Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, konsola do grania, komputer do pracy, radio do muzyki i dvd do filmów :yao:

I Polska dla Polaków :grzesiu_braun:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wczoraj pisalem - nie ma na tu i teraz powodu by miec xone, jedna forza horizon2 i lepiej dzialajacy wiesiek3 to na dzien dzisiejszy jedyne powody, ZA MAŁO, a co przyszlosc przyniesie to obadamy

Opublikowano

to samo mozna napisac o playstejszon ze nie ma na tu i teraz powodu by miec ps4, jeden bloodborne i pare lepiej dzialajacych nieznaczacych multiplatform to jedyne powody, ZA MALO, a co przyszlosc przyniesie to obadamy

ale po sony nie ma sie czego spodziewac :yao:

Opublikowano

ale ja nie gloryfikuje ps4 - nonstop pisze jak mnie sony denerwuje, ze tak spoczelo na laurach, a horizon2 i w3 to nie powody by wydac nagle 1,5tys zl na druga konsole

w druga strone dziala to tak samo, jak ktos ma xone to w pelni rozumiem, ze w chwili obecnej moze nie miec argumentow by kupic na tu i teraz ps4 jesli ma w d.upie te cale 180p

Opublikowano

Dokladnie. Mam w du.pie te cale wojenki o 180p. Jestem bardzo zadowolony z kupna XO. Drugi raz tez bym tak wybral.

TYLKO XBOX

TYLKO KOLOR ZIELONY

TYLKO KRÓL SPENCER

:banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

lepiej dzialajacy wiesiek3 to na dzien dzisiejszy jedyne powody, ZA MAŁO

Przecież na XO miała być najgorsza wersja: brak trawy, 20 fps, brak full hd, beka z botów, lepiej grać w wieśka na pc na low i w ogóle żal i politowanie dla ludzi, którzy kupili tą konsolę dla W3.

A wyszło na to, że boty od dwóch tygodni cieszą się najlepszą gra od kilku lat na rynku, a klapy jak zwykle czekają na patch...

No więc jak to w końcu jest?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Za dwa tygodnie się przekonamy czy 'król" Spencer to prawdziwy zbawca i należny nawrócić się na jego zielona drogę czy jednak to zwykły fałszywy boci mesjasz ;)

Opublikowano

No trawy na pewno macie mniej!!11 ^^

Opublikowano

I chuy z tą trawą, przynajmniej 99% gry działa tip top.

Opublikowano

przeciez ten dev nigdy nie tworzyl gry rownoczesnie na kilka systemow ani nigdy nie robil gry na playstation - bez beki z CW az do dnia premiery to byla jedna wielka niewiadoma i loteria jak oni sie z ta gra uporaja w wersjach na konsole, z uwagi na 90% lepszych multiplatform i wieksza moc ps4 rozsadek kazal sadzic, ze ta lepsza bedzie wersja na ps4, jak sie okazalo cdp red tak namieszalo w kodzie, ze kosztem 180p troche ps4 ma gorszy framerate niz na xone

serio jesli ktos na powaznie wyciaga jakikolwiek wnioski odnosnie sprzetow po optymalizacji W3 to krzyz na droge, to sie nie tyczy samej wojenki ps4 vs xone ale szczegolnie wojenki z pc, gdzie taboreciarze na podstawie tego jak chodzi W3 na konsolach wyciagaja kosmiczne wnioski o tym na co stac te sprzety

Opublikowano

No nie wiem czy tylko gorszy framerate. Ja tu widzę tylko taki wniosek, że PS4 to kał obesrany ale walce mnie nie dziwi że także i tą sytuację z W3 rozbijacie na drobne, by tylko usprawiedlić i w jakiś sposób wytłumaczyć taki, a nie inny stan rzeczy...

Swoją drogą, ile razy mieliście rozładowanego pada podczas grania w Wieśka? Ja mam 80h na liczniku w centrum gry z poziomu konsoli i póki co tylko raz wymieniłem akumulatorki. :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To faktycznie prawdziwy next gen, dominacja kabla jak za czasów PS2. :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mocniejsze podzespoly - fakt

wieksza wydajnosc - fakt

90% lepszych multiplatform - fakt

ladniejsze exy - fakt

jeden jedyny W3 stworzony przez deva nie majacego tak naprawde pojecia o konsolach dziala ciut lepiej w gorzej rozdzielczosci - jedyny sprawiedliwy dowod, ze ps4 to szrot

staraj tu sie w CW z kimkolwiek pisac z sensem :/

Opublikowano

W ogole. Kabel na stale.

faktycznie dominacja jak za czasow ps2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2015 i grac na kablu jak ulung hahahahaha a kabel masz podpiety do konsoli czy do laptopa ? xDDD

Opublikowano

staraj tu sie w CW z kimkolwiek pisac z sensem :/

powiedział klap, który jest tak zaślepiony błękitną krwią zalewającą mu oczy, że ni jest w stanie nic konstruktywnego ani sensownego napisać :reggie:

Opublikowano

Swoją drogą, ile razy mieliście rozładowanego pada podczas grania w Wieśka? Ja mam 80h na liczniku w centrum gry z poziomu konsoli i póki co tylko raz wymieniłem akumulatorki. :kaz:

ani razu nie mialem rozladowanego pada podczas grania w wieska - nigdy nie gralem w jednym ciagu 7h na tej generacji by rozladowac przy jednym posiedzeniu pada wiec pad spokojnie sie laduje kiedy ide spac, wychodze z domu , wali mnie to czy w tym czasie pad lezy na polce czy lezy na polce z kabelkiem podlaczonym do konsoli

Opublikowano

Granie na kablu - fakt

Najgorsza spolecznosc(juz nintendozboczki lepsze) - fakt

Brak exow - fakt

Stukanie sasiadow gdy ps4 jest odpalone - fakt

Drozszy online - fakt

Gorszy online - fakt

Mozemy sie tak licytowac na te fakty jak chcesz Ficus :lapka:

Opublikowano

ani razu nie mialem rozladowanego grania podczas grania w wieska - nigdy nie gralem w jednym ciagu 7h na tej generacji by rozpadowac przy jednym posiedzeniu pada wiec pad spokojnie sie laduje kiedy ide spac, wychodze z domu , wali mnie to czy w tym czasie pad lezy na polce czy lezy na polce z kabelkiem podlaczonym do konsoli

jak mialem ps4 to zazwyczaj jak chcialem pograc to bylo info ze trzeba ladowac pada i gralem na kabelku albo odpuszczalem granie na 1,5h zeby pad sie podladowal

Opublikowano

na playstation jest tak duza spolecznosc w kraju, ze mozna wybierac sobie znajomych i np mendrka i lemonka nie miec na friendliscie

na xone w polsce jestes skazany na te 5 osob z CW, ktore maja ta konsole jako jedyni w naszym kraju, wiec jak nie chcesz grac z samymi amerykanami to zostaje ci friendlista min z daddym i mazzeo

wg mnie dealbreaker

Opublikowano

beka tutaj z sony a przypominam,ze xone nbie potrafi sam sciagac patchy i system dziala wolniej niz ps3 huehuehue pad trzyma 60 godzin

no nie wiem, mi sie wszystko samo sciaga

Opublikowano

Prawilnie przypominam ze za pojazd na starych jest ban, taknie Bansai?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.