Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

drivecluba liznales przeciez przez chwilke, odpaliles i pobawiles sie aby ta kampania co doszla za free w ostatnim patchu bo chyba najlepiej reprezentuje co ma do zaoferowania single player - startline?

25 lvl póki co, save mi zjadło i gram od nowa i sie zmuszam :<

z damskim rozowym rowerem

damski to ciebie robił

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficuś ile graleś w FH i PGR 3 lub 4?

Opublikowano

No przecież u kolegi widział i bardzo zazdrosci pgr 4 i lost odyssey posiadaczom xboxa360, ale tylko tych gier.

Opublikowano

z 10-12h w pgr4

0h w pgr3

horizon1 z 4h

u kolegi widzialem i od tego samego kolegi tez x360 przez jakis czas mialem, przeciez juz kilkakrotnie wspominalem

Opublikowano

Szewcu, ale Ty nie ujmuj DriveClubowi, to ze nie lubisz samochodowek nie oznacza ze to słaby tytuł.

Obecnie 9+/10

Lubie samochodówki, obok funu Forzy Horizon czy PGR 3/4 to nawet nie stało.

7/10

Bo nie rozumiesz tej gry, podejmij wyzwanie z kimś a dopiero wtedy zrozumiesz magię tej gry, to ze nie jest taka prosta jak sie wydaje, to ze ukształtowanie terenu, toru ma znaczenie, to ze kazdy samochod ma swój charakter taki jakim go przedstawiają najwięksi dziennikarze motoryzacyjni i mimo tego ze to tylko Arcadowka mozesz to poczuć próbując urwać tysięczne sekund w rywalizacji z innymi.
Jaka proba usprawiedliwienia DriveKlapa. xd

Zle to robisz, odpal to, zrob tamto. Skoro do takich czynow trzeba sie posuwac to gra jest slaba i zwyczajnie sie nie broni.

Srednia potwierdza. :lapka:

Dobra gra nie potrzebuje obrony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

"Graj na hardzie bez trybu podsłuchiwania"  :dog:

Opublikowano

Oesu to dlc do tlou, drugi miesiąc idzie a ja nie moge się zmusić żeby to skończyć

Opublikowano

rozumiem klapow, dla mnie np dying light to najlepszy i najladniejszy fpp obecnej generacji i tez nie wstydze sie do tego przyznac

fajnie ze maja jakas gierke na ps4

Opublikowano

"Graj na hardzie bez trybu podsłuchiwania" :dog:
:rayos:
Opublikowano

"Graj na hardzie bez trybu podsłuchiwania"  :dog:

Ja probowalem grac na hardzie bez uzywania drabin, nie dalem rady.

Opublikowano

Szewcu, ale Ty nie ujmuj DriveClubowi, to ze nie lubisz samochodowek nie oznacza ze to słaby tytuł.

Obecnie 9+/10

Lubie samochodówki, obok funu Forzy Horizon czy PGR 3/4 to nawet nie stało.

7/10

Bo nie rozumiesz tej gry, podejmij wyzwanie z kimś a dopiero wtedy zrozumiesz magię tej gry, to ze nie jest taka prosta jak sie wydaje, to ze ukształtowanie terenu, toru ma znaczenie, to ze kazdy samochod ma swój charakter taki jakim go przedstawiają najwięksi dziennikarze motoryzacyjni i mimo tego ze to tylko Arcadowka mozesz to poczuć próbując urwać tysięczne sekund w rywalizacji z innymi.
Jaka proba usprawiedliwienia DriveKlapa. xd

Zle to robisz, odpal to, zrob tamto. Skoro do takich czynow trzeba sie posuwac to gra jest slaba i zwyczajnie sie nie broni.

Srednia potwierdza. :lapka:

Jesli dla Ciebie Multiplayer to "posuwanie sie do takich czynów"

To zostawię to bez komentarza.

Opublikowano

W CW nie ma dobrych gier, są tylko mniej gorsze ! :D

Są jeszcze GOTG jak The Last of Us.

Opublikowano

konami w tym roku nie wyda pesa

japonia wstaje z kolan

ale bedzie f2p tylko na japonie - kolejny ex na ps4

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To dobrze. Przynajmniej nie będzie dyktatu - kupuj gry sportowe co rok. Wypuszczą pewnie DLC albo łatkę z aktualizacjami składów do aktualnego PES-a.

Opublikowano

To dobrze. Przynajmniej nie będzie dyktatu - kupuj gry sportowe co rok. Wypuszczą pewnie DLC albo łatkę z aktualizacjami składów do aktualnego PES-a.

no najlepiej jakby nic nie wydawali, nie bylo by dyktatu - kupuj gry, to by bylo bardzo szlachetne z ich strony

Opublikowano

no najlepiej jakby nic nie wydawali, nie bylo by dyktatu - kupuj gry, to by bylo bardzo szlachetne z ich strony

Dziwisz się mu? Dopiero dotarł do 2009 roku, a tu ciągle coś nowego wychodzi

Opublikowano

sony po prostu z grami czeka az mendrek kupi ich konsole, czy mogl sobie wyobrazic lepsza firme? nie sondze

Opublikowano

Ostatnio opowiadałem swoim wnukom, że znam takiego jednego pana, który dopiero teraz ogrywa Dragon Age II, a one do mnie:

- "Dziadku, czy ten pan jest archeologiem"

- "Nie, on jest po prostu biedny drogie dzieci"

Opublikowano

Ostatnio opowiadałem swoim wnukom, że znam takiego jednego pana, który dopiero teraz ogrywa Dragon Age II, a one do mnie:

Chu.jowy dziadek, ktory uczy wnuków postrzeganie ludzi przez status materialny.

Nadzieja w dzieciach, ze gdy podrosną i beda miały swoją prace to kopna tego dziadka w dupę bo przecież kogo starzec z niska emerytura.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dziadek musi mieć z 15 lat i ulegać presji gimbazy, że należy grać tylko w tegoroczne CoD-y, Fify, Assasiny, a wszelki oldschool (tj. gra mająca więcej niż rok) jest przypałem i nie wypada już nawet o niej mówić...

Opublikowano

mendrek pracuje w biurze z klima wiec wie co to wysoki status spoleczny wiec odpier.dolic sie od mojego przyjaciele botki :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.