Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Okami też takie rozmemłane jak Wind Waker?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja też liczę na jakiś niespodzewajke. Może Project Cars kto wie kto wie :P

niee, szanse na to sa zadne, mimo tego ze to bedzie calkiem dobra gra.

Divinity, Pillars of Eternity, Wasteland 2, No Man's Sky (to ten rok nie?). A nie jakies asasin creedy.

cieszy powrot rozbudowanych fabularnych rpgow

ale nagrody zgarnie pif paf Destiny, na cos ten budzet musial pojsc

Opublikowano

No mans sky to gdzieś tak 2016 przy dobrych wiatrach.

Opublikowano

A ja liczę też trochę na pozytywne zaskoczenie od Unity, FC4 czy SO lub LBP3. Wiem, że dwie pierwsze to gry od ubi, ale zdarza im się zrobić czasami świetną grę np. Rayman. SO niby od twórców, którzy ostatnio wydali crapa, ale takie Resistance to bardzo fajne gierki. Natomiast za LBP3 odpowiada studio, które ponoć zrobiło najlepsza część tej serii. Więc kto wie.

Opublikowano

Propos raymana, to powinni wydać kolejnego na next geny, a tu tylko legends. O knacku na ps4 to nawet nie będę wspominał. 

Opublikowano
Zastanawialiście się już panowie nad kandydatami do GOTY 2014?

Klapy pewnie będą forsować TLOU jako nową grę na ten rok albo DriveCluba (xD) bo nic więcej nie ma.

już spieszę wam powiedzieć co jest do tej pory GOTY:

-shovel knight

-south park: the stick of truth

-the banner saga

-mario kart 8

-divinity: original sin

nie grałem jeszcze w child of light i tego point'n'clicka od shaffera. no i kentucky route zero jeszcze się nie skończyło. pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I tak Destiny wszystko zgarnie. Pieniądze Acti podziałają.

Opublikowano

A ja liczę też trochę na pozytywne zaskoczenie od Unity, FC4 czy SO lub LBP3. Wiem, że dwie pierwsze to gry od ubi, ale zdarza im się zrobić czasami świetną grę np. Rayman. SO niby od twórców, którzy ostatnio wydali crapa, ale takie Resistance to bardzo fajne gierki. Natomiast za LBP3 odpowiada studio, które ponoć zrobiło najlepsza część tej serii. Więc kto wie.

No własnie, z ubi jest taki problem, że każdą dużą grę robią według tego samego schematu i moim zdaniem zawsze to jest tylko dobra (powiedzmy) rzemieślnicza robota. Z Raymanem czy Beyond Good&Evil to inna sprawa bo to robił Ancel a on miał iskrę geniuszu a nie klepanie od kalki każdego tytułu. Przyjdzie The Division i będzie taki sam jak reszta, zobaczycie. Jeszcze do tego downgrade graficzny i voila całe Ubisoft. 

The Evil Within, Shadow of Mordor, Lords of The Fallen. Do końca roku jeszcze zostało co nieco.

Tutaj gry zachaczające o crapy wymieniłeś max 7.

Opublikowano

A co Ty masz do Evil Within? Grą zainteresowała się sama Bethesda, która crapów nie wydaje. Mikami chce zafundować stary styl ala RE4 w nowej oprawie. Mnie to kupuje.

Opublikowano

Ubi to jedynie gierki z pod dłuta Ancel'a plus te śmigające na Ubi Art jak Child of Light czy Valiant Hearts: The Great War ;)

Opublikowano

niestety valiant hearts: the great war daleko do statusu GOTY.

Opublikowano

A co Ty masz do Evil Within? Grą zainteresowała się sama Bethesda, która crapów nie wydaje. Mikami chce zafundować stary styl ala RE4 w nowej oprawie. Mnie to kupuje.

Pachnie mocnym paździerzem, ale klimat ogólnie i to, że robi Mikami mnie narazie zachęca zobaczmym po premierze.

Opublikowano

Ja wam powiem że Driveclub może namieszać w goty grach.

Lub będzie największym failem Sony

Opublikowano

Najlepsze padziki według Gametrailers. Bardzo profesjonalna lista, żadne tam randomowe wybory.

http://www.gametrailers.com/videos/is377o/gt-countdown-top-ten-controllers

10. Wii U GamePad

9. Wii U Pro Controller
8. Nintendo Gamecube Controller
7. Nintendo 64 Controller

6. NES Controller
5. Wii Remote Plus
4. Dualshock 2

3. Xbox 360 Controller
2. Super Nintendo Controller
1. Dualshock 4

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

jak już wyjdzie z early acces to może coś z tego będzie.

Opublikowano

Najlepsze padziki według Gametrailers. Bardzo profesjonalna lista, żadne tam randomowe wybory.

http://www.gametrailers.com/videos/is377o/gt-countdown-top-ten-controllers

10. Wii U GamePad

9. Wii U Pro Controller

8. Nintendo Gamecube Controller

7. Nintendo 64 Controller

6. NES Controller

5. Wii Remote Plus

4. Dualshock 2

3. Xbox 360 Controller

2. Super Nintendo Controller

1. Dualshock 4

Nawet nie będę komentował tej listy.

Opublikowano

Ja wróżę b.dobrą grę ze średnią powyżej 80%. Żadne GOTY żaden, paździerz, ot solidna produkcja i tyle.

Co do listy to śmiechłem. Nie ma lepszego pada nad x360 kontroler.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ragus mówi, że pro z Wii U i ja mu wierzę, chociaż #balona trudno przebić.

Opublikowano

Ja wróżę b.dobrą grę ze średnią powyżej 80%. Żadne GOTY żaden, paździerz, ot solidna produkcja i tyle.

Co do listy to śmiechłem. Nie ma lepszego pada nad x360 kontroler.

Pad od XOne jest lepszy.

Gry w których dużo używa się krzyzaka

DS4->DS3->X360 limitowany->XOne->goowno->myszka i klawiatura->pad od pegazusa->x360standard

Opublikowano

A mnie te bumpery wkurzają, szczególnie ta "martwa strefa". Wole ten od x360.

Chociaż w sumie jestem ciekaw jak się sprawuje Wii U Pro Controller, bo wygląda na porządnego pada.

Wiesz ex4ct, jak by przerobić twoją listę w drugą stronę, to jest z grami w których sie nie używa albo prawie wcale nie używa d-pada to wyglądała by ona zgoła inaczej.

X360limitowany->x360standard->XOne->goowno->muzyka Justina Biebera->DS4->DS3

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A mnie te bumpery wkurzają, szczególnie ta "martwa strefa". Wole ten od x360.

Chociaż w sumie jestem ciekaw jak się sprawuje Wii U Pro Controller, bo wygląda na porządnego pada.

Wiesz ex4ct, jak by przerobić twoją listę w drugą stronę, to jest z grami w których sie nie używa albo prawie wcale nie używa d-pada to wyglądała by ona zgoła inaczej.

X360limitowany->x360standard->XOne->goowno->muzyka Justina Biebera->DS4->DS3

No ok masz rację
Opublikowano

ragus mówi, że pro z Wii U i ja mu wierzę, chociaż #balona trudno przebić.

Tak jest.

1. WiiU Pro

2. 360

3. Gamecube

A co na tej liście robi pad od SNESa tak wysoko, czy od NES'a, no nie wiem co tak słabo.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.