Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mendrek przyznaj sie, ze jestes dzis nerwowy bo jest cieplo i slonecznie, a ty takiej pogody nie lubisz i pocisz sie na tylku

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mam klimę w biurze - więc jak zwykle nie trafiasz w sedno, Ficuś.

Opublikowano

w call center to fajnie mają co nie

Opublikowano

jakos ze sluchawki musisz dojechac do domu pocac sie na (pipi)e w parnym autobusie

Opublikowano

Nie sądzę, żeby W3 był jakimś ocenowym hitem, obstawiam średnią między 80-85% Odchodzi ostre jaranie z powodu braku jakiejkolwiek konkurencji

Zważywszy, że W1 miał 86%, W2 88%, to bardzo wątpię we wszystko poniżej 85%. Zresztą strzelam w okolice 90.

Opublikowano

w pracy klima a w domu czeka da2 i ps3, ahh niektorzy to maja zycie

Opublikowano

I taboret. 

Perez przegląda temat. ABANDON THREAD 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Trochę niefajnie ma ten Mendrek w waszym świecie, aż tak go nie lubicie, że mu takie "atrakcje" fundujecie? ;/

Opublikowano

bardzo lubie i szanuje czasopismo PSX Extreme, sa najlepsi

Opublikowano

Nie sądzę, żeby W3 był jakimś ocenowym hitem, obstawiam średnią między 80-85% Odchodzi ostre jaranie z powodu braku jakiejkolwiek konkurencji

Zważywszy, że W1 miał 86%, W2 88%, to bardzo wątpię we wszystko poniżej 85%. Zresztą strzelam w okolice 90.

Nawet nie wiedziałem, że tak wysoko były ocenione. Wydawało mi się, że poprzednie części miały coś w okolicach 70-80% średnią. Zresztą i tak oceny mnie raczej nie obchodzą. Oby tylko ilość w przypadku w3 nie była taka jak w inkwizycji gdzie było sporo questów rodem z mmo

Opublikowano

czekam na recenzje w3 w psxe bo tylko oceny tej gazety sa obiektywne

Opublikowano

BYŁO BLISKO

Opublikowano

Na Twojej dupie.

Zapewne w niedzielę/poniedziałek zamawiam tego bundla XO+W3. 

Tak

giphy.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

900p, 19fps i brak trawy. Nie ma co, dobry wybór sut  :kaz:

Opublikowano

Płynność gry będzie ok. na XO ale klątwa RDR/Mafii jak najbardziej aktualna :reggie:

Opublikowano

900p, 19fps i brak trawy. Nie ma co, dobry wybór sut  :kaz:

Ja się pośmieję jak będziesz pół roku bez konsoli przez serwis Sony gdy ja w tym czasie będę grał. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ostatni filmik z bonera przycina na wszystkich stronach, więc albo CDP nie umie nagrywać, albo płynność może wcale nie być ok.

Opublikowano

I tak jak W3 dostanie coś powyżej 92, to boty wyjdą z ciemnej du*y i zaczną śpiewać peany że mają najlepszą grę, i że ex'y nie są ważne, i w ogóle W3 GOTG. Beka is coming...

Opublikowano

No z ciebie to na pewno coming. 

Opublikowano

I tak jak W3 dostanie coś powyżej 92, to boty wyjdą z ciemnej du*y i zaczną śpiewać peany że mają najlepszą grę, i że ex'y nie są ważne, i w ogóle W3 GOTG. Beka is coming...

zawsze to lepsze niż granie w Dragon Age II czy jakieś mushroom wars xd

Opublikowano

Karol za 7 lat ogra.

To ja już wolę na XO.

Opublikowano

karol teraz kreci biznesy w firmie z biurem z klimatyzacja, a nie gra w gierki dla dzieci przegrancy zycia, beka z was

Opublikowano

czemu obrońcy sony to takie stulejarze bez konsoli?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.