Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Odsunę sie dwa metry od TV i tez bede miał 4k

Kup sobie pegasusa i graj ze 100 metrów. Zaoszczedzisz jeszce wiecej hajsu.

Zluzuj poślady jesteśmy w CW, nic nie poradzę ze nie rozumiesz podtekstów do osob tu przesiadujących ukrytych w moich słowach.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Starczy kabelka usb do pada?

z tymi porównaniami PC vs konsole jest jak zwykle to samo: konsolorze jakoś pomijają fakt, że na PC masz może i drożej, może i brzydziej na jakichś starszych kartach, ale możesz mieć 60fps. Na konsolach nigdy nie będziecie mieć 60fps. W 720p na low i z 50 metrów, ale to zawsze jest ogromna różnica.

Opublikowano

@Starh prosze bardzo to odpowiedz gpu za 300 zł do tego screena

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/537/naLnrE.png

Tu odpowiedz

http://i.imgur.com/zWATVwq.jpg

Cała reszta zrobiona o złotej dla fotografów godzinie czyli przy zachodzie słońca, w tej godzinie każda gra wyglada obłędnie, czy to GTA V czy Far Cry 4 czy W3, mysle ze gdyby kermit ze swoim gpu za 300zl był w tym samym miejscu o tej samej porze pokazałby ci takie same screeny.

Faktem jednak jest ze screeny z PC sa surowe, dzieki temu kolory sa mocno kontrastowe a czarny to czarny, te z PS4 sa wyprane i trzeba programem graficznym zwiekszyć kontrast do poziomu PC.

Opublikowano

Kup sobie pegasusa i graj ze 100 metrów. Zaoszczedzisz jeszce wiecej hajsu.

Zluzuj poślady jesteśmy w CW, nic nie poradzę ze nie rozumiesz podtekstów do osob tu przesiadujących ukrytych w moich słowach.

Masz do niego jakieś niuanse?

Opublikowano

A co jestes jego chłopakiem?

Rozbawiła mnie tylko ta odpyskowka to wszystko.

Jesli raven swietnie sie bawi z FHD na 24" z 3metrow ciesząc oko detalami dostrzeganymi w wysokiej rozdzielczości to pozwoliłem sobie na żarcik, gość wpada, nie wie o co chodzi i wez mu streść 4tys stron CW

Opublikowano

Dzieki ze tak sie troszczycie panowie.

Juz lepiej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

exact wez tabletki bo nam odplywasz juz widze :reggie:

Hehe, to samo pomyslalem xD

Tymczasem w krainie mlekiem i miodem plynacej:

ta muzyka z menu ma tak przygrywać przez cala gre? odpalilem 1 raz i przez pierwszy cinematik leciala w tle, a po pokazowce ze sniacym wiedzminem, giera nie chciala sie zaladowac.

Edit: odpalam 3 raz i nadal zwiecha na pierwszym loadingu geralta po krotkiej scence przy ognisku, gdy mamy zaglebic sie w sen. ma tak ktos?

pieknie, kur.va

można te dwie pierwsze kure.wskie filmiki przerwac przy starcie gry

Moze to konsolom przydalyby sie dedykowane sterowniki...? :kaz:

Opublikowano

Poczekaj, jeszcze 50 minut do 20:00. Wtedy zobaczymy obiecana beke z PClaba to przekonasz sie ze konsole sa lepsze.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

uwaga bomba prawdy od Shena, cała prawda całą dobę:

Ale tnie ten wiesiek na ps4, strach myslec jak przed patchem bylo

:obama:

Grzejnika? Zawsze szanowałem.

Sony mogłoby dać dedykowane sterowniki, może byłoby coś lepiej :/.

Opublikowano

Grzejnika kolejny Bartua, też po angielsku odpalił. :dynia:

Opublikowano

Pogralem bez pacza z ciekawosci, masakra, mocno cielo podczas zwyklych potyczek nawet, z paczem sa dropy ale w ogole nie przeszkadzaja.

DAT CONSOLE GAMING :banderas:

w ogóle nie czaję tego, Wiedźmin w telewizji, premier odwiedza studio, normalnie narodowa duma, w CDPRed od teraz sami wielcy Polacy pracują pewnie

inne nacje też się tak spuszczają, jak uda im się zrobić produkt, który zauważa ktoś poza granicą swojego kraju?

Opublikowano

Dropy glownie w cutscenkach, dosc powszechny problem na wszystkich platformach :reggie:

Opublikowano

Raven ktoś Cię w dupsko zapiął że tak piecze?  :problem:

Opublikowano

Pewnie Mejm. 

Opublikowano

A ty ku.rwa w ogóle jeszcze nie odpaliłeś :dynia:

Opublikowano

Jak spasujecie rundę w gwincie to gra się wywala (ps4) - co ciekawe u mnie nie ma tego problemu, za to brat w ogóle nie może pasnąć, bo ujrzy ps home  :facepalmz:

Edit:

Całkowity reset konsoli sprawił, że gwint chodzi ale... konsola się zwiesiła przy wyjściu z tawerny. Boże, a cisnęliśmy z blacharzy  :whistling:

Kolejne doniesienia :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jaka kompromitacja konsolorzy. Zamiast przy padzie to na forumie bo konsola sie wiesza xD. Przy pauzowaniu xDxD. Przez piec miesiecy nikt tego nie sprawdzil, bo przeciez taka zaj.ebista gra w grze, nikomu nie przyjdzie do glowy pauzowac :dynia:

Przeciez CDP zamiast tej cepeliowej figurki z wielka kura do zbierania kurzu w edycji kolekcjonerskiej (oprocz pacza na premiere xD) powinno dorzucac:

poduszka_z_dziura_poporodowa_kolor_morsk

xDDDDDDDDDD

Opublikowano

wy tu jeszcze jesteście? mendrka rozumiem bo nie ma wyjścia ale reszta? ja rozumiem trolling i cw ale dzis ten temat powinno sie zamknac a za oknem wywiesic bialo czerwone flagi - dodatkowo w niedziele obowiązkowo dyszka na tace za duszę twórców mesjasza.

Opublikowano

Ja czekam do edycji czerwonej w czarne kropki, juz z wszystkimi 241412 paczami na i po premierze, 30 DLC i atrakcyjnej cenie 19,90. :lapka:

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

ja czekam aż wyjdzie komputer, który pociągnie mesjasza w 4k na ultra ze wszystkim tałatajstwem włączonym i locked 60fps na jednym gpu z serii gtx

Opublikowano

Raven ktoś Cię w dupsko zapiął że tak piecze? :problem:

Nie wiesz? Tatuś pieniążków nie przelał na gierke. Ktoś ma kontakt z ojcem rejwena? Dzwoncie i mówcie, aby się nad chłopakiem zlitował, rejwenek już będzie grzeczny.

A ty ku.rwa w ogóle jeszcze nie odpaliłeś :dynia:
:obama:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.