Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@ragus

Po podłączeniu do dużego tv i kina domowego, ma się rozumieć? Jeśli choć połowa blacharzy tak się bawiła, nie było by zadnych "ale".

Oprócz licytacji na exy ma się rozumieć...

15 calowa Toshiba i 2 taborety.

Nie no, 32 cale i zestaw głośników LG. W przyszłości na pewno rozważę taki setup w moim (miejmy nadzieję) własnym dużym pokoju, bo na stancji w małym pokoju zbytnio nie zalaszaleję. Za to Ojciec nie narzeka, podłączył se stacjonarkę do 42 calowego TVka w dużym pokoju, dokupił to

B005DKZTMG_K400_FOB_US_lg.jpg

i nałogowo nakur,wia filmy na kinomaniaku/czyta onet. Także odpowiadając może trochę pokrętnie na pytanie, jeżeli za kilka lat będę miał high-endowego PCta, to z przyjemnością podłączę go w dużym pokoju.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Diablo 3: RoS w 1080p@60fps na Xbone, a tu taka cisza?

Beka z klapków.

Opublikowano

Diablo 3 na tych konsolach to powinno być downsamplowane z 3200x1800, także z 1080p łaski nie robią.

Opublikowano

Waldus napisal posta i ledwo wyszedl na plus, taki mamy tutaj atak blacharzy o_O. W takim wypadku nawet ja bylem zmuszony dac plusika. KONSOLOWI BRACIA DO BOJU.

Opublikowano

Walduś trochę jak Korwin z tymi jego kucami. Co by nie wypluł, wszystko łykną.

WAL-DE-MAR

WAL-DE-MAR

WAL-DE-MAR

Opublikowano

Walduś Dżej Kej Em Tsung.

Opublikowano

Pogralem chwilę w tą Corse wczoraj i fakt gra jest dobra ale jakoś specjalnie ta fizyka nie odstaje od tej z Forzy 5,oczywiście nie ma porównania do żadnego innego "symulatora" z konsol.

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia i dominacja kochanego sony jak za czasów ps2.

PS4-logo.png  181,841

XOne-logo.png  53,927

VVa3lael6prlrxuidU61Z7BAo2_1280.png

Opublikowano

Syn Roma na pc - beka z xone ciagle na propsie :D :D

Opublikowano

już widzę te komentarze na GOLu... PÓJDZIE MI? ALE GRAFA ZAYEBISTA, (pipi)AĆ GEJMPLEJ

Opublikowano

super te exy plants&zombie, titanfall, ryse - ONLY ON XBOX ONE (pipi)y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia i dominacja kochanego sony jak za czasów ps2.

PS4-logo.png 181,841

XOne-logo.png 53,927

Lepiej tego ująć się nie da, tylko co z tego, lada chwila mega tona na 6x wychodzi czyli SO i dominacji będzie kres.
Opublikowano

Skoro Ryse wyleciał z listy, to jak rozumiem aktualnie Xbox One posiada tylko jednego exa - Forze 5. Czy coś pominąłem?

Opublikowano

lococycle (pipi)o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Skoro Ryse wyleciał z listy, to jak rozumiem aktualnie Xbox One posiada tylko jednego exa - Forze 5. Czy coś pominąłem?

KI demo, i Forza demo i GOTY skutery na wodzie.
Opublikowano

Tak widze posty Waldemara.

Przygotowujemy dwa biszkopty. Z dwóch jajek oddzielamy białka od żółtek i ubijamy pianę. Gdy jest już sztywna, dosypujemy 3 łyżki cukru i ubijamy nadal. Dodajemy żółtka nie przestając miksować. Następnie delikatnie dosypujemy 3 łyżki przesianej mąki wraz z proszkiem do pieczenia (pół łyżeczki). Delikatnie mieszamy. Formę do pieczenia (o wymiarach 12 cm x 25 cm) wykładamy papierem i wypełniamy ciastem. Pieczemy około 30 minut w 170ºC. Drugi biszkopt przygotowujemy tak samo, z tą różnicą, że dodajemy 1,5 łyżki mąki i 1,5 łyżki kakao. Jeśli mamy dwie takie same formy, możemy oczywiście piec biszkopty jednocześnie.

Całe jajka ubijamy wraz z cukrem w naczyniu umieszczonym nad naczyniem z gorącą wodą. Taki zabieg sprawia, że cukier doskonale się rozpuszcza, a powstała masa jest puszysta. Masło ucieramy i dodajemy po łyżce przygotowane masy jajecznej. Czynność tę wykonujemy bardzo delikatnie, aby krem się nie zwarzył. Ważne, aby masę dodawać do masła w bardzo małych ilościach. Tak powstały krem dzielimy na dwie porcję, do jednej możemy dodać odrobinę soku z cytryny, do drugiej kakao.

Wystudzone biszkopty delikatnie przecinamy na pół. Do wody dodajemy alkohol i kwasek cytrynowy. Ponczujemy pierwszy blat biszkoptu, następnie smarujemy go dżemem z czarnej porzeczki. Ja użyłam domowego, przetartego dżemu o dosyć rzadkiej konsystencji, który doskonale nadaje się do takich wypieków. Każdy biszkopt skrapiamy ponczem. Na krem nakładamy ciasto w innym kolorze, kolejne warstwy to krem – biszkopt – krem – dżem – biszkopt. Na sam koniec ciasto smarujemy pozostałym kremem. Oczywiście kolejność kolorów jest dowolna. Ciasto schładzamy w lodówce najlepiej kilka godzin. Smacznego.

Opublikowano

PS4-logo.png 181,841

XOne-logo.png 53,927

Lepiej tego ująć się nie da, tylko co z tego, lada chwila mega tona na 6x wychodzi czyli SO i dominacji będzie kres.

Mogę się założyć, że jedyny miesiąc w tym roku, w którym xone sprzeda się lepiej, to ten kiedy pojawi się składanka Halo. Ogólnie od września next gen od Sony i to coś od Microshitu dostanie ładny kop sprzedażowy. Same multiplatformy zrobią robotę, bo marki są bardzo znane, Destiny, AC, Far Cry, Fifa, CoD czy PES. Własnie w tym okresie wiele osób zdecyduje się na kupno nowej konsoli.

Opublikowano

KI demo, i Forza demo i GOTY skutery na wodzie.

Demo to nie jest bez przesady , bardziej samodzielne DLC.

Czyżby szykował się powrót Sierry

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Half Life 3 confirmed.

Opublikowano

Mogę się założyć, że jedyny miesiąc w tym roku, w którym xone sprzeda się lepiej, to ten kiedy pojawi się składanka Halo.

Ale chyba tylko w USA.

A PS4 oczywiście dominuje w sprzedaży, ale darujcie sobie podawanie wyników z vgchartz. Wystarczy sobie porównać ich liczby z tymi z NPD i od razu widać, że swoje biorą z dupy.

Opublikowano

Half Life 3 confirmed.

Source 2 juz w toolsach na STEMIE, czekac tylko na oficjalny announcement a pozniej zapowiedzi HL3 i nowego L4D.

Dawaj Gaben, my body is ready.

ps. tak bedzie

Opublikowano

Mógłby Gaben wam trola zrobić i wydać HL3 tylko na konsole

Opublikowano

Mógłby Gaben wam trola zrobić i wydać HL3 tylko na konsole

Obvious+fag+is+obvious+_09438508a11b2be2

Opublikowano

Apropo Source 2:

Dota 2 on Xbox evidence found in the Source 2 engine files. LOTS of evidence its coming. Could be huge. Interestingly there is zero Playstation code.

dota_ugccontentcoresoundstackssoundstacks_core.vsndstck

Code:

"xbox_dashboard_music" { "data_type" "float" "value" "1.0" }

dota_ugccontentcoredevvguimaterialshudxbox_reticle.vtex

dota_ugcgamebinwin64engine2.dll

Code:

(Only used when hosting xbox games). Send clients updates at the same time. This saves CPU because the server will encode and calc deltas on less frames --- Dedicated Server for Xbox. Not using STEAM. --- XboxSystemInterface001 --- CXboxSystem::EnumerateAchievements c:buildslavesource2_dota_rel_win64buildsrcengine2xboxsystem.cpp -- gameui_xbox

dota_ugcgamebinwin64client.dll

Code:

XboxDialogs.res / resource/UI/XboxDialogs.res

dota_ugcgamebinwin64server.dll

Code:

ERROR: CSource2Server::Connect - Failed to connect to xboxsystem 

dota_ugcmanifestall_shipping_files.txt

Code:

game/dota_imported/resource/ui/xboxdialogs.res@2166751

Na poczatek DOTA 2 a pozniej Half Life 3 na PC i Xbox One <3 Wiadomo ch*j z tym bo klapeczki ograja sobie na laptopach xD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.