Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Halo też jest szlachetne (・へ・)

Kiepski żart.

Ograłem kiedyś to Halo wpierw na normalu,potem większość na legendary i dla mnie to dobra gierka i tylko tyle. Grałem w ciekawsze pif paf w mojej przygodzie z tym gatunkiem.

Choć mogę zrozumieć sentyment fanów x-klocka wobec tej gry.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Drogie te gry na current geny, no i jak tu uzywek nie kupowac :/

Opublikowano

za 2-3 lata ceny sie ustatkuja ale w chwili obecnej jak na moja kieszen to nowki to przegiecie 

Opublikowano

Ktoś skończył tego kozaka?

Z kumplem w co-opie. A dwójka to największy rape dla fanów pierwszej części.

http://youtu.be/NUX4tmFw2oU

jezu jak ja się wku.rwiłem wtedy jak kumpel z ryneczku przywiózł ten tytuł i tacy napaleni chcemy to rozpykać we dwóch (ja bedę SMASZEREM, nie bo ja) a tutaj ch.uj tylko leszcz z jedynki do wyboru i dramat poszedłem do domu smutny jakbym mi pies zdechł.

te łzy w oczach 10 letniego bartka kiedy wziął ff2 razem z nowiusieńkim szaraczkiem po miesiącach regularnego ciorania w część pierwszą w osiedlowej "gralni" :(. never forget, never forgive...

Opublikowano

Ja, nawet nie zlicze ile razy. Kumpel na oryginalach jechal i mial 3 gry, fighting force, tekken 2 i wormsy. Idealne na multi. Ostatnio nawet kupilem na psstore i przeszedlem z ziomkiem.

Dwojka to byla kupa, nie skonczylem nawet, poszedlem wymienic jak zobaczylem co z tego zrobili.

Opublikowano

Często się w to na co-opie grało. Stare, dobre czasy.

Opublikowano

I najgorzej się sprzedają. Jeśli The Evil Within i Alien Isolation dadzą radę, to która grupa graczy wesprze odrodzenie tego gatunku bardziej?

Odrodzenie straszących gierek jest od dawna na piecykach.
W formie fpp w stylu Amnezja itp.? Ja mam przede wszystkim na myśli segment tpp w stylu Forbidden Siren i Silent Hill. Ostatnim zacnym przedstawicielem tej klasycznej szkoły był w 2008 Siren: Blood Curse.

Nie chce psuc Ci marzen, ale Evil Within raczej straszyc nie bedzie.
Straszyć to potrafił Silent Hill 1-3, czy seria Siren. RE, którego TEW ma być przecie duchowym spadkobiercą, co najwyżej zaszczuwał, podrzucał jump scenki (okay, ucieczki przed Nemesisem, Regenatorzy, czy niektórzy bossowie w "czwórce" umieli wystraszyć). W każdym razie jeszcze bym go nie skreślał. Oprócz właściwych proporcji pomiędzy akcją i eksploracją, poczucie zaszczucia uzależnione jest głównie od zapasów i AI, a te dwie rzeczy kulały podczas testów dziennikarzy (zbyt dużo ammo - pewnie "normal", zbyt głupi wrogowie). Jeśl Mikami poprawi te aspekty, liczę chociaż na poziom klasycznych residentów.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zobaczyłem dzisiaj porównanie Destiny na X360 i PS3 i sobie pomyślałem, że Yeti pewnie przez ostatni rok dawał na tacę i biczował się w piwnicy żeby różnica na korzyść PS4 względem Xone była na podobnym poziomie :P

uXVeVM1.png

QqKtpfj.png

Opublikowano

Dzień w którym gry w stylu ND (...) staną się standardem na pc

Boże uchroń.

Jeszcze słowo i wyciągnę twoje posty ze spustami nad U2.

Opublikowano

Konsolowcy chcą pecetowych gier, to devowie klepią FPP-ki. Skoro się sprzedają...

Opublikowano

Żal mi ciebie, serio.

Mnie? To Ty się rok pucowałeś, że na PS4 będziesz miał uber wersję, a skończyło się na tym, że ostatnio się podniecałeś, że będziesz miał ekskluzywną możliwość żeby Cię Bungie wraz z Activision wydoiło na dodatkowym DLC :P

Opublikowano

Za to jaka, ostatni taki fun w multi miałem przy okazji Halo3, czuć w każdym aspekcje, ze to gra Bungie. To będzie tytuł na długie miesiące, fajnie ze cieszy sie taką popularnością na polskich forach, będzie z kim grać na ps4, oby do 9.09.

Opublikowano

Boże uchroń.

Rejwen się nie spiszaczł nad U2. Tyle, że Ty po prostu nie potrafisz przeczytać napisanego tekstu ze zrozumieniem. Uncharted to naprawdę spoko seria, jeśli weźmie się pod uwagę to, że się w to "pyka" a nie dobrze gra. Czujesz tę diametralną różnicę? Pyknąć to ja sobie mogę w Angry Birds. Od gry na duże konsole, przeznaczone do gier, oczekuje czegoś więcej niż pyknięcie. A najlepsze jest to, źe każdy klapers na forumku Ci napiszę, że w to warto grać tylko na łatwych poziomach trudności.

Opublikowano

Boże uchroń.

Raven jest uprzejmym człowiekiem, szanującym inne (jakkolwiek nie byłyby anormalne) gusta i zwyczajnie, z kurtuazją lekko pochwalił tę anomalię. Kruku sam się naturalnie do tego nie przyzna, żeby wam nie zrobiło się przykro.

Opublikowano

Boże jaki zamęt i obrona. A post nie był nawet w 10% serious. :<

Opublikowano

Widocznie moje szczęście do pctowego grania przejął ping. Paradoksalnie prawie zawsze mam problemy ze starymi grami, nie nowymi, więc jednak z tą "kompatybilnością wsteczną" wcale nie jest tak super na komputerach.

Sory za minusa. Forum z tel czytam i nie w ta strzalke poszlo.
Opublikowano

A najlepsze jest to, źe każdy klapers na forumku Ci napiszę, że w to warto grać tylko na łatwych poziomach trudności.

Takie coś to pisał Figaro, a on jest nintendofagiem z kakałkiem i w kapcioszkach.

Opublikowano

Boże jaki zamęt i obrona. A post nie był nawet w 10% serious. :<

Raven1.jpg

ALL GLORY TO THE MAJESTIC RAVEN

Opublikowano

Aktualni kandydaci do tytuły GOTY:

1. Divinity: Original Sin

2. Mario Kart 8

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No to by było na tyle.

Opublikowano

@marian

Interstellaria i hotline miami wychodzi w tym roku. Mają szansę.

Opublikowano

Klapki biedne muszą grać w Destiny demo online tak jak na pierwszym PlayStation w demo one katowali przez miesiące bo gry drogie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Kampania i tak była dla mnie tylko dodatkiem. Czwórkę biorę z myślą o multi ze znajomymi.

Opublikowano

@marian

Interstellaria i hotline miami wychodzi w tym roku. Mają szansę.

Możliwe. Aktualnie jeszcze ich nie ma, więc do tego grona się nie zaliczają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.