animacji będzie ostro zalatywał crossgenowością. 

Ludzie którzy widzieli grę za zamkniętymi drzwiami, mówili, ze jest przepiękna, ale co ja tam wiem. Plus gra od początku była robiona na PS4.

Opublikowano

do the order fizykę mają podobno dodać w patchu jakiś czas po premierze..

Opublikowano

Spoko, fajnie, ale na chwile obecna 15fps'ow w Bloodborne nie robi wrazenia.

Opublikowano

Ludzie którzy widzieli grę za zamkniętymi drzwiami, mówili, ze jest przepiękna, ale co ja tam wiem. Plus gra od początku była robiona na PS4.

No ale póki co wygląda i rusza się jak z PS3 ( i to nie jakiś szczyt PS3 ), jakość filmiku tutaj nie ma wiele do rzeczy. Order był nawet na gorszym chłamie i od razu było widać, że next-gen. Oceniamy to co jest, a nie to co, coś ktoś, powiedział gdzieś tam. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No ale póki co wygląda i rusza się jak z PS3, jakość filmiku tutaj nie ma wiele do rzeczy. Order był nawet na gorszym chłamie i od razu było widać, że next-gen.

Jak uważasz. Ja bym poczekał na oficjalne filmiki w HQ, a nie webmy z trailera poprzedniego roku, ale może to zbyt rozsądne rozwiązanie jak na CW.

Opublikowano

Kupiłeś PS4 za dwa kafle i ograsz co najwyżej The Last of Us, DriveClub i LBP3 (przy założeniu, że będziesz kupować wszystko jak prawdziwy fanboj - ale pewno nie ograsz). Nie podoba Ci się Killzone czy Knack, nie wiem czy ograłeś w ogóle inFamous, więc w zasadzie gry na wyłączność masz gdzieś. To dlaczego nie włożyłeś dwóch kafli w PC? Jakość nawet wyższa, gry tańsze, mody, pewno lepsza sieć - trzeba było, a nie teraz kisisz się z PS4 i w duchu sobie wmawiasz "jeszcze tylko półtora roku i Uncharted - jest dobrze, są gify".

TLOU ogralem na PS3, DC i LBP pewnie kupie, o ile okaza sie dobrymi szpilami (oby, bo brakuje mi bardzo grania na kierownicy). Killzone mi sie podoba - wylacznie w multi, singiel jest jeszcze wieksza tragedia niz COD Pies. Infamousa ogralem - kolejny mocny ex - 7/10, gdzie nawet przy hejtowanym WD bawie sie lepiej. Graniem na PC gardze (gry tansze, ale ciagle problemy z ich instalacja, sterownikami, originem - nie dla mnie), nextgena kupilem poki co dla paru multiplatform (bo o tych wszystkich swietnych exach - poza Forza niedlugo sam nie bedziesz pamietal).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak uważasz. Ja bym poczekał na oficjalne filmiki w HQ, a nie webmy z trailera poprzedniego roku, ale może to zbyt rozsądne rozwiązanie jak na CW.

Nam kazesz czekac z osadem, a sam jarasz sie jak glupi. Oooooook.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

największy śmieszek z xbotów jest taki, że amerykańskim sługusom wystarczą 3 gry. (pipi) porównujecie tabelki exów z których i tak jasno wynika, że Nadkonsola ma więcej gier i podniecacie się, że Halo i SO i Forza, tymczasem Szlachta patrzy na to z politowaniem, bo my CHCEMY WIĘCEJ. U Was jest podnieta po dostaniecie remaki gier sprzed 13 (siiiiiiiiiiiiiic!!!) lat, nie z zeszłej generacji, nie nowoczesne pomysły tylko (pipi) PONAD 10LETNIE SZPILE TO ZAKRAWA I PROKURATURĘ A WY Z TEGO ROBICIE WARTOŚĆ KONSOLI.

Zapewne nie będziecie grać w multiplatformy, które generalnie na dzień dzisiejszy zjadą exy obu konsol - ja Wam się nie dziwię, dać 2k (dać blisko 20% więcej za xpudło matko z córko) i grać w multiplatformy w wersjach graficznych z początku tego wieku to jest jest wstyd i marność. Myślałem, że chociaż na E3 M$ pokaże next gena, ale chyba jednak oni naprawdę myślą, że ONE to konkurencja dla Japońskich Baronów Gamingu :( Smutek i żal, nie dziwię się teraz, że tak kurczowo walczycie o te całe 3 exy - nie zmienia to faktu, że i tak jesteście tylko kieliszek wyżej niż blacharnia. 

Kupić XONE i sciągać majty dla dedykowanych serwerów gry z 2001 czy tam 2004 roku. #so_xbot

Opublikowano

Nie obchodzi mnie ile to ma lat, może mieć nawet 10,  wypuścili to i to wcześniejsze i to jest oceniane , a nie dyrdymały które ktoś powiedział gdzieś tam.

Opublikowano

Nam kazesz czekac z osadem, a sam jarasz sie jak glupi. Oooooook.

Wam każę czekać z osądem grafiki. Sam się jaram bo to From i bóg growy Hidetaka. Ja mam podstawy do jarania, waszymi podstawami jest webm. But whatever.

Nie obchodzi mnie ile to ma lat, może mieć nawet 10,  wypuścili to i to wcześniejsze i to jest oceniane , a nie dyrdymały które ktoś powiedział gdzieś tam.

Ok? :) Pozostało czekać na nowsze filmiki.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

bo my CHCEMY WIĘCEJ

Na PS4 najlepszym exem jest Knack, ewentualnie Infamous jeszcze ujdzie. Nie dziwie sie, ze chcecie wiecej xD

@Figaro

No ale przeciez oceniamy oprawe na chwile obecna, nic wiecej. Ladnego bulwersa masz ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To czego ich nie ma tylko pozostawiają ludzi z takim wrażeniem, rodem z PS3 ? Coś tu nie gra :P

Opublikowano

To czego ich nie ma tylko pozostawiają ludzi z takim wrażeniem, rodem z PS3 ? Coś tu nie gra :P

Ponieważ, ekhm, jeszcze raz, to jest leaknięty trailer. Nie planowany przez Sony.

btw dat dash, mmm

ibz40Ttuy5ZKG5.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Halo i SO i Forza, tymczasem Szlachta patrzy na to z politowaniem, bo my CHCEMY WIĘCEJ. 

na ps4? w tym roku?

XD

Opublikowano

@Figaro

A ten pierwszy ? Również był jak z PS3.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.