Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze tysiac razy mam napisac, ze mnie bloodborne nie jara, nie planowalem kupic i nigdy nie mialem nim podjarki - soul znajdz posta gdzie sie jaralem smialo, powodzenia

jaralem sie driveclubem i czesto w cw zachwalalem ta gre, bo to jedyny ex w chwile obecna ktory mi sie bardzo podoba - mam platyne i przegralem w niego wiecej godzin niz ty w tej gierce z x360, to wlasnie nas odroznia

zreszta ja caly czas gadam, ze ps4 to w chwili obecnej tylko multiplatformy, a nawet mimo tego mam wiecej skonczonych exow niz ty, ktory od stu lat gadal jakie to xone ma hiper exy, beka z ps4 bez gier, a okazalo sie, ze na exy masz wyyebane za to godziny spedzasz przed zyebanymi multiplatformami w 900p

Ficers mówię - piszę, że z nim wyjeżdżasz czyli wspominasz a nie, że się nim jarasz.

I super gratulacje, ja ostatnio zrobiłem się wybrednym graczem do czasu wyjścia MKX i Wiesiek, Halo MCC na początku okazało się BETĄ którą łatają do dziś ale i tak dałem radę coś pograć w COD'a grałem z ziomalem, Mordor przyjemny więc nie żałuję tych 26 godzin, AC:U grane było na siłę ale nie dałem rady skończyć (pipi) obesrane, strata czasu, no ale lubię tą markę więc walczyłem. 

Bo ma Ficus bo ma, a to ile ja w nie grałem niczego nie zmienia i nie ujmuje tym gier tego jak dobre są i tyle. 

Skoro moje się nie liczy bo mało grałem w takim razie na PS4 nie liczy się najlepszy ex jaki jest bo Ficuś nie grał w ogóle....

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jakby byly tak dobre to bys gral jak szalony tak jak teraz grasz w W3 czy chwili wczesniej w MKX, a nie ze odpalasz na chwile i odkladasz

Opublikowano

Czyli co są (pipi)owe bo Soul grał tylko 3-4 godziny.

Opublikowano

a co cie obchodzi zdanie innych, chyba sie liczy wlasne - dlatego driveclub 71% uwielbiam, a bloodborne 93% nie mam, gta4 uwazam za przehypowane itp

jak tak sie bronisz i kierujesz tymi srednimi to juz na forum w CW wyliczlem srednie ze wszystkich exow pudelkowych na xone i ps4 - jest identyczna, no ale to ponoc xone ma super exy, a ps4 to konsola bez gier, 

i to boty stworzyly rownanie:

80<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<81=92

Opublikowano

Napisałem, że MC potwierdza klasę tych tytułów anie, że jest wyznacznikiem, pod koniec tamtego roku ONE dostał 3 za(pipi)iste tytuły, a PS4 dwa średniaki, jeden z nich po kilku patcha w końcu do czegoś się nadaje. W tym roku wyszedł kolejny średniak i jedna perełka, której Ty nawet nie kupiłeś, M$ jakoś nie szalał bo prócz Multiplatform nic więcej nie było więc się grało w to co jest, na szczęście wyszedł Wiesiek a tuż za rogiem czai się Batman i wielka nie wiadoma w postaci Fable Legends(pewno kibel będzie). Końcówka roku mówi sama za siebie i chyba nie muszę niczego dodawać od siebie, a ten wzór to nie moja zasługa :P

Co mnie klapy minusują  :banderas: piękny ból dupy.

Nie każda dobra gra jest dla każdego.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Po lustracji Soula zaczynam się bać ;)

Tekst o tańcu towarzyskim :dynia:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Co mnie klapy minusują  :banderas: piękny ból dupy.

No z taka logika to boty minusujace Mendrka juz dawno bez dup chodza bo im popekaly :dafuq:

Opublikowano

Jego to się minusuje z urzędu Panie szpagacie.

Opublikowano

Taka sama beka był z PS3, później wszyscy wiemy, że jak dev chciał to potrafił, tu IMO będzie podobnie, Bungie chciało i zrobiło w Destiny 1080p także  wmawiajcie sobie dalej, że to wina konsoli bo wielki Pan Koijima któremu wyszedł tylko jeden MGS na PSX'a  nie potrafi zrobić gry nawet w 900p reszta może ale on nie daje rady.

I dlatego MGS2 ma na MC 96% a MGS3 Subsistence 94%?  :pope:

Boty jak zwykle mylą geniusz z własną ignorancją  :sleep:

Opublikowano

96% dla MGS 2 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Największa kompromitacja recenzentów w historii. 

Opublikowano

zgadzam sie z sutkiem, przerost formy nad trescia choc w gronach hipsterskich ta czesc po latach jest sztucznie wywyzszana

to co genialne w mgs2 konczy sie po 1 rozdziale

Opublikowano

no tu może trochę przesadzili ale mimo wszystko fabuła jest 9/10 (tylko podana bardzo ciężkostrawnie, no ale fani twierdzą że tak ma być). ¯\_(ツ)_/¯

a ty suteq zamiast dissować ograj w końcu trójkę HD. po zakończeniu prologu stosunek cut scenek do gry właściwej jest tam jeszcze lepszy niż w jedynce, a ulepszona kamera znacznie odświeża gameplay.

Opublikowano

kazdy nieparzysty mgs to arcydzielo i z piatka bedzie tak samo

Opublikowano

zgadzam się że game design dwójki to był kibel, ale jeśli ktoś narzeka na poziom fabuły dwójki i trójki to może winić za to tylko własną ignorancję.

Opublikowano

Jego to się minusuje z urzędu Panie szpagacie.

A ty panie dresik wracaj lepiej na kolana Czezkiego bo jak z nich schodzisz to od razu sie blaznisz a potem wmawiasz sobie ze kogos zniszczyles, choc przyznam ze twoj denial jest godny podziwu :reggie:

Trojeczka pyszna, 2ka nudnawa, przesadzili z backtrackingiem.

Cala ta lokacja w dwojce byla nudna, fes monotematyczna, dodajac do tego backtracking to juz w ogole rzygac sie chcialo momentami, historia i epickie momenty ratuja te gre, sam gameplay to jednak troche dno, imho jedna z gorszych czesci, kolo trojki nawet nie lezy.

Opublikowano

Cala ta lokacja w dwojce byla nudna, fes monotematyczna, dodajac do tego backtracking to juz w ogole rzygac sie chcialo momentami, historia i epickie momenty ratuja te gre, sam gameplay to jednak troche dno, imho jedna z gorszych czesci, kolo trojki nawet nie lezy.

Kocham gry o Wiedźminie, ale muszę się zgodzić - dwójeczka gameplayowo była przeciętna, szczególnie te niewidzialne ściany wszystko psuły, w jedynce tak tego nie czułem i tam bawiłem się świetnie, ale w dwójce... :/ 

"Jedna z gorszych części" to bym nie powiedział, to jest po prostu najgorsza część serii. Trójka bezdyskusyjnie o kilka długości wyprzedza dwie pozostałe razem wzięte, później jedynka i na końcu dwójka ;)

Opublikowano

Kocham gry o Wiedźminie, ale muszę się zgodzić - dwójeczka gameplayowo była przeciętna, szczególnie te niewidzialne ściany wszystko psuły, w jedynce tak tego nie czułem i tam bawiłem się świetnie, ale w dwójce... :/

"Jedna z gorszych części" to bym nie powiedział, to jest po prostu najgorsza część serii. Trójka bezdyskusyjnie o kilka długości wyprzedza dwie pozostałe razem wzięte, później jedynka i na końcu dwójka ;)

No wszystko fajnie tylko my nie o Wiedzminie :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xD macio chyba zapomnial zainstalowac dedykowanych sterownikow do forumka 

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

brakuje mi tego gifa z maciem krecacym sie na fotelu. idealne podsumowanie jego postow

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Przecież cały czas rozmawiamy o Wiedźminie 2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.