Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze tysiac razy mam napisac, ze mnie bloodborne nie jara, nie planowalem kupic i nigdy nie mialem nim podjarki - soul znajdz posta gdzie sie jaralem smialo, powodzenia

jaralem sie driveclubem i czesto w cw zachwalalem ta gre, bo to jedyny ex w chwile obecna ktory mi sie bardzo podoba - mam platyne i przegralem w niego wiecej godzin niz ty w tej gierce z x360, to wlasnie nas odroznia

zreszta ja caly czas gadam, ze ps4 to w chwili obecnej tylko multiplatformy, a nawet mimo tego mam wiecej skonczonych exow niz ty, ktory od stu lat gadal jakie to xone ma hiper exy, beka z ps4 bez gier, a okazalo sie, ze na exy masz wyyebane za to godziny spedzasz przed zyebanymi multiplatformami w 900p

Ficers mówię - piszę, że z nim wyjeżdżasz czyli wspominasz a nie, że się nim jarasz.

I super gratulacje, ja ostatnio zrobiłem się wybrednym graczem do czasu wyjścia MKX i Wiesiek, Halo MCC na początku okazało się BETĄ którą łatają do dziś ale i tak dałem radę coś pograć w COD'a grałem z ziomalem, Mordor przyjemny więc nie żałuję tych 26 godzin, AC:U grane było na siłę ale nie dałem rady skończyć (pipi) obesrane, strata czasu, no ale lubię tą markę więc walczyłem. 

Bo ma Ficus bo ma, a to ile ja w nie grałem niczego nie zmienia i nie ujmuje tym gier tego jak dobre są i tyle. 

Skoro moje się nie liczy bo mało grałem w takim razie na PS4 nie liczy się najlepszy ex jaki jest bo Ficuś nie grał w ogóle....

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jakby byly tak dobre to bys gral jak szalony tak jak teraz grasz w W3 czy chwili wczesniej w MKX, a nie ze odpalasz na chwile i odkladasz

Opublikowano

Czyli co są (pipi)owe bo Soul grał tylko 3-4 godziny.

Opublikowano

a co cie obchodzi zdanie innych, chyba sie liczy wlasne - dlatego driveclub 71% uwielbiam, a bloodborne 93% nie mam, gta4 uwazam za przehypowane itp

jak tak sie bronisz i kierujesz tymi srednimi to juz na forum w CW wyliczlem srednie ze wszystkich exow pudelkowych na xone i ps4 - jest identyczna, no ale to ponoc xone ma super exy, a ps4 to konsola bez gier, 

i to boty stworzyly rownanie:

80<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<81=92

Opublikowano

Napisałem, że MC potwierdza klasę tych tytułów anie, że jest wyznacznikiem, pod koniec tamtego roku ONE dostał 3 za(pipi)iste tytuły, a PS4 dwa średniaki, jeden z nich po kilku patcha w końcu do czegoś się nadaje. W tym roku wyszedł kolejny średniak i jedna perełka, której Ty nawet nie kupiłeś, M$ jakoś nie szalał bo prócz Multiplatform nic więcej nie było więc się grało w to co jest, na szczęście wyszedł Wiesiek a tuż za rogiem czai się Batman i wielka nie wiadoma w postaci Fable Legends(pewno kibel będzie). Końcówka roku mówi sama za siebie i chyba nie muszę niczego dodawać od siebie, a ten wzór to nie moja zasługa :P

Co mnie klapy minusują  :banderas: piękny ból dupy.

Nie każda dobra gra jest dla każdego.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Po lustracji Soula zaczynam się bać ;)

Tekst o tańcu towarzyskim :dynia:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Co mnie klapy minusują  :banderas: piękny ból dupy.

No z taka logika to boty minusujace Mendrka juz dawno bez dup chodza bo im popekaly :dafuq:

Opublikowano

Jego to się minusuje z urzędu Panie szpagacie.

Opublikowano

Taka sama beka był z PS3, później wszyscy wiemy, że jak dev chciał to potrafił, tu IMO będzie podobnie, Bungie chciało i zrobiło w Destiny 1080p także  wmawiajcie sobie dalej, że to wina konsoli bo wielki Pan Koijima któremu wyszedł tylko jeden MGS na PSX'a  nie potrafi zrobić gry nawet w 900p reszta może ale on nie daje rady.

I dlatego MGS2 ma na MC 96% a MGS3 Subsistence 94%?  :pope:

Boty jak zwykle mylą geniusz z własną ignorancją  :sleep:

Opublikowano

96% dla MGS 2 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Największa kompromitacja recenzentów w historii. 

Opublikowano

zgadzam sie z sutkiem, przerost formy nad trescia choc w gronach hipsterskich ta czesc po latach jest sztucznie wywyzszana

to co genialne w mgs2 konczy sie po 1 rozdziale

Opublikowano

no tu może trochę przesadzili ale mimo wszystko fabuła jest 9/10 (tylko podana bardzo ciężkostrawnie, no ale fani twierdzą że tak ma być). ¯\_(ツ)_/¯

a ty suteq zamiast dissować ograj w końcu trójkę HD. po zakończeniu prologu stosunek cut scenek do gry właściwej jest tam jeszcze lepszy niż w jedynce, a ulepszona kamera znacznie odświeża gameplay.

Opublikowano

kazdy nieparzysty mgs to arcydzielo i z piatka bedzie tak samo

Opublikowano

zgadzam się że game design dwójki to był kibel, ale jeśli ktoś narzeka na poziom fabuły dwójki i trójki to może winić za to tylko własną ignorancję.

Opublikowano

Jego to się minusuje z urzędu Panie szpagacie.

A ty panie dresik wracaj lepiej na kolana Czezkiego bo jak z nich schodzisz to od razu sie blaznisz a potem wmawiasz sobie ze kogos zniszczyles, choc przyznam ze twoj denial jest godny podziwu :reggie:

Trojeczka pyszna, 2ka nudnawa, przesadzili z backtrackingiem.

Cala ta lokacja w dwojce byla nudna, fes monotematyczna, dodajac do tego backtracking to juz w ogole rzygac sie chcialo momentami, historia i epickie momenty ratuja te gre, sam gameplay to jednak troche dno, imho jedna z gorszych czesci, kolo trojki nawet nie lezy.

Opublikowano

Cala ta lokacja w dwojce byla nudna, fes monotematyczna, dodajac do tego backtracking to juz w ogole rzygac sie chcialo momentami, historia i epickie momenty ratuja te gre, sam gameplay to jednak troche dno, imho jedna z gorszych czesci, kolo trojki nawet nie lezy.

Kocham gry o Wiedźminie, ale muszę się zgodzić - dwójeczka gameplayowo była przeciętna, szczególnie te niewidzialne ściany wszystko psuły, w jedynce tak tego nie czułem i tam bawiłem się świetnie, ale w dwójce... :/ 

"Jedna z gorszych części" to bym nie powiedział, to jest po prostu najgorsza część serii. Trójka bezdyskusyjnie o kilka długości wyprzedza dwie pozostałe razem wzięte, później jedynka i na końcu dwójka ;)

Opublikowano

Kocham gry o Wiedźminie, ale muszę się zgodzić - dwójeczka gameplayowo była przeciętna, szczególnie te niewidzialne ściany wszystko psuły, w jedynce tak tego nie czułem i tam bawiłem się świetnie, ale w dwójce... :/

"Jedna z gorszych części" to bym nie powiedział, to jest po prostu najgorsza część serii. Trójka bezdyskusyjnie o kilka długości wyprzedza dwie pozostałe razem wzięte, później jedynka i na końcu dwójka ;)

No wszystko fajnie tylko my nie o Wiedzminie :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xD macio chyba zapomnial zainstalowac dedykowanych sterownikow do forumka 

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

brakuje mi tego gifa z maciem krecacym sie na fotelu. idealne podsumowanie jego postow

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Przecież cały czas rozmawiamy o Wiedźminie 2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.