Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Zaraz mnie miesiąc od premiery W3 na konsolach - na bagnach nadal 20 klatek lock, brak tirpple bufferingu na ps4, Novigrad to jeden wielki lag NPC, a na Skellige trawa jest rozwijana po teksturze podłoża niczym sztuczna na kortach tenisowych. 

:master:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Ficus

ja bym bardziej na twoim miejscu przejmowal sie GT zeby kolejny raz nie otrzymal dzwiekow z psx, samochodow i tras z ps2 oraz wnetrz samochodow ktore wygladaja jak ciemna plama  :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

no ale tu nie ma sie czym przejmowac, wiadomka, ze patrzac na poprzednia generacje bardziej pewny jestem za rowny poziom f6 niz gt7 gdzie pewnie obok fitcherow, ktore wyprzedza cala generacje znajda sie znowu turbo zalecialosci 

Opublikowano

KUNIO.png

:i_am_so_happy:

Dobre jajca, bo w tym roku miał wyjść River City Ransom Underground robiony przez małe studio. Teraz sami nie wiedza co sie stanie z ich gra.

Opublikowano

Arc System Work to ci, co zrobili Hard Corps: Uprising? I wy się cieszycie, że mają prawa do kilku kultowych marek?

Opublikowano

KUNIO.png

:i_am_so_happy:

Dobre jajca, bo w tym roku miał wyjść River City Ransom Underground robiony przez małe studio. Teraz sami nie wiedza co sie stanie z ich gra.

Pod koniec zeszłego roku wyszedł remake kunia na PS3.

@gifaro

Guilty Gear, Blazblue, Persona arena, Shikigami no Shiro, Arcana Heart, remake kunia na PS3 masa innych hardkorowych mordoklepek... Chłopie nie kompromituj się już, bo aż smutno się to czyta :(

Opublikowano

Hard Corps najlepsza kopia Contry 

Opublikowano

wydali wszystko na steamie wczoraj to teraz petycje robaki piszą

Opublikowano

Gralem na PS4 w GTA Online,dolaczyl polak i stal specjalnie w miejscu zeby reszta ekipy za niego wszystko zrobila,zwrocilem mu uwage u taka odpowiedz dostalem:

a47imq.jpg

Typowi gracze na PSN

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

:master: to uczucie kiedy grasz sobie w GTA V na very high w 1080p i 60fps ze świadomością, że żaden konsolorz w życiu nie zazna takiej grafiki :master:

na PS4 nawet nie ma wygładzania krawędzi porządnego, nawet mi Was nie żal

Opublikowano

Czy pecetowcy potrafią sklecić chociaż dwa zdania o grze video, gdzie nie wspominają nic o klatkach, shaderach i wygładzaniu krawędzi? Bo patrząc po tym temacie, to chyba nie.

Opublikowano

:master: to uczucie kiedy grasz sobie w GTA V na very high w 1080p i 60fps ze świadomością, że żaden konsolorz w życiu nie zazna takiej grafiki :master:

Jak na steamie dadza V w promocji to biore,bo na tym szrocie nie da rady grac,wszystko tekstury takie rozmazane i brak stalych 30 klatek. PS4 :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Kolejna bzdura powtarzana przez blacharzy jak mantra...

PS4_005.bmp.jpg

PS4_001.bmp.jpg

Wy tu gdzieś poważne problemy z aliasingiem widzicie? :dynia:

Opublikowano

Ja tu widze screeny z budzetowego PC'ta z carrefoura z doczepionym napisem PS4 :dynia:

Opublikowano

Lem, screeny pochodza z PC, dopisac PS4 to kazdy klap potrafi.

Opublikowano

Czy pecetowcy potrafią sklecić chociaż dwa zdania o grze video, gdzie nie wspominają nic o klatkach, shaderach i wygładzaniu krawędzi? Bo patrząc po tym temacie, to chyba nie.

Figaro ja wiem, że byłeś nieobecny chwilę, ale musisz nadrobić trochę z tych stron i zobaczyć, że koledzy z Twojego obozu przez 90% walili konia do 1080p, przez 5% czasu do trawy w GTA V i przez ostatnie 5% do Bloodborne.

Opublikowano

Czy konsolowcy potrafią sklecić chociaż dwa zdania o grze video, gdzie nie wspominają nic o klatkach, shaderach i wygładzaniu krawędzi? Bo patrząc po tym temacie, to chyba nie.

Fixed.

Opublikowano

Ocknij się Figaro, Twoi koledzy z niebieskiego obozu co chwila wypominają 900p, chwalą 1080p, kłócą się o liczbę klatek i bredzą coś o patchach, które zwiększają wydajność o kilka procent, albo dają betonowe 60 fps.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Figaro przeoczył ostatnie kilka mies. boty udają że całą VII generację i heheszki z trawy w Mafii 2, czy innego +5 fps.  

Opublikowano

Figaro ja wiem, że byłeś nieobecny chwilę, ale musisz nadrobić trochę z tych stron i zobaczyć, że koledzy z Twojego obozu przez 90% walili konia do 1080p, przez 5% czasu do trawy w GTA V i przez ostatnie 5% do Bloodborne.

Tylko nie koledzy. Wolę "współpracownicy taktyczni".

Koledzy to są tylko nintendozboczki (i segamaniacy). Wystarczy wejść do jakiegokolwiek tematu gry Ninny, a zobaczysz faktyczne dyskusje o grze. Wejdź do tematu o Wiedźminie - dziesiątki podstron o tym, w jakich lokacjach jest mało klatek oraz o rzekomych poprawkach w piątym patchu <zniesmaczony>.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak o grach Ninny dyskutuje może 5 osób, to po co mają się kłócić o grafikę? Tam jest tak nudno, że odechciewa się obcować z tym urządzeniem :/

Opublikowano

Interesujące. Czyli Forza Horizon 2 z "legendarnym" 4xMSAA też nie ma porządnego wygładzania krawędzi?

11a400013a6b9c765616a2d8fa62c1de.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.