Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No mans Sky czy inne gierki dostępne na PS4 i PC.

Co? Przecież to będzie miało premierę w 2015.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kiedyś czytałem, że 2014, może się pozmieniało.

inFamous 2 > infamous:Second Son > inFamous

Opublikowano

Więc PS4>XO

Ok, tylko nie PS4 a "Bloodborne machine".

Opublikowano

Mnie sie tam Infamous w miare podobal. Ale tylko nie urywal. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze Xbone ma nie tylko lepszy lineup ale i lepsze wsparcie. Wystarczy tylko wspomniec jak potezne DLC przez ostatni rok dostala Forza 5, Ryse, Dead Rising 3, TitanFall, Plants vs Zombies... a na PS4 poza KZ to bieda.

Opublikowano

53543553.jpg

Kidnappa ma PS4 zakrzywiające czasoprzestrzeń chuopcze.

Opublikowano

Mnie sie tam Infamous w miare podobal. Ale tylko nie urywal. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze Xbone ma nie tylko lepszy lineup ale i lepsze wsparcie. Wystarczy tylko wspomniec jak potezne DLC przez ostatni rok dostala Forza 5, Ryse, Dead Rising 3, TitanFall, Plants vs Zombies... a na PS4 poza KZ to bieda.

Świetne exy kurtyzano :D

Don, jesteś w hui nieśmieszny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kiedyś czytałem, że 2014, może się pozmieniało.

inFamous 2 > infamous:Second Son > inFamous

No i ten 2015 nie jest pewny przy tym rozmachu jaki chcą osiągnąć. Widzę, że cały czas try hardujesz, ale chciałem ci przypomnieć jak wyglądał day 1 w przypadku ps4 i XO i to nie dziwota, że sony pózniej udało się jeszcze wrzucić tlou i infamousa bo nie wyrobili się na start z niesławnym, ale hd wersje pewnie obymysili w locie by mieć czym zapchać biedny linup.

Launch-Games-With-Digital.jpg

ale tutaj i tak beczka rolls bo #driveclub ma trochę rozciągniete te launch window xD

No dla was Tlou Hd, Abe, Transistor to też eksy więc w czym problem?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Średnia ta lista bluber, Ryse, DR3 czy Tyanowy Janusz :D Świetne exy dostępne na PC. Do tego gdzie jest taka Yakuza Ishin po stronie PS4?

Opublikowano

Średnia ta lista bluber, Ryse, DR3 czy Tyanowy Janusz :D Świetne exy dostępne na PC. Do tego gdzie jest taka Yakuza Ishin po stronie PS4?

Yakuza jest też na PS3. A tak w ogóle to umiesz japoński, że się eksctujesz tak?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Yakuza jest też na PS3.

Nie wytykaj mu hipokryzji bo mu łeb jak arbuz zaraz pęknie.

Opublikowano

Daddy znów ośmiesza się tymi gifami, więc zacytuje coś

naprawde z czym do ludzi, rożnica jest wrecz generacji, daddy, nie osmieszaj sie. Idz sie poru,chac na plaze z przypadkowymi fokami.

plus

jaka czelnosc macie zasmiecac ten temat gifami gier z xone twierdzac ze to super grafa? gusta gustami ale no ku.rva bez trollingu, e3 i gdc pokazalo dosadnie ze technologicznie xone to sredniowiecze przy ps4 i exach pisanych na ten sprzet

jedyne co posiadaczom xone zostalo to rozprawki o duszy w grach

Także do budy, już, już.

Opublikowano

Yakuza jest też na PS3.

To w takim razie halo Collection, Fh2 to też nie exy. Halo 1 jest dostepne na X1, X360, PC i niedługo XO.

Yakuza jest też na PS3. A tak w ogóle to umiesz japoński, że się eksctujesz tak?

Czy ja sie gdzieś ekscytuję tą grą?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Yakuza jest też na PS3.

To w takim razie halo Collection, Fh2 to też nie exy. Halo 1 jest dostepne na X1, X360, PC i niedługo XO.

Trep z Ciebie masakryczny - sam piszesz najpierw, że te gry to nie exy bo są na innej platformie po czym w tym samym zdaniu do PS4 dorzucasz Yakuzę, która jest na PS3.

Masz problem i go nie widzisz nawet jak Ci go palcem pokażą :D

Opublikowano

Yakuza jest też na PS3.

Nie wytykaj mu hipokryzji bo mu łeb jak arbuz zaraz pęknie.

Beczunia jest z typa jak nie wiem. Jedyne eksy tylko dostępne na PS4

-Knack

-Resogun

-Killzone SF

-Infamous

-Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty (póki co)

-Tlou HD (no od biedy bo w sumie to nie jest identyczna gra)

czyli co konsola od roku jest na rynku, sprzedanych jest 10 milionów konsol i oprócz multiplatform jest 5 i pól gry? #beczunia

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Yakuza jest też na PS3.

Trep z Ciebie masakryczny - sam piszesz najpierw, że te gry to nie exy bo są na innej platformie po czym w tym samym zdaniu do PS4 dorzucasz Yakuzę, która jest na PS3.

Masz problem i go nie widzisz nawet jak Ci go palcem pokażą :D

Trep jest z ciebie. Nie raz pisałem, że dzielę to tak, że jeżeli gra wychodzi np na x360 i XO to jest exem, bo wciąż tylko na konsolach x-box, a jak pojawia się już na PC to traci ekskluzywność. ja to widze tak Xbox, PS, PC. Jest to dla mnie najlepszy i najbardziej sprawiedliwy podział. Zresztą zobacz, że to exow wpisywałem też takie FH2 dostępne na oby dwu konsolach MS, pomijałem natomaist Tytanowego Janusza dostepnego rownież na PC

PS. nie pokazuje się palcem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

LOL mam gdzies wylacznosc gierek... porownuje w co zagram na Xbone, a w co zagram na PS4. W w/w gry nie zagram na PS4 i nie mam dobrej alternatywy na konsoli Sony.

#Sonyslavestacysmieszni

Powtarzam po raz kolejny... posiadaczy Xboksa nie interesuje czy gra dostepna na Xbone ukaze sie na innych systemach, bo nas interesuje posiadanie najlepszego lineup. Nie musimy zazdroscic konkurencji i kupowac wypasionego PCta by zagrac w gry ktore nie sa dostepne na nasza konsole, bo gry ktore nas interesuje wychodza na nasza platforme. #totakieproste

Opublikowano

LOL mam gdzies wylacznosc gierek... porownuje w co zagram na Xbone, a w co zagram na PS4. W w/w gry nie zagram na PS4 i nie mam dobrej alternatywy na konsoli Sony.

#Sonyslavestacysmieszni

Powtarzam po raz kolejny... posiadaczy Xboksa nie interesuje czy gra dostepna na Xbone ukaze sie na innych systemach, bo nas interesuje posiadanie najlepszego lineup. Nie musimy zazdroscic konkurencji i kupowac wypasionego PCta by zagrac w gry ktore nie sa dostepne na nasza konsole, bo gry ktore nas interesuje wychodza na nasza platforme. #totakieproste

Mylisz się, to jest #rocketsciencelevelstuff

Opublikowano

Yakuza jest też na PS3.

Tak? To ciekawe czy zagrasz na 360, X czy PC na dedykowanych serwerach w 1080/60 fps. Tak samo FH2 to dwie rózne gry, ale niech ci będzie. Uznałem, że skoro 1080/60 fps robi w multi róznice to uznajmy Tlou HD za równoważnego eksa dla ps4.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc ze FH2 na XOne i X360 to dwie różne gry?

Beka z Daddiego, już go kręci cinematic experience XD, Daddy przespałeś całą generacje w której to PS3 wiodło podobno ten prym.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Beka z Daddiego, już go kręci cinematic experience XD, Daddy przespałeś całą generacje w której to PS3 wiodło podobno ten prym.

Nie... to tobie sie przysnilo, ze PS3 kiedykolwiek wiodlo prym.

Opublikowano

#Sonyslavestacysmieszni

Kup maszynę za 2 tysiące i jaraj się gierkami w które można zagrać na średniej klasie komputerze z biedry i na dodatek w lepszej jakości :D logika botów. Ale w sumie twój/wasz wybór.

Dlatego dla mnie zawsze Sony/Ninny będzie góra, kupuje konsolę firmy której wewnętrzne teamy dostarczą mi genialnych gierek, w które nie zagram nigdzie indziej. A, że nigdy nie ograniczam się do jednego sprzętu to i tak ogram wszystko co trzeba będzie ograć, bo reszta platform bedzie służyła mi jako dodatek do tych kilku exów.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

gierkami w które można zagrać na średniej klasie komputerze z biedry i na dodatek w lepszej jakości :D

hehehehe, zapiszę sobie ten cycat

Opublikowano

Kidnappa:

Kup maszynę za 2 tysiące i jaraj się gierkami w które można zagrać na średniej klasie komputerze z biedry i na dodatek w lepszej jakości  :D

Aha... i dlatego kupiłeś PS4 i grasz we wszystkie gry, które są na PC za 100 zł na PS4 za 200-250 zł i to w gorszej jakości?

Za taki poziom bezczelnej hipokryzji jaki prezentujesz na ostatnich 2 stronach powinien być ban na miesiąc. Głupota ma swoje granice.

Fajnie tak żyć w alternatywnej rzeczywistości gdzie ludzie nie grają w 80-90% gier dostępnych na konsolach bo są na PC? :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

360 nie będzie miała Drivatara, zmiennej pogody oraz ponoć nie będzie sprzężona singiel/multi jak ta na XO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.