Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jaka desperacja klapow xDDD.

Srednio 35fpsy, miejscami nawet 40 ale wiadomo jak wjedzie do miasta to pewnie wywali mnie do dasha xD.

2 dni :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czezky - zawsze szanowalem, dziwie sie tym co glowowali na niego w kategorii bezbek roku

Opublikowano

ta analiza framerate jest bekowa w uujj, ani razu nie wjechal do miasta, ani razu nie zmierzono przy deszczu czy wiekszej walce, wybrali nieobciazajace momenty i wielka radosc bo +30fps

Dokladnie - wow! Wiedzmin idzie w 30 fpsach po pustej drodze!

Szacun dla CDPR!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

ta analiza framerate jest bekowa w uujj, ani razu nie wjechal do miasta, ani razu nie zmierzono przy deszczu czy wiekszej walce, wybrali nieobciazajace momenty i wielka radosc bo +30fps

caly swiat, ktory ogrywa obie wersje wie jedno - ta z xone odstaje totalnie przy tej z ps4, beka z botkow pokroju kubsona czy daddiego wierzacych, ze uwolniona rozdzielka przyniesie lepszy framerate na xone xD

Podobno wtedy rozdzielczość spada do 720p i jakoś tam ciągnie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

CDPR nie popisalo sie i tyle, a tu bedzie przez miesiac gadanie ze to wina hardware-u

Opublikowano

Lem dał dużego Tweeta w temacie o Wieśminie. Tylko gifaro, tak lubi wklejać. GSR, bierz się za niego. :shotgun:

Przecież swego czasu Figaro udzielał się w tym temacie w tym samym temacie co Lem. 

Opublikowano

Niski framerate wina sprzętu albo deva, ale zepsuty frame pacing to 100% wina deva.

Botom, które trafiły na kanał NXGamer, polecam przy okazji analizę Uncharted 4.

Opublikowano

przyzwyczajaj sie bo przez lata wieska3 bedziesz mogl podziwiac jedynie na youtube

Opublikowano

Na razie jak oglądam streamy, to wiecie co mi się bardzo w Wieśku podoba? Może to głupie, ale podoba mi się dźwięk mocnego wiatru w lesie. Mam wrażenie, że w innych grach tego efektu brakowało, a tu wieje jak w kieleckim. Do tego słowiańska muzyka.

I angielski głos Geralta brzmiący jak Hayter...

Opublikowano

Zobaczcie na te rozmazane textury, skaczace fpsy, brak trawy! Jak bedzie mozna w to w ogole grac na Xbonie :obama:

Zalecam ogladanie od 5:30 - jest analiza fpsow przed i po paczu. Wczesniej sa cutscenki wiec uwaga na spoilery.

miło wiedzieć że na XO to najlepsza wersja konsolowa  :) a że czasami rozdziałka zmienia się na 900p gdzie nie widać różnicy bez lupy i zoomu x10 nie robi.

Dużo gier chodzi płynniej na XO a na szrocie4 pokaz slajdów no ale więcej o 180p!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zaraz zaraz, mialo byc 900p 17fps i beka z xbona

jest dynamiczne skalowanie do 1080p plus 35-40fps momentami i to jest powod do beki z xbona dla ficusia?

ktos tu ma ostro przeorana psyche :obama:

Opublikowano

jestem dumny, ze xone w momentach gdzie nic sie nie dzieje na ekranie potrafi wyswietlic w3 +30fps kosztem uwalonego po patchu AF i occlusion

Opublikowano

No w końcu jest kuzynem Mendrka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ejjj ale nie kuzynujcie mi tu z mendrkiem bo sie pogniewam

Opublikowano

ficuś co to jest occlution

Opublikowano

Walka z 4 przeciwnikami z użyciem znaków = nic się nie dzieje. :dafuq:

Ficek to na pewno kuzyn Mendrka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wykreslam cie z testamentu wstretno brodawo!!!

Opublikowano

zaraz zaraz, mialo byc 900p 17fps i beka z xbona

jest dynamiczne skalowanie do 1080p plus 35-40fps momentami i to jest powod do beki z xbona dla ficusia?

ktos tu ma ostro przeorana psyche :obama:

ficek to klapek którego najbardziej piecze no ale tak to jest jak się łyka bez popity cuda o 2x mocniejszym szrocie i wyobraża sobie różnice jak pomiędzy ps2 a xboxem.

Opublikowano

ejjj ale nie kuzynujcie mi tu z mendrkiem bo sie pogniewam

Sam ciężko pracujesz na taką opinię. :reggie:

Ale to i tak nic, expert to jego brat, podejrzewam, że nawet bliźniak. :obama:

Chociaż Mendrek to taki generał więc drzewo genealogiczne wyglądałoby mniej-więcej tak

Mendrek Beton I jako głowa rodziny + YETI prawy kciuk z racji utraty honoru

Exact I Wygnany       Ficklap II      Fanczesko Lwie Serce

Guantanamera jako nadworny szpieg i donosiciel

irasy, jurasy, lemonki i reszta chołoty

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ficek, ale wiesz, że na PS4 był ten sam patch co na Xone i prawdopodobnie też poobcinał te same efekty co na Xone żeby było 30 FPS :reggie:

CDP powinno tylko zablokować framerate żeby nie przekraczał 30 bo te dodatkowe klatki raczej przeszkadzają.

Opublikowano

swoją drogą fajne to porównanie na gamersyde

klatka z gamersyde

kVXPjMm.jpg

klatka z analizy fps

ZOhtQ7n.jpg

xbone na porownaniu zero sloneczka, na ps4 sloneczko w pelni, filmik z analizy fps na xbonie juz pokazuje ze sloneczko na swieci tak samo

Edytowane przez kermit

Opublikowano

przyzwyczajaj sie bo przez lata wieska3 bedziesz mogl podziwiac jedynie na youtube

Są ciekawsze rzeczy do roboty niż oglądanie bekowego downgoradu i grafy na topowych blaszkach jak na PS4 ;)

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1047622- 10 najlepiej ocenianych gier tej generacji

1. Super Mario 3D World - 93

2. Bloodborne - 92

2. The Witcher 3 - 92

2. Super Smash Bros. for Wii U - 92

2. Rayman Legends - 92

6. Bayonetta 2 - 91

7. Dragon Age: Inquisition - 89

8. Mario Kart 8 - 88

8. Fifa 14 - 88

10. Middle Earth: Shadow of Mordor - 87

10. Pikmin 3 - 87

5 gier na 10 to exy na Wii U, cały JEDEN ex Sony i słownie ZERO M$.....

Boty i klapy nadal będą się zabijać o nic, a prawda jest bolesna  :frog:

haha-cats-17390928-390-312.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

odliczajac gry dla pedofili zostaje tylko sony i ich ex i lepsze multiplatformy

Opublikowano

Mordor i DA :niedobrze:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.