Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Znowu k,urwa nie szanujecie MGS2?

Dopier.dol im! Nie grałem, ale wierzę, że masz rację!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

woda-szklanka.jpg

1HTIXtj.gif

Opublikowano

kwikłem xD

Opublikowano

o cholera, dzisiaj cały dzień siedzę przy tym Wiedźminie i mi się po(pipi)ało, bo nie czytałem poprzedniej strony XD 

hahaha, fuck.

Opublikowano

ha ha, taaaaaaaa...

Wracajac do podkonsoli:

OMG!

In order to get to the bottom of things, the folks over at Display Lag performed a quick latency test with this new release, and came to some rather stark conclusions. According to their research, Ultra Street Fighter IV averages about 133ms (~8 frames) of input delay, but can top out as high as 142ms (~8.5 frames). Looking at their running chart of previous experiments, this PlayStation 4 port is among the worst they’ve seen, and scrapes the bottom of the barrel when held up against other fighters.

http://shoryuken.com/2015/05/27/ultra-street-fighter-iv-on-playstation-4-saddled-with-higher-latency-than-previous-versions/

Ja pyerdole, a co bedzie przy sf5? xDDDD

Na turniejach beda rozstawiac PCty :pawel:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Taka sama beka był z PS3, później wszyscy wiemy, że jak dev chciał to potrafił, tu IMO będzie podobnie, Bungie chciało i zrobiło w Destiny 1080p także  wmawiajcie sobie dalej, że to wina konsoli bo wielki Pan Koijima któremu wyszedł tylko jeden MGS na PSX'a  nie potrafi zrobić gry nawet w 900p reszta może ale on nie daje rady.

I dlatego MGS2 ma na MC 96% a MGS3 Subsistence 94%?  :pope:

Boty jak zwykle mylą geniusz z własną ignorancją  :sleep:

Wybacz, ale po jedynce każdy kolejny MGS spadał w dół, czwórka pobiła wszystko, dla mnie MGS z PSXa to spełnione marzenie, ta gra miała wszystko miała to coś, MGS 2-3 to dobre gry, tylko dobre a MGS był wybitny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To też moja ulubiona cześć, ale "wybitną" została nie za scenariusz, a za spopularyzowanie skradanek i zastosowanie po raz pierwszy filmowej narracji. Pod względem fabularnym i gry aktorskiej dwie pozostałe w niczym jej nie ustępowały - a właśnie ten element zadecydował o kulcie serii. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Spaprany port SFIV na plejstejszon4 to przekroczenie pewnej granicy, przecież ten krzyżak, ten doskonały pad...  :frog:

Trzeba będzie turnieje rozgrywać na 3DS, gdzie gra działa doskonale i online za darmo śmiga jak dzikie. :reggie:

zkk2e0.jpg

za: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17993403.html

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Taka sama beka był z PS3, później wszyscy wiemy, że jak dev chciał to potrafił, tu IMO będzie podobnie, Bungie chciało i zrobiło w Destiny 1080p także  wmawiajcie sobie dalej, że to wina konsoli bo wielki Pan Koijima któremu wyszedł tylko jeden MGS na PSX'a  nie potrafi zrobić gry nawet w 900p reszta może ale on nie daje rady.

I dlatego MGS2 ma na MC 96% a MGS3 Subsistence 94%?  :pope:

Boty jak zwykle mylą geniusz z własną ignorancją  :sleep:

Wybacz, ale po jedynce każdy kolejny MGS spadał w dół, czwórka pobiła wszystko, dla mnie MGS z PSXa to spełnione marzenie, ta gra miała wszystko miała to coś, MGS 2-3 to dobre gry, tylko dobre a MGS był wybitny.

O MGS1, ktory byl kalka MG1 i MG2 w 3D mowic wybitny a o MGS3 dobry :yao:

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Ale co wy pier.dolicie, AC >>> MGS.

Opublikowano

O ku.rwa on tam jeszcze napisal, ze "czworka pobila wszystko" :dynia: Jak mozna byc takim januszem gejmingu.

Uwaga oficjalny ranking wg Soula: MGS4>>>>>>>>>>>MGS1>>>>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>>>>MGS2=MGS3

skislem xD

Opublikowano

A to nie jest tak ze 4 najgorsza? Przynajmniej ja tak zrozumialem.

Ale to jest nielogiczne bo zawsze najgorsza bedzie 2. :cool:

Opublikowano

Tak jak piszesz Sutku.

Opublikowano

hirłigołegen

MGS1 i 2 - cudo

MGS3 - świetny

MGS4 - paździerz

Opublikowano

Idąc dalej tym tropem to nie ma w ogóle po co czekać na piątkę... Pozatym jest Wiesław, na chuy mi inne gry.

Opublikowano

W ogóle mgs2 to dla mnie fenomen jak bardzo PSXE w tamtych czasach wpływało na opinie graczy. Praktycznie każdy gracz w polsce twierdzi, że to najgorsza część serii, a tymczasem jest ona najlepiej oceniona ze wszytkich MGSów. Pamiętne 8 mocno się u nas zapisało w świadomości

Opublikowano

konami wybralo najgorszy okres na premiere nowego MGS'a

okres premiery pierwszego dodatku do wiedzmina 3

Opublikowano

Ale dlc wychodzi w pazdzierniku dopiero.

Niech jeszcze wypuszcza fallouta 4 na jesieni bo bedzie bieda z grami. :/

Opublikowano

na jesieni bo bedzie bieda z grami. :/

:notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.