Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls 

Grałbym jak sam sku.r.w.y.syn gdyby nie to że jest po japońsku. No i ta okładka:

1709566-mizz002.png

:banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

60 gier, platyna w the order 

beka wnusiu

kompletnie rozumiem to że jesteś troszkę w cieniu ostatnio i nie możesz dalej spełniać się jako formuowa maskotka, tylko taka inna niż wszystkie bo hipsterstwo zobowiązuje, ale nic Ci nie poradzę że głupi jesteś i liczyć nie potrafisz.

Opublikowano

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls 

Grałbym jak sam sku.r.w.y.syn gdyby nie to że jest po japońsku. No i ta okładka:

1709566-mizz002.png

Stary, okładka, grafika, MUZA, detale takie jak szum wiatru, możliwość pływania sobie po jeziorku łódeczką, własne auto, które trzeba tankować. Każdy mieszkaniec z własnym schedule. Możliwość wejścia do każdego miejsca, jakie chcesz odwiedzić - totalna nieliniowość. Do tego gra nie prowadziła za rączkę jak shenmue, no i czasowo byłeś bardziej ograniczony.

Opublikowano

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie #balon_fart

//pisze to typ, który się najbardziej spina z botów za każdym razem, i to nawet nie w cw XD

(...)

jestes zalosny w chu,j gardzo bardzo mocno

//wzajemnie

Beka. 

PIĘKNY POWIEW ŚWIEŻOŚCI W TEMACIE.  :fsg:

Opublikowano

kubson takie perełki ma ograne?

:sir:

Sam ku.rwa platyna w the order i watch dogs kupione, ta samo far cry a bloodborne nie skończone - eh expert

ale ja nie robie z siebie barona gamingowego głoszącego jako to Xbox jedynym słusznym miejscem do grania :dynia: a poźniej gra w crapy

kolejny xD ktory ma problemy z czytaniem i wyciaganiem winoskow 

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie #balon_fart

//pisze to typ, który się najbardziej spina z botów za każdym razem, i to nawet nie w cw XD

kolejny ktory nie gral w gry a ma najwiecej do powiedzenia jakie to jest przykre. wymieniasz mi hardline ktorego sobie ogralem dzieki usludze EA access to samo bf4 xD

//też mam EAA i mogę sobie to ograć, ale po ch.uj mam tracić czas na jakieś guwno od EA? Nie ma znaczenia czy to kupiłeś czy pożyczyłeś, liczy się fakt grania. 

jestes zalosny w chu,j gardzo bardzo mocno

//wzajemnie

btw ciekawe co sie stalo z twoim magicznym komputerem za 1200 zl ktory ciagnal gry w full hd   :yao:

//oho, kolejny, który nie umie czytać #yeti W sumie to poza tym, że może masz jakiś honor, a yeti nie to niczym się nie różnicie. No wyłączając obóz plastiku. Poza tym taki sam twardy beton. Zaorać. 

Beka. 

no beka beka bo z kazda edycja CW starasz sie byc w innym obozie, a i tak nikt cie nie szanuje xD

i serio tak zabolalo ze zaproponowalem zebys wrocil pograc w infamous ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

no beka beka bo z kazda edycja CW starasz sie byc w innym obozie, a i tak nikt cie nie szanuje xD

No jesteś nikim i w dupie mam to czy mnie szanujesz czy nie randomie z interneta. xD

:lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

suteq kurcze tyle czasu czekalem na obiektywna recenzje SO i co? jednak falszywy mesjasz botow, a oni jeszcze z raksonem na czele krytykuja cie bo jako jedyny nie bronisz w zaparte kazdego exa tej konsoli

mialem kupowac xone ale po takiej laurce wystawionej przez obiektywnego sutka przez dlugi dlugi czas nie spojrze w kierunku magnetowida z jedna fajna gra, ktora jest crossgenem

Opublikowano

No jesteś nikim i w dupie mam to czy mnie szanujesz czy nie randomie z interneta. xD

:lapka:

tumblr_mnsya2RzAn1s53jgro1_500.gif

Opublikowano

Ja nie mówię, że SO jest złe, po prostu nie trafia w mój gust. Zresztą już kiedyś pisałem o tym, że boję się podchodzić do tej gry, bo niezbyt pasuje mi klimat i humor. No i po zagraniu obawy się sprawdziły. Sama rozwałka jest spoko, soczyste strzelanie. 

Tylko nie sądziłem, że wywołam u co niektórych taki bul tyłeczka. :cool:

No sorry, jeżeli jak odpalam SO i myślę, żeby szybciej wyłączyć grę i odpalić FH2 to jednak coś jest nie tak. 

I tak, wolę infamousa 1 i 2. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

przyzwyczajaj sie, jeszcze nie daj boze napisz ze cos ci nie dziala lub znowu jakis ex niepodoba, to nazwa od judaszy i kaza uciekac do drugiego obozu,

zeby nie bylo takie same jednostki sa tez w obozie sony

console wars najwazniejszy problem zycia

Opublikowano

tylko w ktorym momencie wywolales ten bol ? bo jedynie gdzie cos peklo to u ciebie bo nie wytrzymales luznej gadki w statusach i przybiegles poskarzyc sie do CW xD

Opublikowano

Każdy gra w co chce - sugerowałem pogranie kilku godzin, bo po odblokowaniu dodatkowych broni i umiejętności SO jest po prostu ciekawsze i bardziej wkręca ;) 

Ale jak klimat i humor nie podchodzą to nic się nie zdziała. Tak czy siak zostaje kilka innych świetnych gierek z Horizon 2 na czele.

Opublikowano

tylko w ktorym momencie wywolales ten bol ? bo jedynie gdzie cos peklo to u ciebie bo nie wytrzymales luznej gadki w statusach i przybiegles poskarzyc sie do CW xD

No jak zrobiliście syf i cw w statusach to źle, że przybiegłem do cw i, że tutaj się obrzucamy guwnem niż tam? No ja pier.dole, ogarnij się. 

Po to jest ten temat, a nie statusy. Niektórzy to jak dzikusy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale gdzie byl syf, i jakie obrzucanie go,wnem o_O otworz okno, zaciagnij sie swiezym powietrzem i przeczytaj na spokojnie swoje posty xD

Opublikowano

No, no, już się zaczynały wpisy o botach i kubotach, a potem to już by poleciało guwno. Bo to mało razy tak było. 

Zresztą teraz patrzę i chyba pokasowałeś wpisy w moim statusie. 

Na pewno, bo było coś żebym wypadał do klapów pograć w infamous czy coś w ten deseń. xDD

Opublikowano

popcorn.gif

Opublikowano

So na początku mega w (pipi) słabe bo postać nie ma w ogóle skili do pokonywania mapy", później totalny rozierdol.

Szkoda, że po przejściu gry praktycznie nie ma co robić tylko pozostaje grind i zbieranie jakiś głupot.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No, no, już się zaczynały wpisy o botach i kubotach, a potem to już by poleciało guwno. Bo to mało razy tak było. 

Zresztą teraz patrzę i chyba pokasowałeś wpisy w moim statusie. 

Na pewno, bo było coś żebym wypadał do klapów pograć w infamous czy coś w ten deseń. xDD

no chyba upadles na glowe jeszcze mnie nie pogielo zeby kasowac statusy 

w moim napisalem zebys wracal do ps pograc w infamous 

serio zalecam otworzyc okno, albo wyjsc na spacer chyba za duzo internetow 

popcorn.gif

beda chichotki na ircu ?

Opublikowano

Zacznij od siebie zanim zaczniesz udzielać takich rad komuś innemu. :cool::lapka:

Opublikowano

Muszę nimi pojeździć, wreszcie są.

o ile zawartość absolutnie super to plastik wali strasznie po oczach :/, powinna wyjsc tylko na X360

nie wiem jak u was,  u mnie suteq > kubson

ntrst.gif

Opublikowano

Tak czytam te statusy i nie za bardzo rozumiem o co chodzi sutqowi no ale spoko, każdy może mieć gorszy dzień  :reggie:

Opublikowano

Expert 64 gry, platyna w the order

Fanek gier chyba 5, jara się uncharted, ps4 pierwsza konsola

Lemuria gier też co koło 50, ps3 pierwsza konsola

Karolek bez ps4, gra w same mutliplatformy bo eksow w plusie nie dają

Yeti stoczył się i gra w battlefielda

Easye gra w destiny

Z kim tu w ogóle gadać

Opublikowano

Expert 64 gry, platyna w the order

Fanek gier chyba 5, jara się uncharted, ps4 pierwsza konsola

Lemuria gier też co koło 50, ps3 pierwsza konsola

Karolek bez ps4, gra w same mutliplatformy bo eksow w plusie nie dają

Yeti stoczył się i gra w battlefielda

Easye gra w destiny

Z kim tu w ogóle gadać

:obama:

Opublikowano

70 euro? O_O

Standarodwa cena w strefie euro,na konsolach :)
A kiedy 60€ przestalo byc standardowa cena?

Mowilem, ze bedzie oranie w rowa bez wazeliny a konsolorze jeszcze sie bede usmiechac :)

Po premierze ps4/ Xbone.

Wiadomo czasem argos taniej cos sprzeda na premiere al wiekszosc kupuje w gamestop a tam 70€. Fife i cod mozna wyrwac na premiere za 50€ w supervalu(taka irl alma) i to tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.