Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Żałosny ten wiesiek na konsolach. Co za szroty pierdzielone.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

majac na uwadze ze kazda gre teraz pat(pipi)a, a patche poprawiajace wydajnosc to tez juz czesty przypadek (evil within, gta5, bloodborne, dead rising3, ac unity) pysznie sie czyta licytacje, ktora wersja jest lepsza jak rownie dobrze ta latka co redzi juz oddali do certyfikacji (600 bledow naprawia) znowu moze ostro namieszac z wydajnoscia tej gry (rockstar takie gta5 na ps4 postawilo do praktycznie rock solid 30fps, a juz wersji na xone im sie nie udalo i dalej mocno dropi)

Opublikowano

Jak za 1500zl to bardzo dobry ten wiesiek. Przynajmniej prawie kazdy moze zagrac

Opublikowano

1500 xD Konsolorze biedota gejmingu xD

Opublikowano

Tyle to się na sterowniki wydaje.

Opublikowano

A skąd ty wiesz skoro nie grałeś? xdd

Opublikowano

Poczekaj na patcha z blokadą 30fps, wtedy jeszcze bardziej wersja PS4 będzie odstawać. Zmniejszyć fps łatwo, zwiększyć już nie bardzo. :cool::lapka:

Twoje kochane R* pokazało w remasterze GTA V że to nie takie trudne. :cool:  :lapka:

Ale już nie na x1 więc może i masz rację. :kaz:

Opublikowano

A skąd ty wiesz skoro nie grałeś? xdd

mam przeciez gta5 na ps4

Opublikowano

A ty? :dynia:

A czy ja się wypowiadam na temat GTA V na nowych konsolach? Nie? To na ch*j się udzielasz? 

Znowu mam cie zmasakrować jak ostatnio? 

Tylko daj mi kur.wa powód. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A na XO też masz? :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

rownie dobrze ta latka co redzi juz oddali do certyfikacji (600 bledow naprawia) znowu moze ostro namieszac z wydajnoscia tej gry

ja (pipi)e, patch wars xD

BO NIEDŁUGO BĘDZIE ŁATKA (SZEŚĆSET BŁĘDÓW NAPRAWIA CZAISZ TYPIE) I MOŻE OSTRO NAMIESZAĆ

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A ty? :dynia:

A czy ja się wypowiadam na temat GTA V na nowych konsolach? Nie? To na ch*j się udzielasz? 

Znowu mam cie zmasakrować jak ostatnio? 

Tylko daj mi kur.wa powód. :problem:

I znów zrobisz z siebie pośmiewisko jak bulduper?
Opublikowano

Nie, to Twoja rola, moją jest orać takich bezbeków jak ty. 

Zresztą, ciebie kur.wa każdy orze. XD

Ostatnio musiałeś 3 razy zmienić temat bo tak się zbłaźniłeś. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kinga Duda

Kinga PlayStation

PS4 King(iem) na rynku.

Przypadek? Nie sondze

Nie, to Twoja rola, moją jest orać takich bezbeków jak ty. 

Zresztą, ciebie kur.wa każdy orze. XD

Ostatnio musiałeś 3 razy zmienić temat bo tak się zbłaźniłeś. :dafuq:

Ty się sam orzesz kupując Xboxa One, jesteś wiec w gorszej sytuacji.

Opublikowano

jaranie się cudzymi wabikami :kaz: pomachają wam przed nosem kawałkiem mięsa i już merdacie ogonkami. dobre pieski.

btw za nieco ponad dobę kończą się wybory bezbeków. szanujcie swoje głosy.

Opublikowano

Expert, ale dlaczego miałbym się sam orać? To nie ja kupiłem PodkonSolę 4 tylko ty i jarasz się wyścigami 71/100. xD

Oczywiście orderek dla upośledzonych splatynowany. :dafuq:

Nie da się niżej upaść niż platynować ordera. 

Opublikowano

Mazzeo trzeba oddac czesc, bo mogl sobie pozwolic w czasie kampanii na wakacje, a i tak mimo to wygrywa w cuglach xD

Opublikowano

Expert, ale dlaczego miałbym się sam orać? To nie ja kupiłem PodkonSolę 4 tylko ty i jarasz się wyścigami 71/100. xD

Oczywiście orderek dla upośledzonych splatynowany. :dafuq:

Nie da się niżej upaść niż platynować ordera. 

Da się, przechodząc go na youtubie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mazzeo trzeba oddac czesc, bo mogl sobie pozwolic w czasie kampanii na wakacje, a i tak mimo to wygrywa w cuglach xD

Przeciez każdy ogarnięty wie ze jedyna zła nagroda to tytuł bezbeka, pozostałe kategorie sa pozytywne

Opublikowano

Wlasnie przeszedlem ostatni puchar w DC, nic dziwnego, ze nie ma cofania czasu, po co w takiej prostej grze :kaz:

9+/10 to niezla mistyfikacja od klapow dla tej gry :dynia:

Opublikowano

Jak można przejść grę na youtubie? Ty w ogole czytasz siebie czasem? xddd

Widzę, że to nie jest twoj okres, fail za failem, kompromitacja za kompromitacją. :obama:

Opublikowano

cieszę się niezmiernie, zarówno z głosów zielonych braci które odbieram za gest wsparcia i wdzięczność za konsekwentne bronienie krulestwa spencera, ale też i z głosów przedstawicieli kondominium januszowo-cebularskiego pod klaperskim zarządem powierniczym którzy pamiętają kto ich notorycznie ora :cool:

Opublikowano

Przeciez każdy ogarnięty wie ze jedyna zła nagroda to tytuł bezbeka, pozostałe kategorie sa pozytywne

Bot = pozytywna kategoria?

does-not-compute.jpg

Opublikowano

Wlasnie przeszedlem ostatni puchar w DC, nic dziwnego, ze nie ma cofania czasu, po co w takiej prostej grze :kaz:

9+/10 to niezla mistyfikacja od klapow dla tej gry :dynia:

Ale czego oczekujesz od osob które nigdy nie miały na swojej konsoli za(pipi)istej ścigałki

< w oczekiwaniu na Ficka i jego wipeouty, motostormy i inne cudawianki >

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.