Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy RDR2 i GTAVI wyjdzie na pc 2 lata po premierze czy w ogóle. No i Bloodborn w takim 4k i 60fps, wczoraj widziałem u sąsiada, to granie na pc. :banderas:

a teraz niech pc plebs się obudzi i odpali tę swoje eksy pokroju symulatora kromki chleba

.

Ja bym powiedział, że nawet na PC czegoś takiego nie ma po dziś dzień (oświetlenia + takich warunków pogodowych).

Tytany na kolanach z pełnymi ustami.

A teraz niech ktoś wrzuci statystyki ze stima ile blacharzy gra w full hd na ultra. :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale w czym problem? Chce Bloodborne to wkladam do konsoli i gram, nie rozumiem chyba :kaz:

Rozdzialka to nie wszystko, granie w plynnych klatkach to dopiero cos. Moze doczekamy tego na Playstation 5.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nieco ponad pół roku temu Macio na blogu pisał tak:

...w przypadku braku gierek mieliśmy szereg multiplatform (np. Tomb Raidera czy Wolfensteina). Czy było widać, że są gorsze? Wiecie... W zasadzie miałem to w (pipi)e. Zwykle chodziło tylko o rozdzielczość 900p względem 1080p na PS4. A tutaj różnicy nie widać.

Teraz wyciera sobie gębę jakimś śmiesznym 1440p, choć w takiej rozdzielczości zapewne gra na monitorku dużo mniejszym niż telewizory większości konsolowców :dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ciekawe czy RDR2 i GTAVI wyjdzie na pc 2 lata po premierze czy w ogóle. No i Bloodborn w takim 4k i 60fps, wczoraj widziałem u sąsiada, to granie na pc. :banderas:

Nie mogę się doczekać jak będę grał w RDR 2, a betony pecetowe będą się oblizywać i pisać petycje. :kaz:

Opublikowano

Propozycja: Za kazdy dzien gdy Lem ma zablokowany dostep do CW, przeznacze 10zl na wybrana przez userow organizacje char.

Opublikowano

Teraz wyciera sobie gębę jakimś śmiesznym 1440p, choć w takiej rozdzielczości zapewne gra na monitorku dużo mniejszym niż telewizory większości konsolowców :dynia:

I to ma być pocisk? Że monitor jest mniejszy od telewizora? Konsolorze plz

Nie mogę się doczekać jak będę grał w RDR 2, a betony pecetowe będą się oblizywać i pisać petycje. :kaz:

Miejmy nadzieję, że tym razem RDR na plejstejszon będzie grywalne, bo na razie nie ma jednej części która spełniałaby podstawowy wymóg: stałe minimum 30fps :reggie:

Opublikowano

I to ma być pocisk? Że monitor jest mniejszy od telewizora? Konsolorze plz

Jak konsolarze maja male fiutki, to trzeba miec chociaz duzy tv. Logiczne!

Opublikowano

Racja mój konsolowy bracie. Tylko żeby tym razem petycję wysłali do dobrego adresata :kaz:
Opublikowano

Grać na monitorze w 2015 roku xDDD to już małpy mają zapewnione lepsze warunki niż pecebiedaki.

Opublikowano

Już w poniedziałek, za DWA dni, na targach E3 pokażą świetne exy na konsole, a ciekawe co pokażą na pc w kwestii exów.

Jakich exów, skoro potem i tak to wyjdzie na konsole. :dafuq:

:kaz:

Opublikowano

Grać na monitorze w 2015 roku xDDD to już małpy mają zapewnione lepsze warunki niż pecebiedaki.

osiągamy niebezpieczne poziomy autyzmu :obama:

Opublikowano

Propozycja: Za kazdy dzien gdy Lem ma zablokowany dostep do CW, przeznacze 10zl na wybrana przez userow organizacje char.

:fsg:

Haha, pięknie Lem, dalej bombardują bombami prawdy ten p©lebs, bo jak widzisz rozsadza im dupy.

Opublikowano

Grac na 55 calowym tv w 792p w 2015 roku xD

Opublikowano

Kto tak gra?
Opublikowano

Kto normalny gra w watch dogs? xD

Opublikowano

Bo wszyscy posiadacze ps4 maja tv +55 cali :D

W ekipie od Destiny mamy kolesia co gra na Vita bo mu zona tv zajmuje  :dynia:    

Wiekszosc ma tv 42 cale

Kilku gra na monitorach 24-27 cale.

Jeste tez kilka osob z tv hd ready,ale w sumie majac ps4 wiecej nie potrzeba.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Kto tak gra?

Boty w Watch Dogs

Opublikowano

Kto normalny gra w gierki dla dzieci?

Opublikowano

Kto normalny

Opublikowano

No kurwa kto. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.