Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GT6 wyszło miesiąc po Forze 5, GT7 wyjdzie 2 lata po premierze Forzy 6 beka wnusiu

Beka, bo m$ zrobił z Forzy swojego CoD'a? No też mnie to śmieszy. Może jakby popracowali nad grą 3-4 lata, to wyszłoby z niej coś więcej niż odcinanie kuponów...
Sony czasami nawet te 3-4 lata nie wystarcza. :kaz:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ponoc nad orderem grzebali 3-4 lata wiec nie zawsze w parze z czasem developingu idzie jakosc ;)

Opublikowano

GT6 wyszło miesiąc po Forze 5, GT7 wyjdzie 2 lata po premierze Forzy 6 beka wnusiu

Beka, bo m$ zrobił z Forzy swojego CoD'a? No też mnie to śmieszy. Może jakby popracowali nad grą 3-4 lata, to wyszłoby z niej coś więcej niż odcinanie kuponów...

Za dużo CW panie kolego :D jako posiadacz xboxa cieszyłbym się z częstych premier Forzy, dla mnie to plus, że co 2-3 lata wychodzi nowa odsłona. PS3 kupiłem w 2008 roku i od tamtej pory ukazały się 2 części Gran Turismo, na PS4 żadna, dla mnie to porażka. 

A może microsoft pokaże moc DX12? 

Opublikowano

Myślę że faktycznie prędzej zobaczymy TLG niż moc chmury, DX12 i win 10.

Najwyżej podczas konfy pokażą zmiany wprowadzone do konsoli za pomocą tego ostatniego przy okazji info o nowej wersji konsoli z większym dyskiem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

IMO zapowiedzą GT7 na tym E3, ale zrobią to tylko po to by odwrócić uwagę od nowej Forzy, a sama gra wyjdzie pewnie za 2 lata. No ale klapy będą fapić.

Na 100% tak będzie. Nawet jakby gra miała wyjść w 2020 to w tym roku na E3 rzucą jakąś zajawkę/render itp. żeby nie było, że nic nie robią gdy tu druga Forza Motorsport wychodzi.

Opublikowano

Sony pokaże klapom TLG z datą premiery 2017 i znów się bajka o tej grze będzie ciągnąć do następnej generacji.

Opublikowano

przecież FM6 z 450 aut w jakości tych z FM5, z nocką, deszczykiem, stabilnym 1080/60 to będzie total orgazm - konkurencją jedynie PCars ale model jazdy gorszy i na PC - bo na konsolkach 60fps to jak patrzymy w asfalt

Czekaj czekaj, dobrze rozumiem?

Napisałeś model jazdy gorszy w PC niz Forzie?

Opublikowano

ponoc nad orderem grzebali 3-4 lata wiec nie zawsze w parze z czasem developingu idzie jakosc ;)

Grzebali 5 lat. xD
Opublikowano

Oj Ficek czepiasz się. Chciałem tylko zaczepić Experta.

Nie masz co zaczepiać, słów na wiatr nie rzucam.
Opublikowano

5 lat = 5 h w grze. :yao:

Z tego beka nigdy się nie nudzi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

5 lat = 5 h w grze. :yao:

Z tego beka nigdy się nie nudzi.

No beka z tego będzie do końca generacji, mesjasz i tasowanie przez rok do gifa z przeładowaniem karabinu, a 2 dni po premierze ludzie wypierają się że kupili :reggie:

Taki sukces wnusiu ;)

Opublikowano

No i te headshoty w kolano. :dynia:

Opublikowano

Grzebali 5 lat. xD

nie fikaj suteq bo wyciagne posty z tematu o wiesku, ze ciebie gwint przerasta :P

Opublikowano

Za dużo CW panie kolego :D jako posiadacz xboxa cieszyłbym się z częstych premier Forzy, dla mnie to plus, że co 2-3 lata wychodzi nowa odsłona. PS3 kupiłem w 2008 roku i od tamtej pory ukazały się 2 części Gran Turismo, na PS4 żadna, dla mnie to porażka.

Jeśli efektem dwuletniego cyklu wydawniczego gra miałaby stać w miejscu, to podziękuję za takiego tasiemca i wolę poczekać trochę dłużej. Zobaczymy czy tym razem m$ uda się dogonić GT5/6.

IMO zapowiedzą GT7 na tym E3, ale zrobią to tylko po to by odwrócić uwagę od nowej Forzy, a sama gra wyjdzie pewnie za 2 lata. No ale klapy będą fapić.

W tym roku wyjdzie Prologue i sprzeda się dwa razy lepiej od Forcy.

Opublikowano

w kategorii samograj to 10/10

Opublikowano

Czyżby profesor lem z akademii pana kleksa miał swoich insiderów?

Opublikowano

idiota jestes, nawet w kategorii samograj ta gra jest slaba

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam jakim kupskiem musiała być nowa gra Santa Monica skoro ją skasowali, a takiej padace jak The Order dali zielone światło.

Opublikowano

W tym roku wyjdzie Prologue i sprzeda się dwa razy lepiej od Forcy.

Krawaciarze z Sony to muszą mieć bekę z takich wiernych lemingów. Wiedzą, że cokolwiek by nie wydali to i tak się sprzeda. Nieważne czy to płatne demo gry, którą dopiero strugamy i nie wiadomo kiedy skończymy, czy też gra o długości dema na którą każdy lachę położył, bo to nie warte zachodu gówienko. Lemingojady i tak polecą po to do sklepu, a potem będą własną krwią nas bronić w internecie, obmyślając niecne plany na ircach i nagrywając filmy na YT.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jakie odcinanie kuponow ? W  DriveClub na starcie dostales z 35-40 a reszta gniotu zostala dodana w DLC,pol roku latali ta gre patchami i nadal drewniany i zabugowany ''symulator'' :dynia:

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam jakim kupskiem musiała być nowa gra Santa Monica skoro ją skasowali, a takiej padace jak The Order dali zielone światło.

Też się nad tym ostatnio zastanawiałem. Co musiało być z nią nie tak, że TO przechodziło przez kolejne etapy produkcji, a gra SMS poszła do kosza :teehee: W to że skasowali, bo była podobna do Destiny nie wierzę.

BTW. Kaz mówił, że Prologu GT7 nie będzie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

niech jeszcze GG ogra wieska3 i skasuje swoj rpg bo uswiadomia sobie, ze procz grafy nie maja czym rywalizowac xD

Opublikowano

No właśnie miałem pisać o tych podobieństwach do Destiny, ale również w to powątpiewam. Jak już to był to jeden z mniej znaczących powodów.

Opublikowano

idiota jestes, nawet w kategorii samograj ta gra jest slaba

ale co sie rzucasz jak szprotka między drzewami, świetny design, grafika, RE4 naszych czasów 

Opublikowano

:facepalmz:

Ale RE4 to należy szanować.

Zestawianie go w jednym zdaniu z tym gównem powinno być karane.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.