Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BF4 najlepsza gra na nadkonsole wiec uwazajcie ze slowami!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe kto tak ustalal, chyba ty z Irasem I Observerem na waszych domowkach xD.

Jak byś miał trochę oleju w łowie to byś wiedział, że Anal nie spodobał się również wielu osobom nie związanym z x-boksem. A z bf'em mam tyle wspólnego co nic, wymęczyłem singla w 4ce jedynie. Wiec twój argument jest inwalidą. Sorry, try harder.

Opublikowano

BF4 to dobra gra a ze janusze nie wiedzą jak w to grać bo z wielu stron można w czape dostać i kończą grę na poziomie ratio 1.0> i 50h> to później chodzą i pierddolla głupoty.

Opublikowano

Dobrą grą to było bc2 a nie to góvno.

Opublikowano

BF4 fajna kampania, a multi to dla ludzi którzy żonę biją. Wejdźcie sobie do jakiejkolwiek gry z polakami i załóżcie headset, raz na kilka godzin na pewno traficie jakiegoś psychopatę, który wydał 500zł na premium, opity jest harnasiem i napier.dala żonę książkami telefonicznymi po nerkach, żeby nie było śladu.

I nie ma różnicy czy to klapek, czy xbot.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Kidnappa to z BF4 nie bylo do Ciebie.

Opublikowano

BF4 teraz to bardzo dobre multi. Szkoda że przez innych jest już hejtowane z zasady.

Opublikowano

Dobrą grą to było bc2 a nie to góvno.

Nie, bc2 było lepszą grą.
Opublikowano

BF4 fajna kampania, a multi to dla ludzi którzy żonę biją. Wejdźcie sobie do jakiejkolwiek gry z polakami i załóżcie headset, raz na kilka godzin na pewno traficie jakiegoś psychopatę, który wydał 500zł na premium, opity jest harnasiem i napier.dala żonę książkami telefonicznymi po nerkach, żeby nie było śladu.

I nie ma różnicy czy to klapek, czy xbot.

Dobry Post :D

Ale co do kampanii się nie zgodzę. Na początku jeszcze grało mi się spoko, ale po tej misji z burzą już tak męczyłem tę grę, że już myślałem że nie udam jej skończyć. I gdyby nie to, ze koleżka z pracy chciał żebym już mu oddał grę to pewnie bym męczył singla z tydzień albo dwa.

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Opublikowano

A mnie to

nie wiem o czym jest ta gra, ale jestem strasznie ciekawy co z tego wyjdzie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Opublikowano
W Uncharted 4 będziesz mieć 1080p/30fps i średnie detale, 1080p/60fps i niskie detale albo 900p/30fps i wysokie detale. Naughty Dog takie dobre <3

No, a na Xbonie bedziesz miec:

niskie detale - 720p / 30 fps

super niskie detale - 792p / 30 fps

HE HE, smieszne, nie.

Nie chce tu nikogo bronić jedynie stwierdzić fakt, te dwa posty dokładnie pokazują z kim mamy do czynienia na tym forum, SONY zawsze na + M$ zawsze na - , nieważny jest temat wypowiedzi, bo to zawsze będzie wyglądać tak samo. Myślę, że x boty nie mają tu czego szukać. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

xboty mają co szukać ale blachary nie.

Opublikowano

Tru story. Zdanie januszow gamingu z bf za 500zl NIKOGO.

Przecież już dawno zostało ustalone że Anal Wake to epicki action thriller z toną strzelania do nawiedzonych kombajnów, po uprzednim zaświeceniu im po oczach. Boty to mówiły, klapki wspominały, znalazło się nawet kilku zdrajców rasy dla których PC, to teraz #1 w temacie.

Opublikowano

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Jeśli szukasz znajomych przez internet grając w gry wideo, to troszkę smutno.

Wolę zabawę singleplayerową, nie każdego jara tłuczenie w multi po kilkaset godzin. Jeden kupi sobie battlefielda i będzie w niego grał przez rok (dla mnie to po prostu nuda), drugi przez ten czas zasmakuje wielu różnych gier. Nie wiem co w tym jest tak trudnego do zrozumienia.

Opublikowano

Przecież już dawno zostało ustalone że Anal Wake to epicki action thriller z toną strzelania do nawiedzonych kombajnów, po uprzednim zaświeceniu im po oczach. Boty to mówiły, klapki wspominały, znalazło się nawet kilku zdrajców rasy dla których PC, to teraz #1 w temacie.

Idz tam zrobic press x to jason albo pograj w jakiegos exa na plejstejszyn, ktorego nikt na forum nie zna, JANUSZU.
Opublikowano

xboty mają co szukać ale blachary nie.

Master rasa się tutaj świetnie bawi, nie bądź niemiły.

https://www.flickr.com/photos/javiercc/

A wy co? Dalej jaranko płaceniem za wyższą rozdzielczość w grze z 2013? Tak myślałem

Opublikowano

AW to nudna, monotonna, ze zmarnowanych potencjałem strzelanka z latarki do maszyn i pojazdów rolniczych. Przykro mi. Mówię to jako Xbot, blacharz i anty-klapers.

Opublikowano

Idz tam zrobic press x to jason albo pograj w jakiegos exa na plejstejszyn, ktorego nikt na forum nie zna, JANUSZU.

<bul dupy detected>

Serio, już miałem wpisane w ostatnim poście "skończie już koorwa z tymi Januszami", ale skasowałem. :/

Opublikowano

Ja tylko czekam na post Maciomaniaka w którym po informuje nas, że zbadał środowisko XBOX od środka i już dłużej nie mógł się waflować z Donem i czeka aż deszcz z DC zmyje ten brud z niego.

Opublikowano

Maciomaniak przeciez przygotowuje tajemny wielki projekt w wspolpracy z microsoftem, ktory rozslawi One w stolicy, a on sam wyladuje w panoramie i informacjach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.