Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kiedy jakaś amnezja? moge za Figaro poreczyć czy cos... Tez chce jego powrotu :/ 

Opublikowano

serio jestescie tacy leniwi ze zamiast wejsc na gafa musicie miec od tego czlowieka?

Opublikowano

Plakac za figaro :yao: To juz lepiej jakiegos lumpa zgarnac spod mostu, dac mu laptopa, zalogowac na forum i powiedziec "masz, pisz cos o gierkach i w kazdym poscie niezdrowo sie podniecaj, czymkolwiek". Byloby mniej wiecej to samo a i pewnie troche bardziej zabawnie.

A tymczasem to juz chyba druga miesiecznica co? xD

[*][*]

Opublikowano

to nie o gafa chodzi, to chodzi o to, że Figaro byl... no.... był :reggie:

Opublikowano

dajcie mrokowi kakalko, kapcie, lapka z gafem, 5zl miesiecznie na gierki ze snesa i efekt bedzie ten sam

Opublikowano

to nie o gafa chodzi, to chodzi o to, że Figaro byl... no.... był :reggie:

napisz do tego glownego admina ze poreczysz noga za figaro. 

Opublikowano

Figaro był ok i tyle, tak jak inni pisza, nadawał odpowiedni klimat forum i CW, sa pewne specyficzne osoby mozna je nienawidzić ale gdy ich nie ma to forum robi sie randomowe.

Opublikowano

Figaro był ok i tyle, tak jak inni pisza, nadawał odpowiedni klimat forum i CW, sa pewne specyficzne osoby mozna je nienawidzić ale gdy ich nie ma to forum robi sie randomowe.

np ja? :rayos:

Opublikowano

juz przestan robic z siebie takiego celebryte

Opublikowano

:frog: to juz nawet porozmawiac o gierkach nie mozna :( 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

np ja? :rayos:

Dla mnie tez, tylko ze za Toba bym nie płakał bo w CW Cie nie ma.
Opublikowano

Ja cenię Nintendo, że rak branży nie dopadł tej firmy. Gry są relatywnie tanie i online darmowy. Do tego na 3dsa i wii u wychodzą świetne tytuły, niekoniecznie kolorowe i spedalone.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja cenię Nintendo, że rak branży nie dopadł tej firmy. 

sprzedawanie konsoli bez ladowarki

gry przypisane do konsoli

nowa wersja 3ds'a na ktora beda gry co nie pojda na starej wersji 3ds'a

dlc w formie amiboo

jechanie od 100 lat na kilku seriach

archaiczny hardware

Opublikowano

Ja cenię Nintendo, że rak branży nie dopadł tej firmy. Gry są relatywnie tanie i online darmowy. Do tego na 3dsa i wii u wychodzą świetne tytuły, niekoniecznie kolorowe i spedalone.

kermit ci pieknie wypunktowal twoje glupoty

Opublikowano

Ja cenię Nintendo, że rak branży nie dopadł tej firmy. 

sprzedawanie konsoli bez gier

nowa wersja konsoli na ktora beda gry co nie pojda na starej wersji konsoli to kwestia czasu

dlc

jechanie od 100 lat na kilku seriach jak halo i forza

archaiczny hardware

Troszke poprawilem i mamy opis pasujacy do innej konsoli :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Racja Kermit, szczególnie z tą nową wersją 3dsa, ale i tak uważam, że jest mniej rakowe niż ps4/xone. Przynajmniej w moim przypadku, bo new 3dsa nie mam zamiaru kupić. Ładowarka, racja, ale czy to taki poważny grzech? "100 letnie" serie, no może i tak, ale sprzedają się i pomimo tej samej serii gry różnią się od siebie. Hardware? To wiadomo, ale czy ktoś z tego powodu kupuje konsolę Nintendo? Wiadomo, że nie.

Opublikowano

region lock, mocniejsza rewizja konsoli i konto przypisane do konsoli to wg mnie skandaliczne grzechy

gry? ok exy nintendo ma genialne i jesli gry = exy to gniotlby obecnie reszte ale gry to tez multiplaformy i tych konsole nintendo nie maja wcale

sprzet od nintendo jako uzupelnienie innego urzadzenie (do tych wlasnie exow) jak najbardziej ale jako wiadaca platforma do grania to wg mnie tragedia

Opublikowano

sprzet od nintendo jako uzupelnienie innego urzadzenie (do tych wlasnie exow) jak najbardziej ale jako wiadaca platforma do grania to wg mnie tragedia

Zgadzam się w 100%, dlatego w wakację biorę Xboxa One jako idealne uzupełnienie do Wii U :) 

Opublikowano

wakacji to ty nie dozyjesz bo cie utopimy na zlocie w baltyku

Opublikowano

I od kiedy gry na nintendo są tanie?

Opublikowano

I od kiedy gry na nintendo są tanie?

Gry na PS4/Xbox One - 210-230 zł

Gry na Wii U - 140-160 zł a czasem i mniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.