Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętaj, żeby grać na hardzie z wyłączonym hudem

Z wyłączonym trybem nasłuchiwania* :banderas:

Albo jeszcze lepiej na survivor dostępnym startowo na ps4 :fsg:

- gdzie 80% szafek z przedmiotami do craftingu świeci pustkami

- nieustanie należy kombinować czy szmatki i alkoholu użyć do zrobienia opatrunku, czy koktajlu mołotowa

- otrzymywany dmg i zasoby zmuszają do cichego przemierzania kill roomów zamiast bezmyślnego pifpaf

- wykorzystywać każdą znalezioną butelkę lub cegłę do odwracania uwagi lub ogłuszania

- ostrożnie wypatrywać ruchów zainfekowanych w tonących w pół mroku lokacjach, którzy potrafią zaszczuć i zaskoczyć lepiej niż wszystkie ostatnie RE razem wzięte

nie grałeś nie ośmieszaj. :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdzie te kur.wa crossgenowe gierki parobku? 

Na ch.uj bezczelnie kłamiesz? Synowi też będziesz mówił, że kłamstwo jest dobre? 

Wiesiek, lepszy na PS4 No właśnie widać PS4 20fps xdd
Batman - lepszy bedzie na PS4 Nom o całe 180p!! WOW DEALBREAKER
BB - must have Taki kur.wa must have, że zagrałeś w soulsy dopiero na PS4, a najlepszą część czyli Dark Souls oczywiście nigdy nie ruszona. 
SO? - :dynia: 3 boty ograło jak było za darmow przez weekend. Ty też nie ograłeś, a to, że 3 boty ograły to znaczy, że jest słaba gra? Ja pier.dole
Lepsza usługa sieciowa to mit No widać, na pewno MS też robi konserwacje, żeby usługa działała :dynia:
Pad, cuz, lepszy od tego z PSXa na którym sie wychowywałem, lepszy od PS2 z którym dorastałem, lepszy od PS3 na którym ogrywałem najlepsze exy tamtej generacji. Czy jest wiec zły? Jest najlepszy, a ze ten od Xboxa jest troche lepszy? To ma byc dealbraker? :dynia: Kur.wa to, że pad od XO nie trzyma 5h to już jest 10:0 dla niego. 

Opublikowano

Tyle smaczkow i detali jest w tej grze :fsg:

Wjechalem do Novigradu z 3 godziny temu i wciaz czuje sie przytloczony rozmiarem oraz iloscia budynkow do ktorych mozna wejsc :obama:

Mesjasz :banderas:

Opublikowano

No wiadomo, że PS4 to w tej chwili jedyny słuszny wybór i to nie jest trolling. M$ jak zawsze wypina się na polskich graczy.

Opublikowano

Gdzie te kur.wa crossgenowe gierki parobku? 

Na ch.uj bezczelnie kłamiesz? Synowi też będziesz mówił, że kłamstwo jest dobre? 

A właśnie przypominam że nowy TR będzie cross genem. Jest więc takim samym deal breakerem jak Persona 5, której ostatnimi czasy boty odbierają z tego samego powodu status ultra exa. To bardzo ważne więc przypominam. :newell:

Kur.wa to, że pad od XO nie trzyma 5h to już jest 10:0 dla niego. 

DS4 trzyma 7h. Przynajmniej w nowszych modelach; A Chassis. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Personę na PS3 robi ten sam team czy inny?

7h to i tak mniej niż 60. :problem:

Sorry, ale niesamowicie mnie wkur.wiało jak musiałem grać na kablu na PS3, który trzymał dłużej od DS4. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Skoro mamy już 2015 i zaczynają powoli wychodzić oczekiwane tytuły to może zaczniemy nową część sagi Console Wars?

Tym proponuję bardzo modny ostatnio podtytuł czyli REMASTERED.

Opublikowano

60 :dynia:

Ty kur.wa nie zmieniaj tematu, gdzie te crossgenowe gierki, o których tak dumnie pierd.oliłeś?

Opublikowano

Wpinam kabelek i w ogole nie mysle o bateriach. To samo przeciez dziala na xone. Po co czardzery, bsterie i inne guwna? Jednorazowy wydatek 2zl.

Opublikowano

Ty kur.wa nie zmieniaj tematu, gdzie te crossgenowe gierki, o których tak dumnie pierd.oliłeś?
Forza 5 - nie ma w niej next gena, grafika tez past genowa

FH2 - wrazenie to robiła Forza Horizon na X360, a nie w podbitej rozdzialce FH2, rowniez nic w niej next genowego.

SO? Kopia Infamousa w innym klimacie, nic next genowego

Wiecej gier na Xboxa nie ma

Opublikowano

Personę na PS3 robi ten sam team czy inny?

Ten sam, ale nie będę przecież podrywał niebieskowłosych licealistek w 720p, betonowych 24fps i dłuższymi loadingami, skoro będę mógł to robić z lepszymi warunkami fizycznymi.  :problem:

7h to i tak mniej niż 60. 

Human eye can't see past 7 hours. 

Opublikowano

Klapy zeby wymaksowac Wieska 3 beda musieli naladowac pada 40 razy :dynia:

podludzie są już przyzwyczajeni do bycia na smyczy $ony.

A to prawda, że w X1 pół opcji nie działa w naszym kraju?

jakich opcji? wtf

Opublikowano

FH2 - wrazenie to robiła Forza Horizon na X360, a nie w podbitej rozdzialce FH2, rowniez nic w niej next genowego.

:dynia:

Gdzie napisałem, że będę grać w Forzę 5? 

Gdzie napisałem, że będę grać w FH2?

Przy SO wiedziałem, że napiszesz coś żenującego, nie pomyliłem się.

Za to na PS4:

BB - kolejne świetne soulsy, których nawet nie skończyłeś, no ale MUST HAVE!!!

Werdykt: kolejny raz się zbłaźniłeś. Po 10 razie przestałem liczyć. 

@nobody

No to trochę bieda, chociaż Persona to nawet nie jest grafika w końcu chińskie bajki, ale TR na X360 robi kompletnie inny team. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A to prawda, że w X1 pół opcji nie działa w naszym kraju?

jakich opcji? wtf
No wlasnie o tym mowa

:dynia:

Gdzie napisałem, że będę grać w Forzę 5?

Gdzie napisałem, że będę grać w FH2?

Przy SO wiedziałem, że napiszesz coś żenującego, nie pomyliłem się.

Za to na PS4:

BB - kolejne świetne soulsy, których nawet nie skończyłeś, no ale MUST HAVE!!!

Werdykt: kolejny raz się zbłaźniłeś. Po 10 razie przestałem liczyć.

@nobody

No to trochę bieda, chociaż Persona to nawet nie jest grafika w końcu chińskie bajki, ale TR na X360 robi kompletnie inny team.

To troche smutne ze kupujesz konsole i nie będziesz na niej grał.

BB - skończę, nie bój nic :*

Opublikowano

Będę grał więcej niż ty na tym swoim szrostejszyn 4. :lapka:

Opublikowano

Będę grał więcej niż ty na tym swoim szrostejszyn 4. :lapka:

Mysle ze tak, korzystaj.
Opublikowano

nic nie mam do xone ale kupowanie tej konsoli tylko i wylacznie pod multiplatformy to wg mnie chybiony pomysl - exy co innego, jakies juz sa a kozackie w drodze wiec tu widze sens, szczegolnie jak ktos ma bzika na punkcie halo, gyrosow lub forzy ale do samych multiplatform to wg mnie wybor jest tylko jeden - blacha lub ps4

Opublikowano

Ficek w takim razie czemu nie wybrałeś X360 zamiast PS3 w poprzedniej generacji? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.