Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

odpaliłem właśnie ich steel batallion z biedry. no macham tymi łapami przed telewizorem, ale robot nie chcę się ruszyć :(.

No to jest wlasnie najwiekszy problem tej gry ;)

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jutro będzie w pchlim za 129, możecie już składać pre-ordery.

Opublikowano

Z takimi osądami to poczekajmy do ukończenia prac nad grą. Na GC BR ma być pierwszy raz pokazany publicznie. Zobaczymy jak wygląda i jak chodzi.

A co cię to boli jak i tak nie zagrasz.

Opublikowano

Divinity powinien iść 1080/60 na kalkulatorze i nawet w wersji 0,1. Dziwacy dają się dymać i kupują do tego "sprzęt do grania".

divinity-original-sin-magic.jpg

Opublikowano

Kolejny chłop, który w dzień premiery będzie klekal przed swoim paniczem i przepraszał. To już mamy 3 chlopków, Sutek, Zeratul i regus, ktoś jeszcze ma ochotę się zblaznic?

Opublikowano

rAgus

poszedł raport

Opublikowano

Divinity powinien iść 1080/60 na kalkulatorze i nawet w wersji 0,1. Dziwacy dają się dymać i kupują do tego "sprzęt do grania".

Widzę, że już w MaZZeo się bawisz i wrzucasz z Divinity jakieś pierwsze buildy alphy :turned:  Współczujemy i bardzo nam, wyznawcom GabeNa przykro, że na twojej puszce nie chodzi, zdajemy sobie sprawę jak bardzo chciałbyś zagrać.

ALE NIE DLA PSA, DLA PANA TO

Opublikowano

Widzę, że już w MaZZeo się bawisz i wrzucasz z Divinity jakieś pierwsze buildy alphy :turned:  Współczujemy i bardzo nam, wyznawcom GabeNa przykro, że na twojej puszce nie chodzi, zdajemy sobie sprawę jak bardzo chciałbyś zagrać.

ALE NIE DLA PSA, DLA PANA TO

Ultra , patched x 10000 ( http://www.game-debate.com/news/?news=13468 )

_id1404404774_356469_1.jpg

Ale was dymają bez mydła xD Niedługo by uruchomić Tetrisa zażądają i7 a te będą to uważać za całkiem normalne i sprawiedliwe.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Gram na 1,5 rocznym piecu w zalecanych przez gierkę ustawieniach ultra i wszystko ładnie śmiga. Nie wiem, może coś się popsuło czy jak.

Opublikowano

I tego wlasnie w PC nie lubie...skladasz sobie blache pod Wiedzmina 3, a tutaj ch*j wie z czego Divinity idzie na low XD

Opublikowano

Gram na 1,5 rocznym piecu w zalecanych przez gierkę ustawieniach ultra i wszystko ładnie śmiga. Nie wiem, może coś się popsuło czy jak.

Nom, powód do dumy, półtora-roczny komp dźwiga gierkę z grafą max wczesnego PS3. Gratulacje. 

Opublikowano

No no typowy klapek - grafa ponad WSZYSTKO.

Yeti jaki pewny siebie. Kupi, odpali, zrobi zdjecie(po czym gra pojdzie na allegro) i bedzie sie panoszyl po forum chociaz chvja zagral. xD

Opublikowano

Bawmy się teraz w kto znajdzie brzydszego screena z gry. Graficznym cudem ta gra nie jest ale jest sporo przyjemnych dla oka, zróżnicowanych i kolorowych lokacji. Oczywiście zazdrobeton za każdym razem wrzuca shoty z plaży, najlepiej z wersji alpha.

Taki ból dupy bo mu gierka na złomie nie chodzi :teehee:

Opublikowano

Zdecydowanie największa wada pctowego gamingu. Gierki z grafą jak z 2005 a pewnie na moim komputerze sprzed 6 lat bym już sobie ch.uja nie pograł. Najśmieszniejsze jest, to że nawet mając sprzęt za 5 tysiaków nie masz żadnej gwarancji, że kupując grę nie będziesz miał z nią jakichś problemów czysto technicznych (szczególnie w okolicach premiery)

No ale cała reszta nie oszukujmy się PC>konsole.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No no typowy klapek - grafa ponad WSZYSTKO.

Yeti jaki pewny siebie. Kupi, odpali, zrobi zdjecie(po czym gra pojdzie na allegro) i bedzie sie panoszyl po forum chociaz chvja zagral. xD

Będzie czekał aż stanieje jak infamous, ale gify będzie hardo wrzucał po czym kupi nowego bfa albo cały rok w destiny się będzie kisił.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Sugerowane że nie zagram w to wcześniej niż Yati xD

Opublikowano

Bawmy się teraz w kto znajdzie brzydszego screena z gry. Graficznym cudem ta gra nie jest ale jest sporo przyjemnych dla oka, zróżnicowanych i kolorowych lokacji. Oczywiście zazdrobeton za każdym razem wrzuca shoty z plaży, najlepiej z wersji alpha.

Taki ból dupy bo mu gierka na złomie nie chodzi :teehee:

Chłopeczku nie będę szukał po całym google jak najlepiej dobranego screenu. Podałem ci adres strony skąd to jest. Pierwszy wynik z google grafika po wpisaniu hasła : " divinity original sin ultra". Wiem, że boli.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Dobra skończ nikogo nie obchodzi twoja opinia. Divinity to GOTY 2014 i żaden random tego nie zmieni.

Opublikowano

Nom, powód do dumy, półtora-roczny komp dźwiga gierkę z grafą max wczesnego PS3. Gratulacje. 

Ale dźwiga w 60fpsach czego o tych przereklamowanych magnetowidach zwanych ps4 i xboxone nie mozna powiedzieć. Dali wam gówniane słabiutkie części, teraz sie wykręcaja i tłumacza jakims szitem o "kinowych 30fpsach" a wy to łykacie i podstawiacie dupe do rżnięcia ... 

Jak bedzie chodzić kiepsko to sobie ustawienia zmieni albo cześc zmieni/dokupi a konsolowe pachołki dostaną gre i co najwyzej gammą sie mogą pobawić a żeby miec wiecej fps musza za rok kupić "remaster" za drugie tyle kasy. 
Żal w (pipi). 

Opublikowano

Divinity działa mi płynnie na high na kilkuletnim sprzęcie, który już w momencie składania nie był jakiś rewelacyjny. Szatanek kupił (pipi) nie blachę, pewnie w jakiejś biedronce, i teraz płacze, że mu pirat nie działa.

Opublikowano

Screen na ultra w rozdzialce 600 cos, okej...

Graficzny killer ? Nie, ale to co w tej grze sie dzieje czasami na ekranie jest przepiekne, swietna fizykla i sporo efektow czasteczkowych zzeraja kilogramami zasoby CPU. Malo jest gier w ktorej zywiol A dynamicznie reaguje na zywiol B a nawet C, calosc w ruchu wyglada naprawde genialnie.

Original-Sin.jpg

Divinity_OriginalSin_09.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No pirat mu nie działa, biedny pirat :(

Opublikowano

Nie karmcie glupiego trolla! :(

Opublikowano

Widzę alarm bombowy na steamie ogłoszono i już się zlecieli na ratunek.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.