Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Znowu k,urwa nie szanujecie MGS2?

Dopier.dol im! Nie grałem, ale wierzę, że masz rację!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

woda-szklanka.jpg

1HTIXtj.gif

Opublikowano

kwikłem xD

Opublikowano

o cholera, dzisiaj cały dzień siedzę przy tym Wiedźminie i mi się po(pipi)ało, bo nie czytałem poprzedniej strony XD 

hahaha, fuck.

Opublikowano

ha ha, taaaaaaaa...

Wracajac do podkonsoli:

OMG!

In order to get to the bottom of things, the folks over at Display Lag performed a quick latency test with this new release, and came to some rather stark conclusions. According to their research, Ultra Street Fighter IV averages about 133ms (~8 frames) of input delay, but can top out as high as 142ms (~8.5 frames). Looking at their running chart of previous experiments, this PlayStation 4 port is among the worst they’ve seen, and scrapes the bottom of the barrel when held up against other fighters.

http://shoryuken.com/2015/05/27/ultra-street-fighter-iv-on-playstation-4-saddled-with-higher-latency-than-previous-versions/

Ja pyerdole, a co bedzie przy sf5? xDDDD

Na turniejach beda rozstawiac PCty :pawel:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Taka sama beka był z PS3, później wszyscy wiemy, że jak dev chciał to potrafił, tu IMO będzie podobnie, Bungie chciało i zrobiło w Destiny 1080p także  wmawiajcie sobie dalej, że to wina konsoli bo wielki Pan Koijima któremu wyszedł tylko jeden MGS na PSX'a  nie potrafi zrobić gry nawet w 900p reszta może ale on nie daje rady.

I dlatego MGS2 ma na MC 96% a MGS3 Subsistence 94%?  :pope:

Boty jak zwykle mylą geniusz z własną ignorancją  :sleep:

Wybacz, ale po jedynce każdy kolejny MGS spadał w dół, czwórka pobiła wszystko, dla mnie MGS z PSXa to spełnione marzenie, ta gra miała wszystko miała to coś, MGS 2-3 to dobre gry, tylko dobre a MGS był wybitny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To też moja ulubiona cześć, ale "wybitną" została nie za scenariusz, a za spopularyzowanie skradanek i zastosowanie po raz pierwszy filmowej narracji. Pod względem fabularnym i gry aktorskiej dwie pozostałe w niczym jej nie ustępowały - a właśnie ten element zadecydował o kulcie serii. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Spaprany port SFIV na plejstejszon4 to przekroczenie pewnej granicy, przecież ten krzyżak, ten doskonały pad...  :frog:

Trzeba będzie turnieje rozgrywać na 3DS, gdzie gra działa doskonale i online za darmo śmiga jak dzikie. :reggie:

zkk2e0.jpg

za: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17993403.html

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Taka sama beka był z PS3, później wszyscy wiemy, że jak dev chciał to potrafił, tu IMO będzie podobnie, Bungie chciało i zrobiło w Destiny 1080p także  wmawiajcie sobie dalej, że to wina konsoli bo wielki Pan Koijima któremu wyszedł tylko jeden MGS na PSX'a  nie potrafi zrobić gry nawet w 900p reszta może ale on nie daje rady.

I dlatego MGS2 ma na MC 96% a MGS3 Subsistence 94%?  :pope:

Boty jak zwykle mylą geniusz z własną ignorancją  :sleep:

Wybacz, ale po jedynce każdy kolejny MGS spadał w dół, czwórka pobiła wszystko, dla mnie MGS z PSXa to spełnione marzenie, ta gra miała wszystko miała to coś, MGS 2-3 to dobre gry, tylko dobre a MGS był wybitny.

O MGS1, ktory byl kalka MG1 i MG2 w 3D mowic wybitny a o MGS3 dobry :yao:

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Ale co wy pier.dolicie, AC >>> MGS.

Opublikowano

O ku.rwa on tam jeszcze napisal, ze "czworka pobila wszystko" :dynia: Jak mozna byc takim januszem gejmingu.

Uwaga oficjalny ranking wg Soula: MGS4>>>>>>>>>>>MGS1>>>>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>>>>MGS2=MGS3

skislem xD

Opublikowano

A to nie jest tak ze 4 najgorsza? Przynajmniej ja tak zrozumialem.

Ale to jest nielogiczne bo zawsze najgorsza bedzie 2. :cool:

Opublikowano

Tak jak piszesz Sutku.

Opublikowano

hirłigołegen

MGS1 i 2 - cudo

MGS3 - świetny

MGS4 - paździerz

Opublikowano

Idąc dalej tym tropem to nie ma w ogóle po co czekać na piątkę... Pozatym jest Wiesław, na chuy mi inne gry.

Opublikowano

W ogóle mgs2 to dla mnie fenomen jak bardzo PSXE w tamtych czasach wpływało na opinie graczy. Praktycznie każdy gracz w polsce twierdzi, że to najgorsza część serii, a tymczasem jest ona najlepiej oceniona ze wszytkich MGSów. Pamiętne 8 mocno się u nas zapisało w świadomości

Opublikowano

konami wybralo najgorszy okres na premiere nowego MGS'a

okres premiery pierwszego dodatku do wiedzmina 3

Opublikowano

Ale dlc wychodzi w pazdzierniku dopiero.

Niech jeszcze wypuszcza fallouta 4 na jesieni bo bedzie bieda z grami. :/

Opublikowano

na jesieni bo bedzie bieda z grami. :/

:notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.