Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oj Maciuś Maciuś ...

PSN mial Maciomaniak, GT ma Maciomaniak - z taka inwencja tworcza na pewno ten mityczny GT musi byc trudny do zapamietania.

ja obstawiam MaciomaniakPL :)

Nie, na to bym nie wpadł. Nie pamiętam, zanim wrzucałem Maciomaniak, były inne i żadna z nich nie pasuje i nie istnieje.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mi rowniez podpasował indigo / fahrenheit, fajna gierka. Heavy Rain rownież ok.

Kidnappa tak walczy o pokazanie gamertaga a sam ma poukrywane xD

Nie tyle co walczę, chodzi o to, że mówił, ze grał w PGR'a, ktoś go poprosił o podanie gamertaga, ten podał na którym jest może z 15 gierek w tym brak wspomnianego wyżej PGR'a, potem ktoś mu o tym napisał a ten zamilkł. Przypomniało mi się to po prostu, bo byłem ciekaw czy jednak pokaże tego gamertaga z PGR'em. Jak widać zapomniał danych do starego :D

Żadnego gamertaga nie podawałem, sami zobaczyliście po tym, co jest w podpisie. Napisałem tylko, że grałem, a (pipi) to kogo obchodzi za przeproszeniem kiedy i na czyim koncie - nie czaję spiny, ale tylko klapy mają takie chore filozofie. Na ich cudnej PS4 nie ma w co grać to śledzą konta youtube/fejsa/gamertagi etc. Współczuje :(

Opublikowano

Jeśli chodzi o tego nieszczęsnego PGR'a to nawet jakby Maciomaniak zagrał u znajomego to co to zmienia? To nie jest gra z fabuła tylko kur.va wyścigi gdzie jedziesz autem po zamkniętym torze. Jak ktoś gra u znajomych w fife to też nie może jej oceniać? 

Opublikowano

Trochę zabawny jest najazd na Maciomaniaka przez ludzi, którzy sami nie podają swoich tagów/ID. W ogóle zabawne jest ocenianie po trofikach, bo wtedy według własnych kryteriów powinniście klękać do miecza pingowi czy MaZZeo

ja klękam:

2qksaxk.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o tego nieszczęsnego PGR'a to nawet jakby Maciomaniak zagrał u znajomego to co to zmienia? To nie jest gra z fabuła tylko kur.va wyścigi gdzie jedziesz autem po zamkniętym torze. Jak ktoś gra u znajomych w fife to też nie może jej oceniać?

Chodzi tylko o to by z gęby duuppy nie robić, tyle.

Myślicie że dostanę jutro zapowiedź GT7?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nowa platforma, więc najpierw muszą zapowiedzieć płatne demo, tak jak zrobili to w przypadku PS2 i PS3.

Opublikowano

Zaraz po TLG.

Opublikowano

Kurva Maciek ... jeszcze niedawno dalbys sie chinskiej mafii pociac za marke Playstation, bylbys w stanie zrobic loda Cerny'emu za Knacka 2 (6 przejsc co najmniej) a teraz cos takiego:

Revolution's On! Modification of the song that fills proud fans of Xbox One. Listen and evaluated. Xbox One is the best for people who want to play through the network, with friends or on the split. Enjoy the games, do not behold the pixels, do not count the polygons, have fun. You will not find this on competitive platforms.

Best pad, the best network service, the best games and the biggest multimedia options. Xbox One is currently the best platform for lovers of fun and games. The snap, applications such as "Destination Brazil". Games like Forza Horizon 2, or Sunset Overdrive, DX12, Drivatar, and revolutionizing the fun through the power of the cloud. Only on Xbox One.

To juz przekracza trollowanie w CW o mniej wiecej 4ech Mendrkow i 2 Daddych, to juz jest choroba.

Koncowka jest wyborna, patrzy na to jakis kalkulator z MS i rozpiera go duma a sztab marketingowy dostaje podwyzke.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Myślicie że dostanę jutro zapowiedź GT7?

Zanim wyjdzie GT7 na PS4, to na Xone zdąży wyjść Forza 5 & 6 oraz Horizon 2 & 3 :P

Opublikowano

Klękajcie do Energy Sword'a niewierni janusze :P

BuwDoEKCUAI9H-P.jpg

Opublikowano

Kurva Maciek ... jeszcze niedawno dalbys sie chinskiej mafii pociac za marke Playstation, bylbys w stanie zrobic loda Cerny'emu za Knacka 2 (6 przejsc co najmniej) a teraz cos takiego:

Revolution's On! Modification of the song that fills proud fans of Xbox One. Listen and evaluated. Xbox One is the best for people who want to play through the network, with friends or on the split. Enjoy the games, do not behold the pixels, do not count the polygons, have fun. You will not find this on competitive platforms.

Best pad, the best network service, the best games and the biggest multimedia options. Xbox One is currently the best platform for lovers of fun and games. The snap, applications such as "Destination Brazil". Games like Forza Horizon 2, or Sunset Overdrive, DX12, Drivatar, and revolutionizing the fun through the power of the cloud. Only on Xbox One.

To juz przekracza trollowanie w CW o mniej wiecej 4ech Mendrkow i 2 Daddych, to juz jest choroba.

Koncowka jest wyborna, patrzy na to jakis kalkulator z MS i rozpiera go duma a sztab marketingowy dostaje podwyzke.

To Macio pisał ? :D

Ten fragment jest boski "Games like Forza Horizon 2, or Sunset Overdrive, DX12, Drivatar"

Kurde, pograł bym w to DX12 ciekawe kiedy premiera.

Drivatar też musi być ciekawą gierką.

Opublikowano

nie taka dobra jak playroom, ale daje radę.

Opublikowano

Hahaha, to jest albo grubszy trolling niż przeniknięcie Jaczesa do środowiska nintendozboczków, albo on serio mocno uderzył się w łeb... albo 6xKnack zniszczył go doszczętnie.

Głosuje na ostatnią możliwość.

PS. Ludzie w Micor podczas czytania tego postu.

trying-to-remember.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeszcze będziecie mu wszyscy do miecza klękać w dniu premiery Xboxa One w Polsce.

Opublikowano

To to całe until dawn? Wygląda klimatycznie.

Opublikowano

"Games like Forza Horizon 2, or Sunset Overdrive, DX12, Drivatar"

Z ciekawości sprawdziłem, co to ten Drivatar, może jakaś warta uwagi gra, która mi umknęła. Po sprawdzeniu jeszcze większa beka z autora tego postu.

xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem, co to ten Drivatar, może jakaś warta uwagi gra, która mi umknęła. Po sprawdzeniu jeszcze większa beka z autora tego postu.

xDDDDDDDDDDD

No to swietnie zaznajomiony jestem w gejmingiem jak nie wiesz co to Drivatar

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD

No to swietnie zaznajomiony jestem w gejmingiem jak nie wiesz co to Drivatar
A może nie lubi wyscigowek?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.