Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o takim magazynie XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bo te rankingu są właśnie po to robić by się nad nimi pastwić. Zróbcie własne Top 20 i czekajcie jak bardzo się mylicie.

Opublikowano

Całkiem znośna lista, nie ma bulwersu. Okami bym tylko zamienił z WoWem.

Opublikowano

- ty czekaj zostało nam jeszcze dwadzieścia gier do obsadzenia

- no, no i sony domaga się żebyśmy jutro już wypuścili tę listę, bo tlou remastered ma premierę

- to może super metroida damy?

- co to za gra?

- nie wiem, ale mowią że dobre

- kiedy to wyszło

- <patrzy na wikipedię> w 1994 na jakiegoś snusa, czy coś

- to je.baj na 94 miejsce

Tak to widzę.

Opublikowano

Jaka drama w temacie Wieska 3 ze do kolekcjonerki na Xbona dali szmaciana mape a na PS4 nie XDDDDDDDD.

Na oficjalnym forum gry w temacie z tym newsem cały RED został zmieszany z błotem. W ciągu godziny natrzepali ponad 20 stron tematu o szmaceniu się developera.

BARONI XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A to pewnie ci co kupili tytuły szlacheckie, nie liczy się

Opublikowano

Rzućcie okiem na reklamę Madden NFL 15 XD

http://youtu.be/-DL0W9AUCuY

Opublikowano

Drama o szmatę jest imo słuszna. CDP okłamał nabywców kolekcjonerki. Miały być te same elementy dla każdej z trzech platform. Pojawił się M$, sypnął groszem i edycja na Xbone jest lepsza. Nie dziwi mnie rage, sam jestem wk...

Opublikowano

Wytrzymałem minutę. Ale te hamburgery sa głupie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

10367716_925013410847718_376701607158653

Drama o szmatę jest imo słuszna. CDP okłamał nabywców kolekcjonerki. Miały być te same elementy dla każdej z trzech platform. Pojawił się M$, sypnął groszem i edycja na Xbone jest lepsza. Nie dziwi mnie rage, sam jestem wk...

O jakąś szmate i karty do gry? Ludzie mają nasr.ane w bani i chyba im się nudzi.

Opublikowano

Jak na konsolę bez gier to spoko wynik.Co się będzie dziać, jak Sony się obudzi i zacznie wypluwać jakieś sensowne gierki.

nic się nie zmieni bo nikt nie kupuje sprzętu Sony dla ich gierek.

Opublikowano

Wytrzymałem minutę. Ale te hamburgery sa głupie.

Pewnie dlatego jarasz się w swoim życiu głównie amerykańskimi produktami.

Opublikowano

nie jaram się z reguły produktami. Nie przywiązuje wagi do takich rzeczy.

Opublikowano

Produkt ma tu szersze znaczenie niż tylko przedmiot.

Nie znam sprawy, ale serio obiecywali takie same dodatki wersje na obie konsole?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Produkt ma tu szersze znaczenie niż tylko przedmiot.

Nie znam sprawy, ale serio obiecywali takie same dodatki wersje na obie konsole?

Ktoś tam z Redów wczesniej :

Traktujemy wszystkich graczy tak samo[...]Nie stworzymy zawartości na wyłączność dla żadnej z platform. Nie będziemy też opóźniać wydania gry na żadną z nich, bo ktoś miałby nam za to zapłacić.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to każda wersja (PS4/Xone/PC) miała mieć takie same gadżety.

Opublikowano

PRzecież oczywiste że CDP miało na myśli samą grę, content i technikalia, a nie pierdoły dodawane do kolekcjonerki. 

Kto sie jeszce jara kolekcjonerkami?

Opublikowano

zapewne flejmu by nie było gdyby to dotyczyło wersji PS4.

Czy ja wiem,jak mówili,że wszyscy dostają to samo to powinni się tego trzymać i pewnie w innym przypadku zarówno nabywcy wersji PC/Xone też by się burzyli.

Opublikowano

ból dupy jest o to, że kolekcjonerka PC tego nie ma, a ma konsolowa

Opublikowano

GIF z kolekcjonerka to jest to co chce ogladac na internetach!

Opublikowano

zapewne flejmu by nie było gdyby to dotyczyło wersji PS4.

spustów nie byłoby końca, że baronowie dostaną coś lepszego, a tak to jest ból du,pki

Opublikowano

To jak tam, kiedy petycja i bojkot gry? 

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.