Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dead Nation, Outlast to idnyki ?

Tak. Outlast to indyk.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xbone to nextgen xD

Przestańcie pajacować. :P

Opublikowano

Fez na PS Store nigdy nie byl za dolara :(

Z tego co pamietam kolo 16 zl kosztowal.

Opublikowano

No difference, PS+ > GWG, nie wazne jaka konsole posiadasz.

Na PS3 oferta jest kilkukrotnie lepsza niz na 360tce!

Pewnie, że nie ma różnicy, poza tą, że idąc Twoim tokiem rozumowania jak ktoś ma X360 + Xone to lepsze jest GwG no bo przecież ma dwie konsole MS i żadnej PS, więc dostaje 4 gry vs 0 gier.

Opublikowano

still no difference, bo GWG na 360tce ssie :teehee:

Easye I Sony, dwa zakochance, ich milosc nie zna granic, wzajemnie klepia sie po pupkach....

No czekam, az MS w koncu wyda nextgena - kto wie - moze wtedy wroce do MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

still no difference, bo GWG na 360tce ssie :teehee:

Tak, tak easye. Wmawiaj sobie dalej.

Opublikowano

A przed chwilą nie było o zaletach PS+ na PS4?

Opublikowano

A przed chwilą nie było o zaletach PS+ na PS4?

Było, jest lepsze bo jest droższe i dostajesz gry AAA takie jak Outlast.

#tylkoeasye

Opublikowano

Fez na PS Store nigdy nie byl za dolara :(

Z tego co pamietam kolo 16 zl kosztowal.

Na PC był za dolara.

16zł = dolar po nałożeniu przez szlachtę podatku, na konsolową niższą kastę.

Opublikowano

No tylko wedlug Ciebie Don GWG na 360tce jest lepsza opcja niz PS+ na PS3.

Na nextgenach w ogole nie ma gier, wiec w sumie co maja rozdawac ? Czasami jednak zdarzaja sie miesiace, w ktorych pojawiaja sie gry warte uwagi, jak wlasnie Strider, Outlast, Resogun itp. Wole je 10 razy bardziej niz mialbym dostac AAA pokroju Lego czy Knacka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tylko wedlug Ciebie GWG na 360tce jest lepsza opcja niz PS+ na PS3.

Gdzie napisałem, że jest lepsze?

Na X360 i PS3 to dwie zupełnie inne usługi i mi forma z X360 pasuje bardziej niż ta z PS3/PS4/Xone.

EDYTA: Jak wolisz dostawać gry takie jak Outlast niż AAA pokroju Lego, to po co podciągasz Outlast i Dead Nation pod AAA? 

Pewnie dlatego, że jak zwykle nie wiesz co piszesz.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zawsze zabawne jest ogladac ta drame jak raz na kilka miesiecy trafi sie slaby miesiac ps+

vita od poczatku praktycznie co miesiac dostaje killery lub swwietne indyki, niektorzy sie nawet smieja ze jeszcze rok i wszystkie gry jakie wyszly na ten sprzet pojawia sie w plusie

ps3 rowniez ma w ofercie wiele tytulow AAA w tym wiele legenadarnych gier, ktore na zawsze beda kojarzyc sie z odchodzaca generacja

co ma microsoft? oczywiscie jak ktos ma tylko ich konsole to usluga jest fajna ale gatunkowo/jakosciowo oferta dostarczanych gier jest o wiele wiele slabsza, jedyny niezaprzeczalny plus to taki ze te gry zostaja na zawsze

Opublikowano

Czyli wolalbys Don nie dostawac gier w ogole i nadal placic wylacznie za online ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli wolalbys Don nie dostawac gier w ogole i nadal placic wylacznie za online ?

Każdy kolejny post potwierdza, że jesteś nieogarem i czytać nie potrafisz XD

Opublikowano

A co to, nie wolno się odwoływać do GwG skoro to bezpośrednia konkurencja dla Plusa? Śmiejesz się z oferty PS+ na PS4, a na konkurencyjnym sprzecie jest jeszcze gorsza.

Klapy mają ten kompleks, że każdy zarzut kochają odwoływać do konkurencji, zamiast ocenić go chłodnym okiem - tak, na konkurencyjnym sprzęcie przecież wszystko jest gorsze - w Twoim świecie i Twojej rzeczywistości tak chyba pozostanie do końca tej generacji.

Oceniam to, co dostaje - na Xboxie nie interesuje mnie Suit Strike Zero i będę to omijać, a Crimson Dragon ściągnę co najwyżej z nudów, a że mam w co grać, to pewno sobie odpuszczę. Obydwie usługi są fajne, że masz w cenie abonamentu darmowe gry, ale jednocześnie wymagałbyś na next-genach czegoś więcej niż zalewu indyków z PS+.

Spoko mogę ocenić to chłodnym okiem (WTF?) GWG na XO to guwno. Nie dali póki co żadnej gry wartej uwagi. W tym miesiącu też szykują się 2 crapy. I co, teraz dobrze?

Serio trzeba mieć niezłe ćpanie aby pisać, że GwG > PS+

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Co do tego, że TLOU to będzie adaptacja... TLOU, to całkiem spoko :) Pasuje mi w końcu kupić tę grę i ją przejść...  nie zagrałem w najwazniejsze gry zeszłego roku, w ANI JEDNĄ :/ TLOU I GTA 5 to szczyt mojej góry wstydu

Opublikowano

Contrast 59

Resogun 84

Don't Starve 78

Outlast 78

Dead Nation: Apocalypse Edition 74

Mercenary Kings 70

Stick it to the Man 79

Trine 2: Complete Story 84

PixelJunk Shooter Ultimate 87

Strider 77

TowerFall Ascension 87

FEZ 90

Road Not Taken

średnia 79

VS

Max: The Curse of Brotherhood 72

Halo: Spartan Assault 53

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition 90

Crimson Dragon 56

Strike Suit Zero 67

średnia 68

Na xbone jedna dobra gra, dwa średniaki z których jeden standardów PS+ nie spełnia i dwa crapy, których m$ powinien się wstydzić. Porównanie PS3 i 360-tki z litości wam odpuszczę.

Opublikowano

xbone to nextgen xD

Powiedz mi co jest wyznacznikiem nextgena?

A co to, nie wolno się odwoływać do GwG skoro to bezpośrednia konkurencja dla Plusa? Śmiejesz się z oferty PS+ na PS4, a na konkurencyjnym sprzecie jest jeszcze gorsza.

Klapy mają ten kompleks, że każdy zarzut kochają odwoływać do konkurencji, zamiast ocenić go chłodnym okiem - tak, na konkurencyjnym sprzęcie przecież wszystko jest gorsze - w Twoim świecie i Twojej rzeczywistości tak chyba pozostanie do końca tej generacji.

Oceniam to, co dostaje - na Xboxie nie interesuje mnie Suit Strike Zero i będę to omijać, a Crimson Dragon ściągnę co najwyżej z nudów, a że mam w co grać, to pewno sobie odpuszczę. Obydwie usługi są fajne, że masz w cenie abonamentu darmowe gry, ale jednocześnie wymagałbyś na next-genach czegoś więcej niż zalewu indyków z PS+.

Spoko mogę ocenić to chłodnym okiem (WTF?) GWG na XO to guwno. Nie dali póki co żadnej gry wartej uwagi. W tym miesiącu też szykują się 2 crapy. I co, teraz dobrze?

Max: The Curse of Brotherhood i Guacamelee! Super Turbo Championship Edition to bardzo dobre gry, ale still ps+ czy to na past genie czy nextgenie jest lepsze. Tyle, że na ps4 dostaje się gry, które spadają ze stołu master race (fez, outlast, don't starve) albo gierki remasterowane z plejaka3 (pixeljunk) i wszystko TO JEST INDIE GUWNO Z GRAFIKOM Z PEGASUSA

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zapewne tak myśleli fani Sim City.....

SimCity dawno dostalo patcha.

Opublikowano

Cala srednio podbija Guacamelee, gra ktora paredziesiat stron temu byla przez botow wysmiewana, albo nikogo nie interesowala,  gdy ta pojawila sie w Plusie :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

I caly czas nie interesuje, jakies Kukulele ma srednia 90 xD. Szkoda mi transferu na takie guwno.

Strider czy Max o wiele fajniejsze szpile.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

xbone to nextgen xD

Powiedz mi co jest wyznacznikiem nextgena?

Max: The Curse of Brotherhood i Guacamelee! Super Turbo Championship Edition to bardzo dobre gry, ale still ps+ czy to na past genie czy nextgenie jest lepsze. Tyle, że na ps4 dostaje się gry, które spadają ze stołu master race (fez, outlast, don't starve) albo gierki remasterowane z plejaka3 (pixeljunk) i wszystko TO JEST INDIE GUWNO Z GRAFIKOM Z PEGASUSA

Max to przeciętniak, jedynie Guacamelee to bardzo dobra gra. Więc GwG dostało jeden dobry tytuł. Co do reszty twoich wypocin napiszę tylko jedno, Strider. Czy ta gra spadła ze stołu master race albo jest INDIE GUWNO Z GRAFIKOM Z PEGASUSA

Zresztą wolę dostać ochłapy z PC,w ktore da się grac niż niegrywalne guwna. Ale co tam, logika xbotów jest inna. "yebac Fez, huy w to, ze to swietna gra jak i tak kazdy juz dawno ograł za dolara, dawajcie guwniane Crimson dragon moze uda mi się wytrzymac z tym szrotem dłużej niż z Ryse"

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Stworzycie z Irasem piękną parkę - klepiecie się już po pupkach? Nigdzie i nigdy nie pisałem, że GwG jest lepsze od PS+ i rozmowa w ogóle go nie dotyczyła. Pewno za dużo się sztachnąłeś tym koksem z rowa od Waldusia.

Opublikowano

(pipi) z jednym i drugim GWG, PS+ mnie to w ogóle nie rusza. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.