Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wole jednak boty niz blacharzy, czy tylko ja tak mam?

Podjarka nowym Dirtem...gra która wyglada jak Dirt 3 i nie ma multiplayera XD

Ale ale!

Dojdzie w patchu!

(Puszcza w zapomnienie DriveCluba)

Beczunia z kopiuj wklej na konsolach ale Herosy HD prawilnie zakupione :dynia:

PC jedyna słuszna maszyna do grania a PC Gaming to nie to samo co kiedys, co bardzo ładnie pokazało GTA, a bo nazwa użytkownika zła, a bo Radeonow sie panie nie kupuje, oczywiście przychodzi co do czego i gdy trzeba złożyć na szybko pieca ktory na DZIŚ dzień przewyższy jakością gry gre z PS4 to prawilnie Radeon na liście sie znajduje co by zestaw za drogo nie wyszedł XD.

No i Windowsik z zatoki przecież nie bede frajerem.

Je.bane Janusze biznesu beda wypominać konsolomaniakom jacy ku.rwa przedsiębiorczy sa ze maja gry za pół ceny a kleją zestaw ktory w dniu zakupu jest 30% mniej wart po wyjściu ze sklepu i kupują elektroniczna gre która w sumie i tak nie jest ich własnością bo jesli gra ch.ujowa to nawet nie ma jak odzyskać za to pieniedzy chociaż cześć.

Ale czaicie?

Nie ma Multi w symulatorze rajdowym XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

User score: 4.2

Dziękuję, dobranoc. :lapka:

@expert

Przecież DC też nie miał multi przez pierwszy miesiąc, bo serwery z ziemnioków wyje.bały się na plery. 

No i gra jest w Early Access, twórcy przynajmniej z tym nie kłamią, a nie jak z DC wciskają pełną grę z połową zawartości. XDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Velius, słyszysz?

Slysze, avatar juz poprawiony :Coolface:

Ale sie dzisiaj dzieje w CW :obama:

Kymel zaorał wszystkich konsolomaniaków pod dywan, co nie liczni żyją jeszcze w innym wymiarze i pisza cos o braku gier na PC i taboretach, od rana dominacja jak za czasów PS2, tylko ze ta dominacje prowadzi obecnie PC :obama:

eHEM5Ll.jpg

Jedynie nie zgodze sie z pojazdem na Bloodborne go gra gameplayowo to masakra i daje mnóstwo zabawy. Aczkolwiek potwierdzam, gra czesto gubi klatki, nawet przy obracaniu postaci i trzeba miec klapy na oczach zeby tego niezauwazyć, przy tak dynamicznej grze tworzonej jako exclusive na dana platforme jest to conajmniej dziwne.

Opublikowano

Kymel zaorał wszystkich konsolomaniaków pod dywan, co nie liczni żyją jeszcze w innym wymiarze i pisza cos o braku gier na PC i taboretach, od rana dominacja jak za czasów PS2, tylko ze ta dominacje prowadzi obecnie PC :obama:

Wystarczy wypisać liste gier wychodzących tylko na xboxa i porównać ją z listą gier wychodzących tylko na PC lub nawet ps4... zaorane

irdik4y38zf.jpg

Opublikowano

Czyli poprawili w patchu loadingi, ale spadku klatek już nie? 

Beka wnusiu

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Velius, słyszysz?

Slysze, avatar juz poprawiony :Coolface:

Ale sie dzisiaj dzieje w CW :obama:

eHEM5Ll.jpg

Jedynie nie zgodze sie z pojazdem na Bloodborne go gra gameplayowo to masakra i daje mnóstwo zabawy. Aczkolwiek potwierdzam, gra czesto gubi klatki, nawet przy obracaniu postaci i trzeba miec klapy na oczach zeby tego niezauwazyć, przy tak dynamicznej grze tworzonej jako exclusive na dana platforme jest to conajmniej dziwne.

Dobrze,że to xbox dostaje najgorszy w(pipi) :obama:

Jaczes to taki Korwin CW: prawi bzdury wyssane z palca, a banda blacharzy(kuców) tylko przyklaskuje i oblizuje sperme z kącika ust.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ta lista gier ps4 only XD

Opublikowano

Dodam jeszcze że na steamie człowiek nie spotka sonopokemonów co jest jednym z mocniejszych eksów najlepszej platformy do grania

Opublikowano

Ale się szamba tu dziś wylało, fu.

Proponuję zobaczyć nazwę tematu. Jak blacharze chcą, niech założą temat "PC Wars", gdzie będziecie można debatować na tematy typu laptop vs składak, win vs lin, taboret czy deska itp. Tu jest temat o specjalistycznym sprzęcie stworzonym do grania, czyli konsolach. Pecety i inne AGD, sio.

Opublikowano

Czemu GoW jest w PS4 only skoro wyszedł na PS3? XDDD

@teddy

Przede wszystkim nie spotka Karolka, który wysyła pmki gdzie życzy śmierci. :reggie:

Ale się szamba tu dziś wylało, fu.

Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że jak pojawia się yeti to śmierdzi. Good job. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakby Persona 5 wychodziła tylko na ps3, to chyba bym się pociął (zresztą jak większość konsolowców)  :frog:

UP

Ta lista ma kilka błędów - między innymi nie ma "ori" na xa a co do gowa - w końcu remaster jest tylko jeden  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jakby Persona 5 wychodziła tylko na ps3, to chyba bym się pociął (zresztą jak większość konsolowców)  :frog:

Raczej nie, wiekszosc konsolowcow zostawila sobie ps3, a ps4 to dla nich sprzet dla biednych blacharzy :lapka:

Opublikowano

Wystarczy wypisać liste gier wychodzących tylko na xboxa i porównać ją z listą gier wychodzących tylko na PC lub nawet ps4... zaorane

irdik4y38zf.jpg

gierki z psp/vity/remastery z ps3/remake z ps3, gierka która już dawno miała premiere na X360 i PC, gra od polskiego studia z średnią 25% no serio jest sie czym chwalić, czemu klapy zawsze sobie tak strzelają w nogi?

Opublikowano

Przyznawac sie publicznie, ze w 2015 odkrylo sie gry na pc to jeszcze wiekszy wstyd niz w 99 odkryc playstation :yao:

Opublikowano

a i remaster darksiders 2 xD

Opublikowano

a i remaster darksiders 2 xD

Gaf brzytwy się chwyta ;P

Zresztą ja nadal nie rozumiem, dlaczego konsolki się teraz tak sprzedają skoro oferują 1-2 exy w ciągu roku (nowe exy a nie remastery)  :reggie:

Opublikowano

konsole w 2014/15 leżą i kwiczą 

Opublikowano

Ale się szamba tu dziś wylało, fu.Proponuję zobaczyć nazwę tematu. Jak blacharze chcą, niech założą temat "PC Wars", gdzie będziecie można debatować na tematy typu laptop vs składak, win vs lin, taboret czy deska itp. Tu jest temat o specjalistycznym sprzęcie stworzonym do grania, czyli konsolach. Pecety i inne AGD, sio.

Ale mam zawołać django czy będziesz już grzeczny?

Opublikowano

irdik4y38zf.jpg

A Observer zaplusował, chyba tu chłopak pewnej aluzji nie zrozumiał i go poniosło HAHAHAHA :kaz:

Opublikowano

konsole w 2014/15 leżą i kwiczą 

lel WiiU w 2014 rozyebało całą stawkę

Edytowane przez golab

Opublikowano

Lubię te listy exów wklejane przez klapów, zawsze poprawiają mi humor. 

Opublikowano

Lubię te listy exów wklejane przez klapów, zawsze poprawiają mi humor. 

Starh nie jest klapem o ile sie nie myle.

Opublikowano

Console Wars 9: PC Lab

Tak bedzie.

Opublikowano

A Observer zaplusował, chyba tu chłopak pewnej aluzji nie zrozumiał i go poniosło HAHAHAHA :kaz:

:dynia:

Idę pobiegać, bo aż mnie skręca ze śmiechu po przeczytaniu kilku stron dzisiejszego CW.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.