Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No ale wyobraź sobie mazzeo który nagle kocha sony kupuje sobie nawet vite i zeratula nazywa botem. ;) Przeskok tak wielki że aż karykaturalnie śmieszny. Ty kilka miesięcy temu nie zauważałeś wad genialnego ps4. Z fanboja na fanboja tylko udzielającego się w drugim obozie. To jest cw jak sami mi tłumaczyliście dziś a w wojnie nie zmienia się stron:p szczególnie jak jest się fanatykiem jednej z nich. Dlatego nie traktuję cię poważnie. Tak jak dave i easye.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio nadaje się do polityki, tam tez (pipi)ią jeden obóz a jak się pojawia okazja to do niego przeskakują i napierdalają na ten w którym przed chwilą byli.

Opublikowano

@Macio

Tylko ze ty 5 minut po tym jak dostales Xboxa wszedles na forum i zaczales pisac jaki to on nie jest swietny oraz lepszy, biedaka pewnie nawet rozpakowac nie zdazyles a juz w CW wojowales. Tak jakby kurier ci ukryta dzwignie w glowie przestawil z Sonoklapstwa na Xbotyzm. Ta szybka metamorfoza czyni cie niewiarygodnym na kazdej plaszczyznie, przynajmniej dla mnie. Z twoich postow leci taki #tryhard ze az przykro na to patrzec, tak jakbys z kazdym stuknieciem w klawiature probowal sobie wmowic ze na prawde kupiles wczasy na Bora Bora a na Teneryfie w hostelu obok daddiego posrod reszty plebsu.

Dodatkowo jestes pierwszy do wypominania blantamanowi ze nie nadaje sie do CW kiedy powinienes siedziec cicho jak mysz pod miotla, nie wiem czy juz zapomniales ale jeszcze nie tak dawno to z ciebie krecono tu beke ze probujesz uspokoic CW.

No kiedyś tak, ale to kręcenie beki sprawiło, że wiem jakie zasady panują w CW - tu nie ma litości ;) 

Inna sprawa, że pobawiłem się tym Xboxem kilka dni, zanim wrzuciłem na forum jakiekolwiek opinie - kupiłem go ZANIM sprzedałem PS4 (bo tak jak mówię, trafiła się nie lada okazja), ale z nastawieniem bardziej na sprzedaż, a tu zonk. Ale skąd masz o tym wiedzieć? 

Swoją drogą - nie czaję jednego - w CW (pipi) kogo obchodzi, czy ktoś był zawsze z Xboxem czy z PlayStation - liczy się tylko to, co tu i teraz, a ludzie topią się często w tej hipokryzji pomijając, że chwalę PS4 i że nawet spisując opinie o Xbonie, podkreślałem np. że PS4 ma lepszy interfejs. I jest mocniejsze. Nie neguję jej zalet. Tylko wyraźnie ludziom klapki za mocno przesłaniają obraz. Podkreślam zalety Xboxa One (bo ma wybitnie czarny PR) i sam ten fakt sprawia, że staje się xbotem - nie muszę robić nic więcej. Niektórym nie przetłumaczę tutaj kompletnie nic, bo i tak będą wiedzieć lepiej, więc po co mam się silić na obiektywizm w CW? Nie taka idea tego tematu. 

Opublikowano

Maciomaniak powtórzę nie można brać tego co mówisz poważnie. Przegladalem sobie temat the order i tam pięknie widać jak jeszcze 3 miesiące temu nazywałeś użytkowników xboxa - xbotami;). Jesteś jak baba w ciąży co chwila inna opinia i inna zachcianka.

Wyjaśnij mi jedną rzecz - jeżeli przez pewien czas opowiadasz się za czymś, bo nie widzisz alternatywy, a później nagle ją otrzymujesz (w dodatku ciekawszą/lepszą/fajniejszą)

po tym przestałem czytać. ostatecznie zmusiłem się i  streszczenie dla każdego kto postąpił podobnie:

jestem xbockim karłem moralnym, który tęskni do hegemonii Sony bo jak ciul na budowie kupiłem xszrota i teraz na siłę smaruję czekoladowe oczko maścią na ból d,upy aby przetrwać delirkę. 

od siebie oddam, że między wierszami wyraźnie napisał #4theplayers. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

mówiłem, że drugi Słupek, Macio bądź dzielny, bo jak cisnęli ( no dobra może nie cisnęli, ale zwracali uwagę ) po Słupku to ten nie wytrzymał i spyerdolił z forumka praktycznie :(

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie rusza mnie to, bo największy problem zawsze mają ludzie, których piecze najmocniej ;) no może z wyjątkiem Blantmana. 

Nawet mnie kusiło żeby zapytać o prawidłowy scenariusz postępowań w przypadku "zmiany obozu", ale chyba sobie daruję. 

Opublikowano

Maciomaniak Jaczes Easye tych 3 panów zmienia front jak kule kierunek lotu na wojnie, tym panom nie można wierzyć w nic !!

Są osobami niewiarogodnymi i każda ich wypowiedź powinna lądować w koszu !!! Tak jest !!!!

Opublikowano

Maciomaniak Jaczes Easye tych 3 panów zmienia front jak kule kierunek lotu na wojnie, tym panom nie można wierzyć w nic !!

Są osobami niewiarogodnymi i każda ich wypowiedź powinna lądować w koszu !!! Tak jest !!!!

Chciałeś chyba powiedzieć, że najbardziej wiarygodnymi, bo przynajmniej tych trzech panów miało styczność z każdym z tych obozów (Easye nie widział Xboxa One na oczy pewno, ale już trudno) i może wyrazić realną opinię na ich temat ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie rusza mnie to, bo największy problem zawsze mają ludzie, których piecze najmocniej

Gdyby cie to nie ruszalo to pewnie bys nawet nie reagowal, a poki co odbijasz kazdy post w swoja strone :whistling: . Poza tym mylisz bol dupy z pozalowaniem.

Chciałeś chyba powiedzieć, że najbardziej wiarygodnymi, bo przynajmniej tych trzech panów miało styczność z każdym z tych obozów (Easye nie widział Xboxa One na oczy pewno, ale już trudno) i może wyrazić realną opinię na ich temat

Nooo to idac to wspaniala logika Exact powinien byc wyznacznikiem tego czy PS4 czy XONE bo posiada obie konsole a nie tylko jedna :D. Ba, nawet ja, ze wszystkich konsol tylko Bone'a na oczy nie widzialem, musze go czym predzej kupic, bede mogl zamknac CW dzieki mojej wiarygodnej opinii :)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie rusza mnie to, bo największy problem zawsze mają ludzie, których piecze najmocniej

Gdyby cie to nie ruszalo to pewnie bys nawet nie reagowal, a poki co odbijasz kazdy post w swoja strone :whistling: . Poza tym mylisz bol dupy z pozalowaniem.

Bo tli się we mnie jakaś tam iskierka nadziei, że komuś coś uświadomię, ale to parszywa naiwność :(

Opublikowano

Jaczes tutaj co pół roku zmienia konsole i pisze wszystko dla jaj, nie pomyśleliście, że Maciomaniak próbuje robić dokładnie to samo?

Opublikowano

Pisanie dla jaj musi być zabawne. Czytając Maciomaniaka odnosi się wrażenie, że pisząc posty płakał.

Opublikowano

Nooo to idac to wspaniala logika Exact powinien byc wyznacznikiem tego czy PS4 czy XONE bo posiada obie konsole a nie tylko jedna :D

czlowieku, exact pol roku hejtowal kinecta ze mu nie dziala a tydzien temu okazalo sie ze mial ustawiony zly region i juz gitara

albo ostatnio chcial sprawdzic demo Sparka przed zakupem, pomimo, ze gra od lutego jest F2P  :teehee:

Opublikowano

Zeratul też ma obie:>

Ale zeratrul jest burgerem :>

@kermit

A macio przeszedl 4 razy Knacka, takie cos moze sie mocno odcisnac na psychice i nastawieniu do PS4 :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To już nie chodzi nawet o to ze kiedyś Maciomaniak pisał superlatywy o ps4 a teraz pisze superlatywy o xOne, jeśli uznał ten sprzęt i gry na niego za lepszy no to ok, mnie drażni to ze kiedyś jak miał ps4 to mimo tego że o grach wiedział tyle co co nic to walczył o poligon w The order czy inne aspekty gameplayowe, teraz ma xOne i wchodzi do tematu o grze na ps4 i pisze ze gra wydaje się bez duszy, bez polotu itp. śmieszne określenia.Takie na siłę wmawianie sobie, eee ta gra będzie (pipi)owo, napewno, musi być, ale te szpilek na Xboxa One mmmmmm miazga i przytacza SO które poza ciekawym klimatem wydaje się być nudna ze średnią grafika max 6-7/10,za pół roku nikt nie będzie o niej pamiętał.

Opublikowano

Knack kazdemu mógłby psychikę nadwyrężyć ;)

Widzę że temat o e3 zamienił się dziś rano w nintendo wars. Eskalacja konfliktu konsolowego postępuje po tematach.

P.s. podpisuję się pod tym co kolega wyżej napisał.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja tez mialem obie I zostalem przy Xbonie a PS4 kupie ponownie najwczesniej na Swieta 2015.

Opublikowano

SO ma "Hordę" na 8 graczy jednocześnie, więc wątpię, by za pół roku "nikt o niej nie pamiętał" ;)

Opublikowano

Bez kitu, już starczy tych postów o zmianie zdania. Maciomaniak, jesteś białasem wśród czarnuchów i czarnuchem wśród białasów, deal with it. 

XD

Opublikowano

Nooo to idac to wspaniala logika Exact powinien byc wyznacznikiem tego czy PS4 czy XONE bo posiada obie konsole a nie tylko jedna :D.

czlowieku, exact pol roku hejtowal kinecta ze mu nie dziala a tydzien temu okazalo sie ze mial ustawiony zly region i juz gitara

albo ostatnio chcial sprawdzic demo Sparka przed zakupem, pomimo, ze gra od lutego jest F2P :teehee:

Nigdzie nie było napisane "jeśli mieszkasz w Irlandii zmien na Anglie"
Opublikowano

Ej ja robię trollnig all the time ! a podobno ten cały  Order skończy jak HS i LAIR :<

Opublikowano

To już nie chodzi nawet o to ze kiedyś Maciomaniak pisał superlatywy o ps4 a teraz pisze superlatywy o xOne, jeśli uznał ten sprzęt i gry na niego za lepszy no to ok, mnie drażni to ze kiedyś jak miał ps4 to mimo tego że o grach wiedział tyle co co nic to walczył o poligon w The order czy inne aspekty gameplayowe, teraz ma xOne i wchodzi do tematu o grze na ps4 i pisze ze gra wydaje się bez duszy, bez polotu itp. śmieszne określenia.Takie na siłę wmawianie sobie, eee ta gra będzie c(pipi), napewno, musi być, ale te szpilek na Xboxa One mmmmmm miazga i przytacza SO które poza ciekawym klimatem wydaje się być nudna ze średnią grafika max 6-7/10,za pół roku nikt nie będzie o niej pamiętał.

No ale wlasnie to jest jakas bzdura. DriveClub wydawał mi sie nijaki jak jeszcze miałem PS4 - technicznie zachwyca, ale ogolnie jest nijaki. Pewno zagram, wiec całość ocenie dopiero wtedy. Na The Order napalilem sie jak mało kto, a gra po zaprezentowanych materiałach wyglada słabo grywalnosciowo. Liczyłem na cos zupełnie innego. Wychwalam Bloodborne czy Uncharted, bo na to zasluguja, ale nie moge zrozumieć, dlaczego tak cieżko niektórym pojąć, ze lepiej sie bawię z Xboxem. Tobie eX4cT sie nie podoba SO - spoko, ja kocham takie klimaty. Tak samo dla mnie Forza 5 jest najlepsza gra wyścigowa w jakas gralem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

DriveClub wydawał mi sie nijaki jak jeszcze miałem PS4

Forza 5 jest najlepsza gra wyścigowa w jakas gralem.

A w poprzednim CW:

DriveClub (z ostatnich materiałów) zjada tą Forze na śniadanie bez popity

:turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.