Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w tamtej generacji była beka z ps3, która była mocniejsza od x360, ale miała gorsze multiplatformy, teraz klapersy kręcą bekę z xone, słabszego od ps4, że ma gorsze multiplatformy

pocieszny rewanżyzm, ale uwidaczniający ułomności umysłowe klapersów

:daddy:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oczywista oczywistość ze to boty zapoczątkowały zabawę w cyferki po przejściu z PC na X360 i otworzeniu fabryki Verbatimow.

Opublikowano

Nie osmieszaj sie tym "testem"

no tak zapomniałem że od czasów wyjścia ps4 największa podpora botów w postaci digital foundry dołączyła do grona przekupionych przez Sony. ;/

proponuje utworzenie nowej kategorii graczy: Antoni_Macierewicz.jpg gejmingu   

Opublikowano

Sorry ale zbyt dużo osób które trudno posądzić o klaperstwo chwaliło tę gierkę, by te trajhardowe posty zrobiły na kimkolwiek wrażenie. :)

10 minut z 50h rozgrywki to żadne porównanie, natomiast jak nieklapers i jednocześnie osoba, której się gra podoba pisze, że są zauważalne spadki to dlaczego mu nie wierzyć? 

Bo gra naprawdę robi wrażenie i jest świetna(bardzo mnie kusi :/ ), no ale spadków być nie powinno. Do tego ludzie mocno się skarżyli na ostre dropy w coopie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no tak zapomniałem że od czasów wyjścia ps4 największa podpora botów w postaci digital foundry dołączyła do grona przekupionych przez Sony. ;/

Dziwne, że jak grałem (i nie tylko ja tego doświadczyłem) to konsola potrafiła na pół sekundy, sekundę łapać freezy w niektórych lokacjach. Spadki klatek do 15 w późniejszych etapach to też nie była rzadkość.

Opublikowano

Sorry ale zbyt dużo osób które trudno posądzić o klaperstwo chwaliło tę gierkę, by te trajhardowe posty zrobiły na kimkolwiek wrażenie. :)

10 minut z 50h rozgrywki to żadne porównanie, natomiast jak nieklapers i jednocześnie osoba, której się gra podoba pisze, że są zauważalne spadki to dlaczego mu nie wierzyć? 

Surteq ale ty w ogóle widziałeś to video? Kurfa przecież każdy wie że BB miewa dropy do 18-20', ale na tle Soulsów to i tak niebo a ziemia. 

Cała ta recenzja to jest trajhard over 9000 że aż nie chce nawet komentować pjerdolenia o waleniu w jeden klawisz (bo przecież system walki w Soulsach to był uber slasher niczym w DMC xD). Masz problem z wiarygodnością mojej opinii - zapytaj mate5, veliusa, czy nawet qjona. Tak w aspekcie poziomu trudności, systemu jak i poziomu oprawy. 

edit:

żeby nie było, nie miałem na myśli zabawy w co-op, gdzie framerate faktycznie zalicza większe dropy, a zwykłe single. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dziwne, że jak grałem (i nie tylko ja tego doświadczyłem) to konsola potrafiła na pół sekundy, sekundę łapać freezy w niektórych lokacjach. Spadki klatek do 15 w późniejszych etapach to też nie była rzadkość.

Wiesz, zawsze mogła zdarzyć się sytuacja, że masz bubelka, a nie konsole (kumpel w środku swojej ps4 miał toster, bo żółtki źle złożyły :P)

Opublikowano

No widziałem to video.

Ja tam na dropy w DkS nie narzekałem. :dafuq: 

No jedynie Blighttown to był ch.uj, ale do przeżycia. 

No i przecież ja Ci wierzę, uspokój się. :buziak:

Opublikowano

Surteq ale ty w ogóle widziałeś to video? Kurfa przecież każdy wie że BB miewa dropy do 18-20', ale na tle Soulsów to i tak niebo a ziemia. 

Cała ta recenzja to jest trajhard over 9000 że aż nie chce nawet komentować pjerdolenia o waleniu w jeden klawisz (bo przecież system walki w Soulsach to był uber slasher niczym w DMC xD). Masz problem z wiarygodnością mojej opinii - zapytaj mate5, veliusa, czy nawet qjona. Tak w aspekcie poziomu trudności, systemu jak i poziomu oprawy. 

Jak ktoś jest od początku negatywnie do czegoś nastawiony, to choćby trafił na nie wiadomo jak za(pipi)isty produkt, to i tak skrytykuje od tak dla zasady, bo może   :dog:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bloodborne to taki Resident Evil 4 drugiej dekady XX wieku, z tym że tak jak RE4 było nastawione na strzelanie i okazyjne ataki melee (kopniaki :pawel:), tak z Bloodborne jest odwrotnie.

Jak ktoś zapyta dlaczego:

1) Podobny styl action-adventure

2) Atmosfera

3) Dopięcie game designu na ostatni guzik

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

Jo, z 60 na 57 fpsów.

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

Jo, z 60 na 57 fpsów.
Nie wierze!
Opublikowano

Żeby wierzyć albo nie wierzyć, trzeba mieć mózg, Ty go niestety nie masz więc  :yao:

Opublikowano

:reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po majowym weekendzie prawdy, kiedy Dave Czezky pomógł mi oczy otworzyć, oficjalnie zasilam forumowe zastępy PC MASTER RACE  :master:

Mnie wizyta Czezkiego również przekonała do zmiany obozu, tylko Microsoft :fsg:

bsxwcz8yoh6l.jpg

Opublikowano

Microsoft mówi, że Xone może stać tylko w pozycji poziomej, bo do takiej go przystosowano ;) 

Opublikowano

Te ziomek ale to nie PS4, tego cuda tak się nie stawia  :reggie:

Opublikowano

Po majowym weekendzie prawdy, kiedy Dave Czezky pomógł mi oczy otworzyć, oficjalnie zasilam forumowe zastępy PC MASTER RACE  :master:

bsxwcz8yoh6l.jpg

Czyli na forum nie tylko ping ma dostęp do wczesnych buildów gier.

Opublikowano

Te ziomek ale to MP jest w fazie beta testów  :reggie:

Kampania śmiga jak szalona!

Opublikowano

Po majowym weekendzie prawdy, kiedy Dave Czezky pomógł mi oczy otworzyć, oficjalnie zasilam forumowe zastępy PC MASTER RACE 

Dejw jak wszystkich troluje, później powie do nowych blachar i botów

swanson-suckers.gif?w=650

Wpadnie do CW i zrobi tak

http://static4.fjcdn.com/thumbnails/comments/Gt+tags+are+for+suckers+gt+uses+tags+_e036895dc394d048454e439d4d10be05.gif

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Te ziomek ale to MP jest w fazie beta testów :reggie:

Kampania śmiga jak szalona!

Ziomeczku, kasujących się zapisów z H2 na heroic sobie nie wymyśliłem.

Dropów animacji też nie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

szanować trzeba było!

Opublikowano

Wolałem sprzedać.

Opublikowano

Te ziomek ale to nie PS4, tego cuda tak się nie stawia  :reggie:

Jeszcze go nie podpiąłem, ale dobrze wiedzieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.