Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gusta i gusciki bluber.

BTW. Juz za chwile Logitech G29 i wsparcie G27 na PS4, kolejna pieczęć jedynego wyboru, jedynej konsoli nowej generacji.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gotowi na remaster Uncharted na PS4

Jestem gotowy o(pipi)ać tę konsole w tym momencie. Poczekam jednak do E3.. jak faktycznie pokażą takie gunwa to powiem bye.

Opublikowano

Kilka godzin pograłem na Xboksie One. Cudowna konsola, cudowny pad(tylko bumpery troszkę zyebane, nawet wibracje polubiłem). Wiesiek piękny i genialny, buroki bardzo fajne. A przede mną jeszcze Sunset. :banderas:

A Fifeczka już się zasysa. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jaranie się fifą, typowy użytkownik xboxa jeszcze dorzuc wygibasy na kinekcie

Opublikowano

Gotowi na remaster Uncharted na PS4? Niedlugo przyjmie sie przekonanie ze trzeba remasterowac 90% biblioteki z poprzedniej generacji bo przeciez "nie kazdy zagral".

Pewnie ze gotowi, niech boty siedzące cała generacje na X360 zobaczą co ich ominęło.

ale zdajesz sobie sprawe ze wiekszosc botow mialo ps3 i czesto grywalo gierki wczesniej niz wyznawcy marki plejstejszon ? my jestesmy otwarci na inne konsole,a nie tak jak wy klapy na oczy i udawanie ze wszystko jest tip top.

Kilka godzin pograłem na Xboksie One. Cudowna konsola, cudowny pad(tylko bumpery troszkę zyebane, nawet wibracje polubiłem). Wiesiek piękny i genialny, buroki bardzo fajne. A przede mną jeszcze Sunset. :banderas:

A Fifeczka już się zasysa. :fsg:

pad imo jest praktycznie idealny i wsumie nie rozumiem zarzutow odnosnie bumperow, teraz jak chwytam pada od x360 to sie wydaje "kiepski" hehe szkoda ze nie mozna uzywac pada z xbox one z 360

Opublikowano

jaranie się fifą, typowy użytkownik xboxa jeszcze dorzuc wygibasy na kinekcie

Fifa to takie moje poyebane uzależnienie. Jest zyebana, ale i tak mnie ciągnie. xD

Coś jak Ty z asasynami. :kaz:

Opublikowano

Kubson, ale wiesz ze oni nie robia remasterow dla naszego forum i chorej Polskiej mentalności, ze co moje to najlepsze a sąsiad musi mieć gorsze a jak mu za dobrze to trzeba mu ukrucic.

Owszem, prawdziwi gracze mieli 2-3 konsole w domu, ale cała reszta Januszow miała jedna konsole, jako ze przez cała generacje prowadził Xbox w ilości sprzedanych konsol to mozna przypuszczać ze jak ktos juz kupił x360 to został z ta konsola po dzis dzień.

Uwierz mi, sa osoby ktore z chęcią zagrają w Uncharted bo nie mieli wczesniej z ta seria styczności.

To działa w druga stronę tez, po to jest Halo kolekcja i zbliżające sie Gears of War kolekcja.

Opublikowano

@exact

Myślę, że jak ktoś chce zagrać w Uncharted to sobie kupi PS3 za grosze i ogra.

Bo janusz będzie dalej grał w butterfielda i fifke na przemian. ;)

Opublikowano

Jezeli remaster Uncharted ma byc w calosci od nowa przepisane na nowy silnik, nagrana od nowa sciezke dzwiekowa i stworzone od posldstaw nowe cutscenki to ja jestem na tak

Opublikowano

Codename pisze, że komp za 3k to powinien wyświetlać grafe w 4k... chłopie jedna PS4 - 1500zł i nie potrafi utrzymać stałych 30 klatek w wiedźminie (na bagnach to w ogóle jest masakra i wole o tym nie mówić), dajmy na to 2x droższy PC za 3k potrafi wyświetlić FHD w ustawieniach wysokich w 50-60 klatkach na sekundę i lepszej grafice niż na ps4.

Nie wiem czego Ty oczekujesz po PC, ale sam musisz przyznać że wyświetlenie dwukrotnie większej ilości klatek wymaga większej mocy.

Beka będzie za rok jak 970 stanie się praktycznie standardową kartą u większości graczy PC, a ps4 i xo będą coraz bardziej w tyle.

Taka jest smutna prawda - te konsole to nie potwory jak przy premierze x360 i ps - konsol, które wyznaczały nowe standardy. Ba Cell po dziś dzień jest za(pipi)iście wydajnym procesorem (niektórzy ludzie z branży twierdzą, że wydajniejszym niż to co dziś wrzuciło AMD do konsol...)

A NG i SantaMonica wyda gry i wszyscy bedą łapać sie za głowę jak to jest możliwe na PS4! #4theplayers (pipi)
Opublikowano

A po 2 tygodniach grania zna sie gre na wylot. Nie wspominajac o gownianym multi i meczach TY i zawsze vs Real.

Opublikowano

@exact

Myślę, że jak ktoś chce zagrać w Uncharted to sobie kupi PS3 za grosze i ogra.

Bo janusz będzie dalej grał w butterfielda i fifke na przemian. ;)

Mysle sutek ze jak dla kogos PS4 jest konsola po przesiadce z X360 to nikt nie bedzie wydawał 700zl zeby ograć to na PS3, tylko kupi na PS4
Opublikowano

Codename pisze, że komp za 3k to powinien wyświetlać grafe w 4k... chłopie jedna PS4 - 1500zł i nie potrafi utrzymać stałych 30 klatek w wiedźminie (na bagnach to w ogóle jest masakra i wole o tym nie mówić), dajmy na to 2x droższy PC za 3k potrafi wyświetlić FHD w ustawieniach wysokich w 50-60 klatkach na sekundę i lepszej grafice niż na ps4.

Nie wiem czego Ty oczekujesz po PC, ale sam musisz przyznać że wyświetlenie dwukrotnie większej ilości klatek wymaga większej mocy.

Beka będzie za rok jak 970 stanie się praktycznie standardową kartą u większości graczy PC, a ps4 i xo będą coraz bardziej w tyle.

Taka jest smutna prawda - te konsole to nie potwory jak przy premierze x360 i ps - konsol, które wyznaczały nowe standardy. Ba Cell po dziś dzień jest za(pipi)iście wydajnym procesorem (niektórzy ludzie z branży twierdzą, że wydajniejszym niż to co dziś wrzuciło AMD do konsol...)

A NG i SantaMonica wyda gry i wszyscy bedą łapać sie za głowę jak to jest możliwe na PS4! #4theplayers (pipi)

o9ln3p.jpg

już teraz ludzie 

łapią sie za głowę

pytając

jak to jest możliwe na PS4
Opublikowano

A po 2 tygodniach grania zna sie gre na wylot. Nie wspominajac o gownianym multi i meczach TY i zawsze vs Real.

XD

Fifa to przede wszystkim FUT, a nie jakieś głupoty z klubami. 

@exact

No nie wiem, ja bym kupił PS3. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No tak, brak umiejętności i od razu guwniany. :dafuq:

Właśnie to w fucie wychodzi czy umiesz grać czy nie, bo tworzysz swój własny skład, a nie masz gotowca gdzie wszędzie jest zgranie na 10. 

Opublikowano

Się namnożyło narzekaczy jakie to konsole (pipi)owe a PC super i (pipi)ą o przesiadaniu na nie tylko jakoś się zebrać nie mogą.Przesiądźcie się na nie w końcu i przestańcie w kółko o tym (pipi)ić bo na nikim wrażenia to nie robi ;)

Opublikowano

No tak, brak umiejętności i od razu guwniany. :dafuq:

Właśnie to w fucie wychodzi czy umiesz grać czy nie, bo tworzysz swój własny skład, a nie masz gotowca gdzie wszędzie jest zgranie na 10. 

No nie kolego. Fifa jest guwniana i tyle w temacie. 

Opublikowano

Gotowi na remaster Uncharted na PS4?

Nie dzieki, ledwo skonczylem 1 i 2, do trojki nie mam siły, do kupienia czworki tylko multi moze mnie zachecic.
Opublikowano

No nie kolego. Fifa jest guwniana i tyle w temacie. 

No wiem, że jest, ale i tak w nią gram. :D

Opublikowano

Nie, pewnie kupil gre i abonament osobno.

Opublikowano

XD

EA Access tez prawilnie kupiony?

Oczywiście, na miesiąc. Trzeba nakarmić raka od czasu do czasu. :pope:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.