Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze bluber jaki lokalny patriota krakowski, a to przeciez spadochroniarz z innych rejonow kraju xD

xddd ty myslisz w ogole? najpierw piszesz, że krakowie nie ma parków po czym zostajesz zmasakrowany argumentami po czym wylatujesz z dupy z tekstem o patriocie, ja wiem, że przechodzisz trudny okres, nadal jesteś zły, że napisalem coś co uznałes wrzut na swojego tate, ale juz możesz przestać promienowac bólemdupy bo dostaje raka

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zas personalny podjazd, ze kiedys sie wkurzylem jak pojechales po moim zmarlym ojcu jak brakuje ci argumentow, wczoraj to samo robiles dokladnie w tym samym momencie

pewnie ci te krakowskie powietrze szkodzi, najgorsze w kraju, a ponoc u was nie ma hald, kopalni i hut i macie tyle parkow

Opublikowano

czy mowa o tym jakze "wspanialym" miescie Krakowie? Zakrzowek? nigdy nie szanowalem. Okolica ladna, ale straszne januszostwo sie tam kreci i menelnia. Blonia? Jak juz mam sie zatruwac, to szczerze wole juz fajke zapalic. Bez maseczki tam lepiej nie podchodz. Kopce? Jeden blisko, ale platny i widok nieciekawy, drugi troche dalej, darmowy, ponownie - menelnia i janusze. Park krakowski? to nawet parkiem nie mozna nazwac. 

Generalnie tam gdzie jest ladnie to albo jest menelnia, albo zanieczyszczenie powietrza jest wieksze niz w Prypeci. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

zas personalny podjazd, ze kiedys sie wkurzylem jak pojechales po moim zmarlym ojcu jak brakuje ci argumentow, wczoraj to samo robiles dokladnie w tym samym momencie

pewnie ci te krakowskie powietrze szkodzi, najgorsze w kraju, a ponoc u was nie ma hald, kopalni i hut i macie tyle parkow

ficuś to nie jest pojazd personalny, po prostu widze jak cię piecze jeszcze. rayos słoik z tarnowa i wybrzydza xd nie podoba się to wracaj grzybie

Opublikowano

zalew_zakrzowek2.jpeg

z czym do ludzi hanysie

O kurwa co to jest xD

zatoka%20sztuki.jpg

Nawet mi was nie żal.

Opublikowano

czy mowa o tym jakze "wspanialym" miescie Krakowie? Zakrzowek? nigdy nie szanowalem. Okolica ladna, ale straszne januszostwo sie tam kreci i menelnia. Blonia? Jak juz mam sie zatruwac, to szczerze wole juz fajke zapalic. Bez maseczki tam lepiej nie podchodz. Kopce? Jeden blisko, ale platny i widok nieciekawy, drugi troche dalej, darmowy, ponownie - menelnia i janusze. Park krakowski? to nawet parkiem nie mozna nazwac. 

Generalnie tam gdzie jest ladnie to albo jest menelnia, albo zanieczyszczenie powietrza jest wieksze niz w Prypeci. 

Czyli kraków to jednak judasz? :obama:

Opublikowano

zalew_zakrzowek2.jpeg

z czym do ludzi hanysie

O kurwa co to jest xD

zatoka%20sztuki.jpg

Nawet mi was nie żal.

Spędziłem tam 23 lata życia mam dość (w sensie w sopo). 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bulduper, mieszkam w Krakowie dłużej od Ciebie i w przeciwieństwie do Ciebie widzę i zauważam miliard wad tego chorego miasta. Spójrz na siebie. wpier.dalasz tylko te trawe, a to w połączeniu ze smogiem krakowskim naprawdę Ci nie służy.

widziałem Cię we wrocławiu jak jeszcze tam mieszkałes. Uśmiechnięty, wesoły brodaty hipster, który nawet nie mógł pójść na piwo, bo kobieta stała za rogiem. Potulny jak baranek i normalnie aż wyściskać ochotę Cię miałem. A teraz co? Plejstejszyn, hejt wylewający się z każdego postu, bul dópy o wszystko i wszystkich. Wyjeżdżaj stąd póki możesz, jeszcze jest dla Ciebie szansa. Marna, ale zawsze.

I apropo jeszcze krakowa, najlepszym chyba miejscem "w krakowie" jest... Kryspinów. Chociaż tam też mnóstwo januszy się kręci i taplają w tej usyfionej wodzie :reggie: 

Opublikowano

Starcie Ficka i Blabera na zlocie bedzie epickie. Juz nawet ktos muzyke napisal.

Opublikowano

Powaznie dla Ciebie nurkowanie = wyjazd nad jezioro popływać?

Ja pier.dole xdddd a czy ja tam chodze popływać? To nie jest jezioro tylko zalew w centrum miasta w sumie.
Przestań robic z siebie idiotę, kłóciłeś sie dopiero ze to piękne miejsce jako kąpielisko wklejając fotki kąpiących sie ludzi, gdy ja Ci pokazałem ze jest to nielegalne i jako kąpielisko jest to obszar zamknięty to ty wyskakujesz z nurkowaniem, gdy ja Ci mowie ze nurkowanie to nie to samo co pływanie przy grillu w niedzielne popołudnie to ty teraz znow odwracasz kota ogonem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

rayos zawsze szanowalem :obama:

Opublikowano

goty trojmiasto zamienic na miasto z najgorszym powietrzem w kraju

obiektywizm growy zamienic na klaperstwo dla jednej gry i indykow z vity

urozmaicona diete zamienic na kalafiora

krajowy patriotyzm zamienic na hejt na kazdego i ogrywanie polskich gierek po angielsku

czy jeszcze mozna upasc nizej?

Opublikowano

wchodzić do wisły w innym stroju niż strój do zwalczania zagrożenia chemicznego :obama: 

Opublikowano

nadal jesteś zły, że napisalem coś co uznałes wrzut na swojego tate, ale juz możesz przestać promienowac bólemdupy bo dostaje raka

Na prawdę za każdym razem musisz do tego tematu wracać? Idź się wyspowiadać jak tak bardzo Cię sumienie gryzie z tego powodu, że doj.ebałeś kiedyś taką gafę. Na miejscu Ficka byłoby mi conajmniej przykro, gdyby ktoś mi ciągle przypominał o tym smutnym fakcie z życia osobistego, gdy już brakuje innych argumentów rozmówcy na forum o gierkach.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ja wtedy bluberowi wybaczylem, teraz tylko modle sie za jego dusze by na nowo w tym kraju znalazl radosc

untitled5.jpg

Opublikowano

Rayos mam ci przypomniec kto o 22 wychodził z selecta ostatnio jak był zlot bo dziewczyna?

Opublikowano

Czyli te wszystkie kalafiory i feminizm to przez kobiete? ;/ Rayos raportuj.

Opublikowano

I apropo jeszcze krakowa, najlepszym chyba miejscem "w krakowie" jest... Kryspinów. Chociaż tam też mnóstwo januszy się kręci i taplają w tej usyfionej wodzie :reggie:

Pisałem o nim wczesniej, jak byłem na urlopie w Polsce to robiłem wlasnie na nim sesje znajomej, godziny popołudniowe zeby trafić w złota godzinę, myślałem ze o tej godzinie bedzie tam zulernia, starzy życiowi nieudacznicy podlewauacy płoty a okazało sie ze ludzie tam poza sezonem chodzą na spacery, wyprowadzają psy i kulturalnie spędzają czas, jak na Kraków, to chyba najlepsze miejsce.
Opublikowano

Pisałem o nim wczesniej, jak byłem na urlopie w Polsce to robiłem wlasnie na nim sesje znajomej, godziny popołudniowe zeby trafić w złota godzinę, myślałem ze o tej godzinie bedzie tam zulernia, starzy życiowi nieudacznicy podlewauacy płoty a okazało sie ze ludzie tam poza sezonem chodzą na spacery, wyprowadzają psy i kulturalnie spędzają czas, jak na Kraków, to chyba najlepsze miejsce.

No właśnie to w zasadzie zależy. Raz faktycznie jak tam byłem to było bardzo spoko, mało ludzi, jakieś parki, no było miło. Ale w większości przypadków jak tam bywałem, to niestety... :/ Nie mówię, że tak jest wszędzie i zawsze, ale jednak nadzwyczaj często... 

Ja w niego jeszcze wierzę 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak nie wiadomo o co chodzi, to znaczy, że chodzi o pieniądze. Kobieta ma pieniądze i jak Bluber nie słucha, to nie ma grania w gierki.

Opublikowano

Oho ficek zawiązał sojusz z sepleniącym grzybem gejonintendo a wkleja brauna xd co za typ, codzienie masakruje cie argumentami :shotgun: a ty nadal chcesz więcej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.