Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

superhot ma bardzo fajny koncept nie mów, że nie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

złomboxy dobre, ale tu jest psxe i tu się mówi żydboksy albo podkonsola

Haha, Iras od razu naprostowal chlopaka:

@tytacz - nie pisz złombox tylko szrot, bo siarę robisz.

FORUM WARS, oh it's on.

Opublikowano

Xbox na kolanach i ma pełne usta. Microsoftowi pozostała walka od drugie miejsce

PS4 10 milionów

WiiU 6.9 miliona

Xbox 5 milionów

PS4 ma już 45,6 % rynku konsol stacjonarnych. W tym roku nadkonsola spokojnie przekroczy 50%. Za 4 tygodnie wychodzi Destiny które jest najlepiej sprzedającym się nowym ip w historii a najwięcej pre orderów jest na PS4. Dominacja sony jak za czasów ps2 wróciła. Xbox stał się dreamcastem tej generacji konsol tyle że bez genialnych exów.

zN6ueeu.gif

Przecież to tylko zmobilizuje MS do działania, już masz mega niespodziankę w postaci Tomb Raider. Wydaje mi się, że Spencer odbierze właśnie taka taktykę gry gry i jeszcze raz gry. SONY póki co ma wy(pipi)ane na #4theplayers. Jeden tytuł od From Soft. Wiosny nie czyni.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

superhot ma bardzo fajny koncept nie mów, że nie.

ok, koncept moze i spoko, ale jak mozna bylo tak kiepskie przedstawienie zrobić, mam na myśli ten trailer.

Xbox na kolanach i ma pełne usta. Microsoftowi pozostała walka od drugie miejsce

PS4 10 milionów

WiiU 6.9 miliona

Xbox 5 milionów

PS4 ma już 45,6 % rynku konsol stacjonarnych. W tym roku nadkonsola spokojnie przekroczy 50%. Za 4 tygodnie wychodzi Destiny które jest najlepiej sprzedającym się nowym ip w historii a najwięcej pre orderów jest na PS4. Dominacja sony jak za czasów ps2 wróciła. Xbox stał się dreamcastem tej generacji konsol tyle że bez genialnych exów.

zN6ueeu.gif

Przecież to tylko zmobilizuje MS do działania, już mąż mega niespodziankę w postaci Tomb Raider. Wydaje mi się, że Spencer odbierze właśnie taka taktykę gry gry i jeszcze raz gry. SONY póki co ma wy(pipi)ane na #4theplayers. Jeden tytuł od From Soft. Wiosny nie czyni.

łał, mega niespodzianka, time ex.

Opublikowano

Kurde ostatni raz pisze z telefonu :P ach ta autokorekta

Edytowane przez chris85

Opublikowano

mi pasuje taka strategia. ja se pogram, klaps poczeka.

Opublikowano

To juz potwierdzone ze to time ex czy to tylko wymysl waszych betonowych glowek?

Na Neogafie jaki bol dupy XDDDD

10 million ps4s vs <5 xbone of course there will be more complaining when a game is exclusive to xbone. We outnumber them 2:1.

Fuck Microsoft

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

mi pasuje taka strategia. ja se pogram, klaps poczeka.

Tak jak z Oddword czy nową grą Ninja Theory.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to do końca roku z łatwością zostanie sprzedanych 18 milionów PS4.

Co Ty ćpiesz. 8mln w 4 miesiące. xD

Opublikowano

Tak jak z Oddword

odgrzewane kotlety #nikogo.

Opublikowano

8mln może nie ale 6 jak najbardziej. Okres świąteczny i system sellery dla januszy, Fifa, CoD, AC, Far Cry, jest jeszcze GTAV. A co słychać w 2015, pierwszy kwartał, Evolve, Wiedzmin, Order, Bloodborn, Batman, pewnie o czymś zapomniałem.

PS. Ciekawe jak w pierwszym roku sprzedało się PS2.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeśli MS wyłoży kasę na produkcję, t.j. swego czasu Sony na MGS4, to będzie twardy ex. Nie wiem jak to było w przypadku MS i produkcji Mass Effect 1, ale jak wiadomo trafił na ps3 dopiero po 4 latach.

Edit: Mowa o nowym TR ofkors.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to do końca roku z łatwością zostanie sprzedanych 18 milionów PS4.

Co Ty ćpiesz. 8mln w 4 miesiące. xD

W tygodniu black friday tylko w USA sprzeda się 1 milion PS4

Opublikowano

Jeśli MS wyłoży kasę na produkcję, t.j. swego czasu Sony na MGS4, to będzie twardy ex. Nie wiem jak to było w przypadku MS i produkcji Mass Effect 1, ale jak wiadomo trafił na ps3 dopiero po 5 latach.

Mass Effect bylo wlasnascia MS - sprzedane pozniej EA, chyba za 800mln.

Prawdopodobnie MS szykuje sie na konfrontacje z Uncharted 4 w 2015r. Xbox dostaje po (pipi)e ale mysle ze dzisiejsze show pokazalo ze klocek to jednak jest konsola dla ludzi i takie gry jak Sunset czy Horizon 2 przekonaja kilku Januszy do zakupu. Kombo Halo 5+TR na Swieta 2015 powinno zdzialac calkiem sporo. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Andrew chyba wygrał w totka i ma zamiar kupić 6-7mln Xbonów by Micorsoft się dźwignęło z kolan.

tez nie widzę innego wyjścia dla nich

Opublikowano

tylko minimalnie sie różni

Opublikowano

Nie gram w gry, ale lubię o nich pisać pierdoły

Ok Yeti, a teraz powiedz nam coś czego nie wiemy.

Opublikowano

haha, ta forza to z xbone czy 360?

Opublikowano

na fejsie piszą, że xone

4 minuta

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jest ogromna przepaść między tymi gierkami.

Opublikowano

Yei-posiadasz nadkonsole z grafiką za kafla w obudowie za 10zł, tyle gier, for players, a trzepiesz jajcami na każdej stronie.....

Pograj sobie w coś 1080/60....

Opublikowano

Halo MCC to pierwszy cios wymierzony w Playstation i januszowe pif pafy takie jak Cod i BF, a nadchodzące w przyszłym roku Halo 5 to oficjalny koniec grania po sieci na innych platformach, nikt zdrowy na rozumie nie będzie grał w te gry dla dzieci z auto aimem i auto-granatami gdy nadejdzie prawdziwy mesjasz. Zostanie jeszcze paru klapków majaczących i wmawiających sobie że Destiny wcale ich nie nudzi, ale jak długo można się tak oszukiwać? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.