Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Odpalić to P.T na Oculusie i słuchawkach. Chyba już bym nie doszedł do siebie po czymś takim

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja nie wiem, że ktoś się w ogóle grzeje tymi "okularami"

I SONY i M$ może sobie to darować, ja dla mnie.

To Virtual Reality tez mnie grzeje, ale jakby zrobili taki myk ze zakladasz na glowe i masz np 120 calowy ekran w super jakosci z 3-4 metrow, to chetnie bym cos takiego kupil

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

Soul zayebisty avatar batman_blue.gif

Opublikowano

Sony skupiłoby się na potężnych grach AAA i zalewie eksów, a nie tych okularach :/

Tia bo tylko na okularach się skupią a MS zrobi to samo :empathy3:

Opublikowano

Sony skupiłoby się na potężnych grach AAA i zalewie eksów, a nie tych okularach :/

Dalej wierzysz, że Morpheus nie będzie głównym punktem tych targów?

Opublikowano

MS też pokaże coś związne z googlami do xboxa 

Opublikowano

Dalej wierzysz, że Morpheus nie będzie głównym punktem tych targów?

Głównym punktem ?  , to tak jakbym miał wierzyć że u MS będzie nim HoloLens. Oba sprzęty na pewno dostaną swój "czas" ale nie będą one głównymi punktami.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

obstawiam, ze spora czesc konfy zabierze gadzet ktory skonczy jak kazdy gadzet od sony

ps4 jest za slabe na occulusa - do tej technologii to ta konsola jedynie moze wyswietlic jakies mini gierki albo wieksze projekty wygladajace jak remastery gierek z ps2, o czyms bardziej ambitnym mozna pomazyc, tym bardziej, ze ponoc w tych okularach framerate jest juz hiper wazny, a tu trzeba generowac obraz pod dwa ekrany

no chyba ze sony ma w planach jakis nowy model ps4 eksluzywny dla occulus gdzie dodatkowe bebechy odpowiadalyby za generowanie drugiego obrazu

Opublikowano

przeciez holo to pecet a morpheus to google tylko do gierek na ps4

jak mozna to porownywac lol

Opublikowano

Beka z Sony, szkoda Vity, czyli jak rozumiem - tegoroczne E3 skupione będą na PS4 i Morpheuszu.

Nie zapominaj o portach z Vity.
Opublikowano

akurat gravity rush2 moze zarzadzic

odnosnie slow o koncu vity nie zdziwie sie, ze killzone mercenery wyladuje jako cyfrowa gierka w psn na ps3 lub ps4

Opublikowano

GR2 na PS4 będzie mogło rozwinąć skrzydła, bo nie będzie ograniczone przez słaby sprzęt. No i sterowanie normalne zrobią.

@Ficek - Mercenary na PS3? Żeby się sprzedało 10 kopii?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

kiedys marzenia o last guardian, agent, dzis juz realne trzezwe spojrzenie i analiza jaka gierke z vity sportuja na ps4

widze ze oczekiwania co do e3 szybko potraficie zweryfikowac

Opublikowano

jak ktoś marzy o VR na obecnych tak zwanych konsolach to niech sie puknie w czoło 

Opublikowano

tearaway jakos portuja, a sprzedalo sie na vicie gorzej niz mercenary

Opublikowano

GR2 na PS4 będzie mogło rozwinąć skrzydła, bo nie będzie ograniczone przez słaby sprzęt. No i sterowanie normalne zrobią.

GE2 na PS4 aby 5 kopi się sprzedało? - przecież to nie COD albo inny gówniany assassin. Sterowanie przecież było normalne ( żyroskop był opcjonalny).
Opublikowano

Marka, buehehehe xD. Żeby coś zabijać, coś najpierw musi istnieć.

A sterowanie żyroskopem było akurat super. Jedna z mocniejszych stron gry, albo lepiej - ciekawego tech dema. Oczywiście kupione w dniu premiery aby wspierać nowe pomysły. No ale od czego są baroni vity - kupi taki vitę w abonamencie i jedzie na Plusie ehhh. A potem gier ni ma :(

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ale to nie ms jest bankrutem tylko sony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tearaway jakos portuja, a sprzedalo sie na vicie gorzej niz mercenary

Nie na PS3. Pisałem o tym, bo gry na PS3 się już nie sprzedają i robienie Mercenary na nią by było bez sensu.

Bez sensu było też robienie GoW Ascension, Puppeteer i GT6 na PS3, ale co zrobisz - Yoshida to głupek.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Eheheh, ponoc sony mialo byc ostatnim bastionem pudelek i sprzedazy uzywanych gier, a na ppe juz pisza, ze sony uwaza ze cyfra to same korzysci i beda sie przerzucac na ten model dystrybucji bo zapewni im wieksze zyski :dynia:

Ale beka z niebieskiego robactwa, ms przynajmniej powiedzial ze chce wszystkich wyruchac i dal szanse na ucieczke, a sony jak ten wujek pedofil, naszykowal super kapiel, a potem wskoczylo do wanny juz podczas kapieli :( 

Opublikowano

vite przez caly czas wspieralem dzielnie - z 40 gier czy nie wiecej kupilem na ten sprzet i w tym bylo nawet sporo pudelkowych ;)

jakby kazdy szanowal vite tak jak ja to by dzis gralismy na tym sprzecie w cudne gry

Opublikowano

Ficuś a ile na premiere z tych gier kupiłeś?

Opublikowano

z polowe lekko, druga polowa w promocjach cyfrowych lub w uzywkach pudelkowych

nawet mialem preordery na killzone, tearaway i football manager w pudlach haha xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.