Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

argumenty :yao:

cw :yao:

lem :yao:

idźcie na dwór czy coś, jakiś garden warfare w realu sobie zróbcie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

35 milionow to wg lema i ircowej degrengolady 2x wiecej niz 32 miliony. No ciekawe... potem sie dziwisz ze nikt nie chce bawic sie z toba w argumenty skoro takie glupoty wypisujesz.

Niezły bufon ostatnio z ciebie wychodzi panie moderatorze :/

Koszt produkcji oszacowano na 40-45 mln zł, a w jej tworzenie zaangażowanych było ponad 200 osób. Sama promocja kosztuje ok. 35 mln dol.

http://www.money.pl/gospodarka/regiony-polski/mazowieckie/artykul/wiedzmin-3-cd-projekt-przekroczyl-1-5-mln,255,0,1803263.html

Opublikowano

Przecież te 35mln dolarów to poszło z kasy wydawcy gry poza Polską. :dafuq:

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawe z tego ze ten news jest starszy? Prawdopodobnie nieaktualny, o ile w ogole zawieral prawidlowe dane.

Tak jak mowie, szkoda komentowac, a co dopiero starac sie argumentem rzucic.

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawe z tego ze ten news jest starszy? Prawdopodobnie nieaktualny, o ile w ogole zawieral prawidlowe dane.

Tak jak mowie, szkoda komentowac, a co dopiero starac sie argumentem rzucic.

Koszty produkcji w ciągu trzech tygodni skoczyły z 40 do 120 milionów? Przecież tych 120 baniek żadne poważne źródło nie potwierdza, a 40-45 jest powszechnie znane i powtarzane od dobrych dwóch lat.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

No i tak sie konczy proba argumentow z toba, jak grochem o sciane, moglbym tu teraz napisac ze pewnie wzieli stare dane sprzed 2 lat, kiedy przed 2 opoznieniami szacowany koszt produkcji faktycznie wynosil 45 milionow (i prawdopodobnie do tego sie odnosili w tym newsie), ale jestem pewien ze w odpowiedzi dostane kolejna porcje zaprzeczenia, wiec chyba juz sobie daruje :reggie:

Opublikowano

W zyciu, japonczycy sa za glupi aby stworzyc normalnego pada

Opublikowano

W zyciu, japonczycy sa za glupi aby stworzyc normalnego pada

:dynia:

Opublikowano

Z grudnia 2014:

"Koszty przesunięcia gry szacujemy na małe kilka milionów złotych i są one związane głównie z pensjami zespołu. Poza tym żadnych dodatkowych kosztów nie będzie" - powiedział Kiciński na spotkaniu z dziennikarzami.

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Opoznienie-premiery-Wiedzmina-3-zwiekszy-koszty-CD-Projekt-o-kilka-mln-zl-opis-3251676.html

No ale skoczyło z 40-45 na 120 milionów :dynia: Serio Bansai - 120 baniek pojawia się raz na gazecie, a cytowane jest tylko na pssite i xboxforum. Po co brniesz? Nawet wyborcza w innym artykule pięć dni temu pisała tak:

- Jesteśmy bardziej niż zadowoleni ze sprzedaży "Wiedźmina 3", która przekroczyła nasze oczekiwania. Już w dniu premiery zwróciły nam się całe ponoszone przez trzy lata nakłady na produkcję - mówi prezes CD Projekt Adam Kiciński. Rodzimy deweloper gier nie podał jeszcze ostatecznego budżetu produkcyjnego nowego "Wiedźmina", jednak miał on być zbliżony do połączonych budżetów dwóch poprzednich części, czyli do ok. 50 mln zł.

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,18087502,_Wiedzmin_3____w_jeden_dzien_zwrocily_sie_koszty_.html

120? Naprawdę?

A swoją drogą dlaczego przyczepiłeś się do mnie, a nie do swojego przyszłego kolegi po padzie, jak chwilę wcześniej napisał to samo? :oh_you:

Produkcja Witchera 3 kosztowała 45mln złotych czyli jakieś 13mln $. 13 MILIONÓW i takie ARCYDZIEŁO. Ubiszrot wydaje po 50mln i nawet do pięt im nie dorasta. 

Także problemy współczesnych gier polegają na tym, że większość jest po prostu CHUJOWYCH.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

juz sobie daruje :reggie:

to na serio?!

Tak, na serio, ale nie martw sie, Sony nie przyznaje sie do porazki, tego pada robi kompletnie osobna firma.

Opublikowano

To nie moze sie udac.

Eee no nie psuj marzeń :/

Transformers The Movie to jedna z lepszych animacji jakie wypluło USA ever i fajnie by było móc dostać gierkę w takich klimatach.

Jeszcze lepiej jakby zamiast nawalanki zrobili grową adaptację tego filmu.Tam było tyle epickich scen,że głowa mała:

Większość animacji, w tym te kluczowe wykonali Japończycy.

Activision wydawało lipne gierki na podstawie Bayformersów, jak i ostatnie dwa przyzwoite tytuły z cyklu rozgrywanego na Cybertronie. Dopóki nie zobaczę tego w ruchu będę wierzył w nową gierkę. Nadzieja umiera ostatnia.

Opublikowano
Pomyliłem się, sorry :frog:

Nie, to ja sie pomylilem :frog:

Opublikowano

Nie, to ja sie pomylilem :frog:

Skoro nalegasz :reggie:

U nas gazeta i na zagranicznych portalach (praktycznie wszystkich? W tym kochany przez niektorych tutaj gaf) pisza ze 32 miliony, wyjda oficjalne dane z ust cedepa, wtedy mozemy dokonczyc.

Opublikowano

Nie potrafisz przegrywać. No cóż, bywa. Z mojej strony koniec tematu.

Opublikowano

Nie wiedzialem ze w cos gralismy. To jakies ircowe zabawy o ktorych nie wiem?

Opublikowano

Znalazłem nową rozrywkę, jest kanał na youtube gdzie koleś z kompem za $350 masakruje PS4 :banderas:

GTA V na high w 60fps? No problem. A może 1440p, medium i 60fps? No problem. 4K? Też się da xD. Na plejstejszon już w 2028 pewnie się doczekamy takich rozdzielczości (w 30 fps).

asymetryczne analogi, zaorać

Nie wiem jakim trzeba być ulongiem, żeby to robiło różnicę. Gram codziennie na obu padach i ani sekundę przez myśl mi nie przebiega, że "damn, fajnie by było mieć analogi symetryczne/niesymetryczne".

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ten czlowiek nie ma serca :/

SNBSI4W.png

Opublikowano

Z gearsami 4 jak najbardziej ale z remasterem jedynki? XDDDDDD

Opublikowano

Potato masher na propsie.

U nas gazeta i na zagranicznych portalach (praktycznie wszystkich? W tym kochany przez niektorych tutaj gaf) pisza ze 32 miliony, wyjda oficjalne dane z ust cedepa, wtedy mozemy dokonczyc.

CDPR po tej akcji, gdzie teraz chcą im dowalić karę finansową już raczej żadnymi liczbami się chwalić nie będzie.

Opublikowano

Ale wiocha. Xbox Kane'a z WWF.

Opublikowano

Jutro będzie ostateczny pogrom Sony, tak?

Opublikowano

Potato masher na propsie.

CDPR po tej akcji, gdzie teraz chcą im dowalić karę finansową już raczej żadnymi liczbami się chwalić nie będzie.

Popelnili blad nie chwalac sie najpierw inwestorom ktorzy by mogli odpowiednio wczesniej dokupic sobie akcje (lol), nie sadzilem jednak ze za to bekna, calkiem mozliwe ze te grzywne im wrzuca. Posrana sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.