Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

rayos czekasz na ta gierke na wiiu w ktorej sterujemy dinozaurem z włóczki? to jest w nintendo taki odpowiednik halo 5, czy jeszcze lepiej?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

umrzyj rayos , eutanazjo wroc

Opublikowano

nie czekam, ograłem ją już :reggie: włóczkowego amiibo natomiast będę kochać bardzo 

Opublikowano

tu masz nowe amiibo specjalnie dla ciebie

inhalator_dla_dzieci_philips_respironics

Opublikowano

tu masz nowe amiibo specjalnie dla ciebie

inhalator_dla_dzieci_philips_respironics

Miałem takiego jak byłem dzieckiem :frog: życie mi parę razy uratował

Opublikowano

najpierw wyśmiewanie z mendrka że jeździ autobusem i śpi z mamą w pokoju

teraz wyśmiewanie z człowieka chorego na astmę, lubiącego kolorowe figurki

ficuś homofobem plejstejszyn

Opublikowano

jak izi zlurkowal twoje ip z foty mendrka to dowiedzialem sie gdzie pracujesz wiec uwazaj bo mam kompromitujace zdjecia z twojego miejsca pracy

pic_3_651410.jpg

Opublikowano

O ku.rwa on tam jeszcze napisal, ze "czworka pobila wszystko" :dynia: Jak mozna byc takim januszem gejmingu.

Uwaga oficjalny ranking wg Soula: MGS4>>>>>>>>>>>MGS1>>>>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>>>>MGS2=MGS3

skislem xD

Pobiła wszystko w byciu naj (pipi)owsza ze wszystkich. MGS >>>>>MGS2>>>>>>>MGS3 >>>>>>>>>>MGS 4 guwno obesrane

MGS2 > MGS3? Ale serio?

Czworka nie miala szans byc zaj.ebistym MGSem poniewaz wyszla po trojce.

Serio MGS2 miał świetną fabułę. genialny wstęp, MGS 3 był fajny ale dla mnie najbardziej bezpłciowy, nie leżał mi klimat i czasy w jakich się dział, wiem, że końcowy boss był op i mega klimatyczny i choćby dla tej końcówki warto było mimo wszystko zagrać, lecz cała reszta zupełnie mnie nie ruszyła, wolałem w tamtych czasach ogrywać MGS TT na GC.

Opublikowano

jak izi zlurkowal twoje ip z foty mendrka to dowiedzialem sie gdzie pracujesz wiec uwazaj bo mam kompromitujace zdjecia z twojego miejsca pracy

pic_3_651410.jpg

i co może na tym zdjęciu też się do czegoś przyczepisz? no dawaj - pokaż swoją prawdziwą nature!11

Opublikowano

Z forzy ogralem to darmowe dlc i nawet spoko ale na dluzsza mete bym chyba nie wytrzymal.

To są popłuczyny po FH2 ;)

Opublikowano

sony oficjalnie usmiercilo vite:

What does this mean for the Vita to be labelled as a "legacy platform"? Basically, expect to see no more major commitments to it as far as major support and investments go outside of Japan and Asia.

Speaking at Sony's 2015 Investor Relations Day, Sony Computer Entertainment's President and Global CEO, Andrew House, called the PlayStation Vita a "legacy platform".

Opublikowano

[*]

Opublikowano

sony oficjalnie usmiercilo vite:

What does this mean for the Vita to be labelled as a "legacy platform"? Basically, expect to see no more major commitments to it as far as major support and investments go outside of Japan and Asia.

Speaking at Sony's 2015 Investor Relations Day, Sony Computer Entertainment's President and Global CEO, Andrew House, called the PlayStation Vita a "legacy platform".

Już dawno to zrobili ;)

Opublikowano

szkoda, dopiero zaczynała się rozkręcać

Opublikowano

ale indyki!!! i japońszczyzna !!!!! której nikt oprócz dwóch osób w polsce nie kupuje

Opublikowano

danganronpe powinni wydac na jakas normalna konsole, bo chetnie bym ogral

Opublikowano

indyki i japonszczyzna to jedyne co tej konsoli zostalo juz oficjalnie, wiem, ze od roku ta konsola nie dostaje duzych gier (jeszcze rok temu probowali freedom wars, borderlandsami czy orishika) ale teraz wreszcie oficjalnie sie do tego odniesli

jest mi bardzo przykro za potraktowanie tak swietnie wykonanej i zaprojektowanej konsoli - ona sama pokazuje jak sony zatracilo sie w pomysle na swoj sprzet i nie ma obecnie pojecia jakimi grami kreowac popyt, ps4 to samograj nie dzieki sony i ich grom tylko dzieki multiplatformom

coraz gorsze gry w plusie, czesto zawieszajace sie psn, wolna produkcja exow, usmiercenie vity, slabe wykonanie ps4 - sony tnie gdzie sie da

Opublikowano

wolna produkcja exow - sony tnie gdzie sie da

Eee, dłuższy czas developingu to większy budżet, więc nie podchodzi to pod cięcie kosztów :P

Opublikowano

Z forzy ogralem to darmowe dlc i nawet spoko ale na dluzsza mete bym chyba nie wytrzymal.

To są popłuczyny po FH2 ;)

Wiem ale i tak mnie nie ciagnie. Zaspokoilem swoj wyscigowkowy glod na jakis czas.

Ale model jazdy bdb i to jezdzenie po burakach 300km/h. :obama:

Opublikowano

Ficuś ostatnio sadzi bomby prawdy, jeszcze trochę i odkryje w jakim niebieskim bagnie siedzi, próbując się wydostać do przełęczy zielonej braci. 

Beka z Sony, szkoda Vity, czyli jak rozumiem - tegoroczne E3 skupione będą na PS4 i Morpheuszu. Zwłaszcza na tym drugim.

Tak, na to czekałem. 

:frog:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ja nie wiem, że ktoś się w ogóle grzeje tymi "okularami"

I SONY i M$ może sobie to darować, ja dla mnie.

Opublikowano

Dla mnie rowniez jest to totalna glupota, konsolki sa o 10 razy za slabe na VR.

Opublikowano

grzałbym sie VR gdyby to bylo na zasadzie Oculusa na PC, wypuszczają modzik do Alien Isolation, zakladam gogle i(pipi) w majty ze strachu

a nie grzeje bo to bedzie zabaweczka jak PS Move, może zrobią pod to pingponga, jakiś symulator klatki z rekinem i tyle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.