Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek zagrałyś w dobre RPG to byś inaczej gadał, zresztą konsolwa wersja Origins jest gorsza niż ta z PC.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co sie czepiacie chlopaka, wielka playstation szlachta i tyle, nie ma Wieska na konsole to przynajmniej Dragon Age ogra :reggie:

Opublikowano

@Bansai

No w zasadzie każdy wydawca traktuje mobile bardzo poważnie, nawet gigant wydawniczy jak EA dużą część zysków czerpie z tego rynku.  Chociaż akurat S-E i EA, nadal mają zamiar wydawać duże tytuły, Konami natomiast zdecydowanie to ograniczy.

Opublikowano

"There is plenty for gamers to get excited about already, such as Tearaway for PS4 and No Man's Sky.

ZA DUŻO BEKI xD

Cos mi to przypomina

PLEASE-BE-EXCITED-MEME-03172015.jpg

Opublikowano

DA1 nie bylo zle, ale bylo po prostu oklepane, fabula taka se, lore taki se, postaci takie se, ot zwykly rpg jakich wiele.

Opublikowano

Mendrek zagrałyś w dobre RPG to byś inaczej gadał, zresztą konsolwa wersja Origins jest gorsza niż ta z PC.

Ograłem masę rpg-ów w życiu, więc nie obawiaj się że nie wiem co to dobry rpg. Gatunek nie kończy się na DS-ach.

Które są bardziej action niż rpg wydaje mi się...

Opublikowano

Z nowych masz Divinity czy Pilarsy które wcigają dupom te crapy od Bioware.

Opublikowano

Twoja gloryfikacja DA Mendraku w dobie Wiesława, który obecnie wychodzi i rozkłada na łopatki te Twoje gierki minionej epoki dla biedoty jest conajmniej niesmaczna.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Cytat z tytuły na poly

"Gracze rozpracowali już opcje graficzne Wiedźmin 3: Dziki Gon na PC. Będzie czym się bawićlol2.png

To dopiero zabawa Panowie, kurde żal że nie pobawię się suwaczkami na konsolce, no cóż grać też "kiedyś" trzeba sir.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

pysznie sie czyta jak mendrek probuje zakryc swoja biedote agrumentujac, ze ps4 i wiesiek3 mu nie potrzebne bo ma dalej genialne gry i zagleglosci na ps3 w postaci chociazby cudownego DA2

Opublikowano

Mendrek teraz to taki trochę dresik spod bloku. Widzi, że kumpel idzie wieczorem z ekstra laską do luksusowej restauracji. A nasz Mendrek chcąc się poczuć równie fajnym i w celu samodowartościowania idzie do budy i kupuje chuyowego kebaba u turka, po czym wraca do domu i brandzluje się na Redtube.

Najadł się jak kumpel? Najadł. Zaruchał jak kumpel? No prawie. Więc po co przepłacać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

komisja wyborcza zlicza bezbeki, druga tura w niektórych kategoriach nie będzie potrzebna :Coolface:

robimy ankietę czy wyniki wystarczą?

2 tura obowiazkowa, panie, co to za wybory.
Opublikowano

część tytułów w pierwszej turze można rozdać bo przewaga miażdżąca ale ankieta niebawem będzie.

Opublikowano

czezky stracil impet przez tymczasowego bana jakiego wylapal i wydaje mi sie, ze to zawazy na bezapelacyjnym wyborze experta jako bezbeka roku bo po prostu w swiadomosci wyborcow jest tym swiezszym, ktory atakuje z lodowki kazdego dnia

w ankiecie zaglosuje na bezbeka w kazdej kategorii, w wyborach kandydatow za wyjatkiem tego roku w kazdej innej kategorii glosowalem na tego kogo w mininym roku zaprezentowal sie pozytywnie

Opublikowano

Za co Yaczes zbanowany?

Opublikowano

pysznie sie czyta jak mendrek probuje zakryc swoja biedote agrumentujac, ze ps4 i wiesiek3 mu nie potrzebne bo ma dalej genialne gry i zagleglosci na ps3 w postaci chociazby cudownego DA2

No wiesz, gdybym kupił PS4 i Wieśka 3 i nie ograł DA 2, to wiele bym stracił. Pożyczył Ci ktoś DA 2 Ficusiu tak w ogóle, że ograłeś i się wypowiadasz? Bo coś nie widzę na Twoim profilu ani jedynki, ani dwójki. Jak mniemam, wielce szlachcicowi nikt nie był w stanie pożyczyć?

Opublikowano

ano bez przejscia DA2 nie zrozumie twistow fabularnych w W3 - immersja bedzie wtedy wieksza, pozycz mi jeszcze twoj zakuty leb to juz sie poczuje calkiem jak rycerz w sredniowieczu

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Za co Yaczes zbanowany?

brak dystansu

Opublikowano

Za co Yaczes zbanowany?

brak dystansu

pan zmienie nicka by nikt mnie nie poznal sie odezwal, to jest dopiero dystans tak swojego legendarnego nicka sie wyrzec

Opublikowano

ano bez przejscia DA2 nie zrozumie twistow fabularnych w W3 - immersja bedzie wtedy wieksza, pozycz mi jeszcze twoj zakuty leb to juz sie poczuje calkiem jak rycerz w sredniowieczu

Wiesz, chodziło mi tylko o to, że wypomina mi się (i Ty mi wypominasz też) że kiedyś tam powiedziałem coś o U2, choć w niego nie grałem. Mimo iż robisz dokładnie to samo z DA 2. Ot takie tam.

Podwójne standardy, niby nic nowego, ale warto by inni też widzieli jak postępujesz i mogli sobie wyrobić o tym odpowiednie zdanie...

Opublikowano

przytoczysz gdzie sie wypowiadam o DA2?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.