Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pysznie sie czyta jak mendrek probuje zakryc swoja biedote agrumentujac, ze ps4 i wiesiek3 mu nie potrzebne bo ma dalej genialne gry i zagleglosci na ps3 w postaci chociazby cudownego DA2

Skąd wiesz czy jest cudowny czy nie, skoro nie grałeś?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mozna zagłosować na wszystkich jednoczesnie a tylko na jednego nintendofaga :rayos:

Opublikowano

pysznie sie czyta jak mendrek probuje zakryc swoja biedote agrumentujac, ze ps4 i wiesiek3 mu nie potrzebne bo ma dalej genialne gry i zagleglosci na ps3 w postaci chociazby cudownego DA2

chwalisz dlatego pisze ze cudowny

Opublikowano

:shotgun:

@Mendrek

O ile DA:O to dla mnie majstersztyk jak na swoje lata, na ps3 platyna (tak, sam sie sobie dziwie ze przezylem ten framerate na ps3 xD), na x360 skonczone 2 razy i na pc 3 razy, tak DA2 to jest przeciez taki crap ze glowa mala, jak mozna tego bronic? Po jednym przejsciu na PC mialem dosc tej gry :f

Nawet jak robilem rozgrzewke przed Inkwizycja to po odpaleniu DA2 mialem odruch wymiotny i po godzinie gra wyleciala z dysku.

Opublikowano

Rayos, mój błąd. poprawiłem, dzięki ;)

ankieta jest wielokrotnego wyboru gdyby ktoś miał np 2 typy w danej kategorii.

Opublikowano

chwalisz dlatego pisze ze cudowny

Czyli swoją opinię wyrabiasz na opinii nie swojej, ergo oceniasz grę nie grając w nią i korzystając ze źródeł zewnętrznych.

Ja nie mówię że to źle akurat, bo od tego jest wiedza zbiorowa, ale w świetle tego że wypominałeś mi to, nie wygląda to zbyt dobrze...

Opublikowano

Koniec spogladania z zazdroscia na multiplatformy w lepszej jakosci.

Koniec z udawaniem, ze nie jaram sie deszczem w driveclubie.

Koniec z graniem 30h na jednym ladowaniu pada.

MNUKsPr.jpg

tylko sony :banderas:

Opublikowano

Eh. Hmm. Jaka jest opcja, taka ewentualna możliwość, wykluczenia Mendrka z obozu Playstation? W jaki sposób możemy to zrobić? Czuje niesmak z bycia w tym samym obozie.

Opublikowano

Rayos, mój błąd. poprawiłem, dzięki ;)

ankieta jest wielokrotnego wyboru gdyby ktoś miał np 2 typy w danej kategorii.

No spoko, ale skoro to wybory, to powinniśmy móc tylko zagłosować na jednego kandydata z każdej kategorii :reggie: 

Opublikowano

mam wy(pipi)ane na DA2 - ani go nie bronie, a ni krytykuje, nie mam opinii o tej grze bo nawet sie nia nigdy nie interesowalem, nigdy nie wypowiadalem sie o tej grze, mam beke jak pisalem - ze zmuszasz sie do grania w starocie na szrocie ps3 bo nie stac sie na ps4 i hejtujesz wiedzimina3  - zreszta hum ladnie pdosumowal - kebab + konik = randka w super restauracji z super dziewczyna wg ciebie

Opublikowano

Mendrek botem roku. :obama:

Opublikowano

w sumie. zmieniłem ankietę i tylko jeden kandydat w obozie dostaje głos :]

Opublikowano

Za co Yaczes zbanowany?

brak dystansu

Dawno temu juz gdzies widzialem ten awatar :notsure:

Opublikowano

Nie o takiego kopera walczyłem :/

A sam w sygnaturze Sony :banderas:

Opublikowano

Nie o takiego kopera walczyłem :/

A sam w sygnaturze Sony :banderas:

Ja nigdy nie ukrywałem miłości do PS3 i Vity ! Koper jest kryptoklapkiem od lat, tylko teraz się ujawnił :frog:

Opublikowano

Ale jak postrzegac kategorie bota, klapa czy blacharza roku?

Pozytywnie bo bronią atomowkami czy negatywnie bo maja klapy na oczach np.

Opublikowano

sadze ze reszta pozytywnie bronii swojej drużyny, a bezbekowi to nie wychodzi za bardzo

Opublikowano

skoro nagrody to bezbeki to raczej negatywnie. kto by chciał się pozytywnie lizać po pitolkach w CW :reggie:

Opublikowano

Za co Yaczes zbanowany?

brak dystansu

Dawno temu juz gdzies widzialem ten awatar :notsure:

guantanamera zawsze bedzie ryzy!!!!!!!!!!!

Opublikowano

skoro nagrody to bezbeki to raczej negatywnie. kto by chciał się pozytywnie lizać po pitolkach w CW  :reggie:

ja :rayos: ja nigdy do nikogo żadnej zwady nie miałem i lubię wszystkich jednakowo, bez względu na przynależność obozową/rasową. No, chyba, że jest to mendrek albo yeti

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ja :rayos: ja nigdy do nikogo żadnej zwady nie miałem i lubię wszystkich jednakowo, bez względu na przynależność obozową/rasową. No, chyba, że jest to mendrek albo yeti

w kategorii wiejski przydupas bezbek tez bys wygral

Opublikowano

Bo mozna dac głos Yetiemu bo pozytywny z niego kompan, i jest to pozytywny plus a mozna oddać głos na przeciwieństwo czyli medrek, czyli osoba wypowiem sie o PlayStation nie bardzo wiedząc o PlayStation

Opublikowano

Ale kiełbasa wyborcza Rayosku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.