Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma karteczki z dedykacją - fejk. 

NEXT PLEASE

:Coolface:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem, gra pokroju BB wcześniej na X bąku niż klapom się wydawało   :kaz:

Czekam na eksa na xzłomie, który dobije do 92, lepiej dla botów aby to było w tym roku, bo w 2016 microsoft może załadować ten złom na tiry i wywieźć tam gdzie leży atari.

A my czekamy aż na PS4  wyjdzie w tym roku  jeszcze jakiś ex   :kaz:

Darujcie sobie wklejanie opisów tych pseudo znawców, grałem widziałem na żywo, wiem swoje.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pamiętaj, żeby grać na hardzie z wyłączonym hudem

Opublikowano

nie wiem co bardziej zenujace - wklejac fejkowe zdjecie wieska3 jako swoje czy szybko dzwonic do laski by kupila gre, ktora mam w dup.ie bo smieja sie ze mnie na forumku

:bolduper: :bolduper: :bolduper:

Opublikowano

A my czekamy aż na PS4  wyjdzie w tym roku  jeszcze jakiś ex   :kaz:

A my czekam az najlepszy wyscig jaki wyszedl od lat na konsolach zacznie dzialac tak, by boty w koncu go kupily ^^

Malo prawdopodobne parzac ze jaranko tylko gdy ex, z przegranymi 20 minutami w darmowy weekend. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Blubi chyba szykuje się do postu z dedykacją. xddd

Opublikowano

nie wiem co bardziej zenujace - wklejac fejkowe zdjecie wieska3 jako swoje czy szybko dzwonic do laski by kupila gre, ktora mam w dup.ie bo smieja sie ze mnie na forumku

jezu ale ty masz bóldupy wiecznie o wszystko, bluber kupuje ps4 ALE PO CO A DLACZEGO A DLA JEDNEJ GRY, bluber kupuje wiedzmina ALE BEKA ALE ZALOSNE, bluber chce grac jak on lubi ALE NIE JESTES POLAKIEM ALE COS TAM

ja wiem, że obraziles się za ten tekst o wchodzeniu do wanny, ale juz mozesz ochłonąć

Przeciez wszystkie Twoje posty sa dokladnie w tym samym tonie... xD
Opublikowano

jezu ale ty masz bóldupy wiecznie o wszystko, bluber kupuje ps4 ALE PO CO A DLACZEGO A DLA JEDNEJ GRY, bluber kupuje wiedzmina ALE BEKA ALE ZALOSNE, bluber chce grac jak on lubi ALE NIE JESTES POLAKIEM ALE COS TAM

ja wiem, że obraziles się za ten tekst o wchodzeniu do wanny, ale juz mozesz ochłonąć

Opublikowano

Godzina 14, jeżeli utrzymamy taki poziom do końca dnia, to będzie to bardzo udany ep CW.

:kaz:

Opublikowano

gwoli scisłosci wiedzmina zamówilem jakis czas temu, ale widzę że ficek traktuje forum bardzo powaznie i przeklada wszystko 1:1 co w cw to w życiu realnym

Opublikowano

Godzina 14, jeżeli utrzymamy taki poziom do końca dnia, to będzie to bardzo udany ep CW.

Ja się już zamknąłem, zrób tak samo, to może chłopaki dadzą radę.
Opublikowano

Jeszcze 2h w pracy, ale czas leci szybciej niż wczoraj :fsg:

Opublikowano

Aż ciężko uwierzyć, że CDPR mają ledwie jeden port na X360 na koncie, a zrobili tak potężną i odpicowaną grę na PS4/Xone i to już w drugim roku tych systemów na rynku. W tym momencie zawstydzili 90% wszystkich dużych developerów, którzy na konsolach zjedli zęby.

Opublikowano

Przeciez wszystkie Twoje posty sa dokladnie w tym samym tonie... xD

"ale, ale chłopaki ja trollowałem" 

Opublikowano

PC

17888532111_4509d15e88_b.jpg

PS4

11206977_1608305649421716_74456398149653

Opublikowano

Ej ale daj screeny z tej same lokacji, tak nie co ?

Opublikowano

ten dolny to dragon age 2?

Opublikowano

Ej ale daj screeny z tej same lokacji, tak nie co ?

Ok, screen z Xbone'a

5dzRKF4.jpg

Opublikowano

bulduper zaraz wypali, ze od roku juz mial preorder xD

wstyd mi, ze musze pisac na forum z czlowiekiem ktory sie wstydzi swojego kraju, hejtuje to co popularne, na rzecz hipsterkich dywagacji i jeszcze placze i dzwoni do dziewczyny bo sie z niego smieja na forumku

Opublikowano

oczywiscie, ze miałem preorder 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak dziecko w piaskownicy, podskakiwalo, koledzy dojechali, te sie rozplakalo i teraz przez lzy gada "ale koledzy ja trollowalem przestancie juz"

Opublikowano

:usmiech:

Opublikowano

Bluberku czekamy na wrażenia z jedynej prawilnej - angielskiej wersji Wieśka.

Opublikowano

jak dziecko w piaskownicy, podskakiwalo, koledzy dojechali, te sie rozplakalo i teraz przez lzy gada "ale koledzy ja trollowalem przestancie juz"

Gdzie byłes jak miała miejsce premiera pierwszego wiedzmina albo drugiego? Czemu nie przeczytałeś książek? Przecież to wybitne POLSKIE DZIEŁA? Żal mi ciebie i twojego chłopaka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.