Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PS. Pyszny bol dupki o Wiedzmina :banderas: wracam grac :banderas:

Przerwa na smarowanie du.pki przed kolejnym wjazdem CDP? :dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

cytat z bloga tego lebiody

Wcześniej korzystałem z średnio-mocnego laptopa, który jakośtam sobie radził z nowszymi tytułami w swoim natywnym 1366×768

kisne

Opublikowano

bluber kupujesz wieska3? a jak nie to jaka kolejna gra w zakupowych planach na ps4?

Opublikowano

Wcześniej korzystałem z średnio-mocnego laptopa, który jakośtam sobie radził z nowszymi tytułami w swoim natywnym 1366×768

kisne

prawie jak na xbox one

Opublikowano

bluber kupujesz wieska3? a jak nie to jaka kolejna gra w zakupowych planach na ps4?

Nie kupuje. Not a Hero kupie, ale jeszcze nie ma daty premiery.

Opublikowano

Bez kitu, najwieksze wrazenie robi roslinnosci na ultra - jest tak zayebiscie gesta, ze masakra - to pierwszy taki tytul.

I jeszcze jak to sie zachowuje na wietrze, o boziu :obama:

Roślinność na ultra nie rózni się niczym od roślinności na gpu za 300zł w xbonie. Jest tak samo gęsta i tak samo rusza się na wietrze.

expert, gdzie posty z pclab, obiecałeś!

Beda!

Dzis pracuje do 20, wiec późnym wieczorem cos bedzie na 100%

Opublikowano

kisne

prawie jak na xbox one

Przeczytałem ten wpis caly, obleśny propagandowy i po prostu sprzedany jest. Sony mu zapłaciło za reklame i to widac.

Opublikowano

chodzi mi o duze tytuly, a nie indyki do ogrania na prawilnej vicie

Opublikowano

To nawet nie jest grafika. 

Opublikowano

Nie kupuje. Not a Hero kupie, ale jeszcze nie ma daty premiery.

Growy hipster xD

Opublikowano

Widziałem dziś u kumpla w3 na PC - obłędnie wygląda. Wróciłem do chaty odpalam PS4. Idę do chałpuy i gadam z fankiem npc a tu crash gry, przełknąłbym to, ale (pipi) 20 kilka fpsów w cut scenkach to już przegina nawet dla mnie (nawet jeżeli jest więcej niż 20 to te dropy animacji po prostu wybijają z imersji) ;

Crashe i dropy.

Tylko konsole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Spoko, wieczorem exact nam pokaże, że jednak na pc nie da się grać w wiedźmina :frog:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

chodzi mi o duze tytuly, a nie indyki do ogrania na prawilnej vicie

Nic, chyba nic interesującego mnie nie wychodzi aż do września. Wtedy MGS.

Opublikowano

hipsterski zakup ps4 do jednej gierki, indyczki mogles ogrywac na swoim pc albo kupic vite za 300-400zl

Opublikowano

Vita mały ekran, pc musze podłączać kablem pod tv więc wole wygodę.

Opublikowano

To nie chodzi tyle o to ze nie da sie grać w wiedźmina na PC, pewnie ze sie da.

Sa ludzie na swiecie ktorzy wlasnie złożyli kompa, postawili Windowsa z domyślnymi sterownikami, wlasnie w tle ściągnęły im sie dedykowane te do Wiedzmina, jeszcze o tym nie wiedza ze sa spi.erdolone bo przecież dopiero co zainstalowali Wiedzmina z DVD i maja zamiar w niego grać, odpalają wiec go i grają, i cieszą sie z PC gamingu za zaledwie 4x wyższa cene niz konsola. W tej samej jakości co konsola, wiadomo wybór dla nich PCta był oczywisty, czasem potrzebny Word, czasem Excell, a i YouTube czy Facebook sie przyda.

Problemy sie zaczną wtedy gdy za rok wyjdzie kolejny must have, okaze sie ze nasza grafika nie daje rady z extra włosami, extra odpadającym tynkiem w Mafii 2, czy mega zaawansowana fizyka powiewania płaszczu w jakims kolejnym Batmanie.

To wszystko pół biedy gdy jest sie Januszowym sezonowcem jak Czezky, dla takiej osoby to nie problem sciągnąć dedykowane sterowniki pod nowy tytuł kosztem starego tytułu bo gry go nudzą tak szybko jak zabawki na ktorych moze w nie grać.

Problemem bedzie gdy ktos gra w 2,3,4 gry i co jesli każda ma dedykowane sterowniki?

Co jesli chce grać w Battlefielda 4 na dedykowanych sterownikach i Wiedzmina na dedykowanych sterownikach?

Co jesli wyjdzie Batman ktory dostanie dedykowane sterowniki przez co bede miał 10fps mniej w Wiedzmina do ktorego chce wracać.

PC Gaming jest specyficzny, to tak jak Android i iOS, jeden chce mieć w pełni customowy wygląd pulpitu bo kręcą go inne kolorowe ikonki, nowa extra animacja, moze zmiana czcionki na jakies graffiti zeby szpan na dzielni był a inni oczekują funkcjonalności, szybkości i niezawodności.

Opublikowano

JAKIE K,URWA DEDYKOWANE STEROWNIKI?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Bardzo ładny post exact, tylko dwie generacje za późno

Opublikowano

Czemu wy nie rozumiecie ze te wcześniejsze screeny CDPR to screeny z remasterow na PS5 tylko im sie poj.ebalo.

Opublikowano

2 lata grania na PC w moim przypadku: nie miałem pojęcia o czymś takim jak "dedykowane sterowniki"

na szczęście jest eXp3rT, konsolowiec z krwi i kości, który mi wytłumaczy na czym to polega

Opublikowano

Problemem bedzie gdy ktos gra w 2,3,4 gry i co jesli każda ma dedykowane sterowniki?

Co jesli chce grać w Battlefielda 4 na dedykowanych sterownikach i Wiedzmina na dedykowanych sterownikach?

Co jesli wyjdzie Batman ktory dostanie dedykowane sterowniki przez co bede miał 10fps mniej w Wiedzmina do ktorego chce wracać.

To tak nie działa. Jak masz wgrane sterowniki, które nvidia wydaje specjalnie na premierę jakiejś gry to one poprawiają wydajność tej gry o nie wiem 10, 15, 20, 30%. Natomiast jak wyjdą kolejne pod np. Batmana to ze starymi nic się nie dzieje, nagle nie zmniejszy się wydajność w grach, może się tylko polepszyć.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.