Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale generalnie wolę grać niż liczyć piksele i ramki.

tak, tak - gram na gorszej konsolce, z plastiku za kilka złotych, ale 

RYRA MNIE TO

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to Redzi ch*je albo Ms posmarowal :reggie: Pozniej nagram wam filmik ze Skellige w deszczu bo podobno musicie medytowac az wam sloneczko zaswieci.

Opublikowano

No wolę niższą rozdziałkę i stabilne 30fps niż 1080p i 20 klatek. xD

fps>rozdziałka

To zła konsole kupiłeś.
Opublikowano

cudownie ogladac upadek mozgu raksona, a taki to wporzo user byl

Fajus zagramy jeszcze w cos razem wierze!!!!

Opublikowano

fps>rozdziałka

To zła konsole kupiłeś.

Znowu masz haluny. 

Ty nawet w Wieska nie grasz zdrajco narodu. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

fps>rozdziałka

Choćbyś to kłamstwo powtarzał tysiąc razy, to ja je tysiąc razy sprostuję.

Overall, the fact Xbox One tends to holds a higher frame-rate is misleading in terms of the quality of the end experience; a capped 30fps is by far the preferred option in this case and we still hope to see it implemented in a future update. The PS4 release has the right tactic, but it lets itself down by being unable to stream in world geometry or render effects at a perfect 30fps to take advantage of this. The perceived effect is a judder to motion on both consoles, for cut-scenes and gameplay, though PS4 is capable of smoother passages of play at times. When it comes to performance, and factoring in the game's superior 1920x1080 output, Sony's hardware is a preference - but it's not the clear choice we had expected.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Tak, tak lemonka i dlatego na XO gra chodzi płynniej. Widać to też po wpisach, medytacja aż przestanie padać na ps4 bo 20 klatek gdy na XO wszystko śmiga płynnie. XD

Opublikowano

http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_xb1_fps_analysis_swamps_1_03-34750_en.html

po patchu 1.03 ja tu widze spadki do 25fps za kazdym razem gdy zaczyna sie walka - faktycznie stabilne 30fps

No to Redzi ch*je albo Ms posmarowal :reggie: Pozniej nagram wam filmik ze Skellige w deszczu bo podobno musicie medytowac az wam sloneczko zaswieci.

ale jak fox engine na xone rozwija skrzydla do 720p to juz beka z japonczykow i mgs skonczyl sie na jedynce

Opublikowano

doyebiemy do e3 4000tej strony?

Opublikowano

Ficek, 30fps na XO na bagnach podczas deszczu? Ile na ps4? 18? XD

25 fps still better than 18-20 i musowa medytacja aż przestanie padać. xddd

Ficek, wierzę, że po E3 przejdziesz na jedyną właściwą stronę. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale jak fox engine na xone rozwija skrzydla do 720p to juz beka z japonczykow i mgs skonczyl sie na jedynce

Taka prawda.

Lem czemu nie wkleiles tego linka z DF do tematu Wieska jak Fanek pisal ze musial obnizyc poziom trudnosci przy jednej walce bo fpsy spadaly do 15 i przez to nie wpadnie platynka? Albo jak Ficus pisal ze musi medytowac az wyjdzie sloneczko? To ze Ty nie masz zadnej platynki na swojej zmyslonej trojnodze to nie znaczy ze mozesz zabierac zabawe innym baronom gamingu taknieco?

Opublikowano

Przecież to kwestia paru dni. 

Opublikowano

Tak, tak lemonka i dlatego na XO gra chodzi płynniej. Widać to też po wpisach, medytacja aż przestanie padać na ps4 bo 20 klatek gdy na XO wszystko śmiga płynnie. XD

Po wpisach :dynia: Chyba każdy w miarę ogarnięty dawno zauważył, że choćby botom gra do tyłu chodziła albo w miejscu stawała, to żaden się do tego na forum nie przyzna.

http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_xb1_fps_analysis_swamps_1_03-34750_en.html

po patchu 1.03 ja tu widze spadki do 25fps za kazdym razem gdy zaczyna sie walka - faktycznie stabilne 30fps

25, nawet 22, a koleś znaków nie używał :dynia: Jakby rzucił igni, to gra pewnie by się do dasha wysypała :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

fps>rozdziałka

To zła konsole kupiłeś.

Znowu masz haluny.

Poczekam az bedzie grywalny, mam w co grać wiec mi sie nie pali, i nie, nie mam halunow, konsole nowej generacji to nie tylko Wiedzmin, jest duzo wiecej gier ktore chodzą lepiej lub wyższej rozdzielczości na PS4, np. GTA V ktore tak bardzo cenisz.
Opublikowano

nie dosc ze znakow nie uzywal to jeszcze szedl koles przez te bagna 3km/h zamiast biec lub jechac konno 

Opublikowano

Tak, 4ka bedzie pierwsza liczba liczby stron na targach E3, przypadek?

NIE SONDZE

Opublikowano

cisne na rower i kaszanke z grilla, dozoba wieczorem zboczuchy

Opublikowano

Biorac pod uwage ile mialo to byc beki z wersji xboxowej Wieska to te kilka fpsow wiecej wzgledem najpotezniejszej konsoli na swiecie to jednak ciekawy obrot sytuacji. 

Tydzień przed premierą i 17 FPS na Xone od iziego. Pamiętamy [*]

Opublikowano

GTA V wyszło na PC - kilka analiz, wszyscy stwierdzili, że gierka jest super zoptymalizowana, kilku płakało na PCLabie, czy im pójdzie, a największy dupościsk to mieli konsolorze. Dzisiaj wszyscy już mają w du,pie i sobie po prostu grają.

Wychodzi Wieśmin 3 na kąsole i konsolorze po dziś dzień pier,dolą coś o patchach i oglądają codziennie jakieś nowe pomiary FPS-ów, zmagają się z teksturami z PSX-a i odkrywają, że po 60h gra zaczyna je,bać sejwy.

ja pier,dolę jaka zaraza

Opublikowano

fps>rozdziałka

To zła konsole kupiłeś.
Znowu masz haluny.

Poczekam az bedzie grywalny, mam w co grać wiec mi sie nie pali, i nie, nie mam halunow, konsole nowej generacji to nie tylko Wiedzmin, jest duzo wiecej gier ktore chodzą lepiej lub wyższej rozdzielczości na PS4, np. GTA V ktore tak bardzo cenisz.

No i zostałbym z online z konserwacjami, ze sznurówką jako headset, z padem na 5h, ch.ujowym plastikiem, który trzeba stawiać na zakrętkach aby nie wybuchł i ch.ujowym serwisem konsoli. 

Pomijam fakt, że musiałbym dzielić usługę online z takimi amebami jak ty, yeti czy karaluchy z gejonly. :niedobrze:

Normalnie goty układ kurtyzano. 

Opublikowano

Co to online konserwacje?, kiedys na PS3 owszem był to problem - nie teraz.

Zamiast sznurówki mozesz mieć najlepszego bezprzewodowego hsa 7.1 wnajniższej cenie na rynku.

Pad 5h to tez dobra beczunia, najnowsze pady śmigają po 8h a do tego kto ma jednego pada w domu? Ja mam dwa pady i stacje dokująca.

Stawianie na zakrętach? A gdy jeden sąsiad codziennie szmatka wyciera samochod i trzyma go pod plandeka zeby ptaki go nie obsrały to tez tak robisz? Konsola dodatkowo moze leżeć jak i stać, czego nie mozna powiedziec o Xboxie.

Owszem z przyzwyczajenia do X360 czyli największej porażki projektowej mozesz mieć z tym związane obawy ze serwis to w ogóle > gry, ale ja w życiu nie wysłałem jeszcze żadnej konsoli Sony do serwisu wiec dla mnie serwis przy wyborze konsoli to troche inwalida argument.

A co do dzielenia usługi z nami, cuz nie znasz mnie poza tematem CW to co mozesz wiedziec, o ironio to ch.ujowe Community z którym musiałbyś dzielić sieć organizuje turnieje, konkursy z nagrodami i jest to fenomenem na Polskim forumingu.

Wiec beczunia z Ciebie Januszku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

>X360 największą porażką projektową

Prawilnie przypominam, że w ostatnim (i jedynym obecnie dostępnym) modelu PS3 klapkę na płyty musisz zasuwać ręcznie. W pier,dolonym 2015 roku. Dyskusję uważam za zamkniętą.

Opublikowano

0.41 i 2.51 sec

uncharted4.png

U4Drake_PSX.gif

Opublikowano

Post eksperta można podsumować tak:

Nie zepsuła mi się żadna konsola = może nie być w ogóle serwisu gwarancyjnego. Kupiłeś PS4 i pad trzyma ci 5h? Kup nowego za 200 zł będzie ci trzymał całe 3h dłużej :reggie:

Podsuń te złote myśli Sony, najwidoczniej jeszcze za mało wami poniewierają ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.