Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Była tu przecież dyskusja o jakiejś części do blaszki która nie chciała działać (chyba procesor) mimo że wszędzie pisało że powinien śmigać na tej płycie głównej.

No i sprawa była zgłaszana do serwisu, w którym nie umieli tego naprawić. Profesjonalny serwis, że chvj. xD

Banda amatorów, a potem "beka z blaszek hahahahahha". :teehee:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Była tu przecież dyskusja o jakiejś części do blaszki która nie chciała działać (chyba procesor) mimo że wszędzie pisało że powinien śmigać na tej płycie głównej.

No i sprawa była zgłaszana do serwisu, w którym nie umieli tego naprawić. Profesjonalny serwis, że chvj. xD

Banda amatorów, a potem "beka z blaszek hahahahahha". :teehee:

A myślisz ze gdyby przytaczany kolega zaniósł kompa do renomowanego serwisu to by mu powiedzieli że problemem jest TV czyli hardware a nie gra czyli Software, mimo że to beta?
Opublikowano

A myślisz ze gdyby przytaczany kolega zaniósł kompa do renomowanego serwisu to by mu powiedzieli że problemem jest TV czyli hardware a nie gra czyli Software, mimo że to beta?

Ty coś brałeś, że łączysz dwie niezwiązane ze sobą sprawy?

Opublikowano

Są tylko 2osoby na świecie które nie mają problemów z PC to Adi i Raven, Adi wiem że gra więc to jakaś grubsza sprawa ale Raven to kokekcjoner, to by wyjaśniał czemu nie ma problemów.

Nie licząc problemów z dźwiękiem w Hotline Miami to jakoś większych problemów uprzykrzających życie z gierkami nie miałem. Problemy z PC to kojarzą mi się z zamierzchłymi czasami przed Steamem. Zresztą ja jakimś tech geekiem nie jestem a zawsze sobie jakoś dawałem rady z ewentualnymi problemami.

Opublikowano

Jak się nie ogarnia podstaw blacharstwa, to ma się problemy nawet z podpięciem do TV. Przełączyć ekran w sterach i przekierować dźwięk na hdmi. Tragedia  :morning1:

Opublikowano

Ty coś brałeś, że łączysz dwie niezwiązane ze sobą sprawy?
Nie rozumiesz o co mi chodzi.
Opublikowano

Przełączyć ekran w sterach i przekierować dźwięk na hdmi.

?

Przecież to się wszystko automatycznie robi.

No przynajmniej ja tak mam w lapku. Jak tylko chcę zmienić z powrotem obraz z tv na pc to są od tego klawisze funkcyjne.

Opublikowano

To jeszcze fajniej. Ja mam takie cuś na piecu:

Win7_Sound.jpg

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Dziwisz się konsolomaniakom, którzy zakładają tematy "pomoc techniczna" z pytaniami typu " którą stroną hdmi podłączyć konsolę do telewizora?", "na ekranie nic nie widać, a przecież wszystko jest podłączone do prądu?". No taki typ ludzi.

Opublikowano

Pokazują w CW Windowsowe opcje konfiguracyjne z kompa. Świat się kończy. Miki długo tu nie pociągnie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

To jeszcze fajniej. Ja mam takie cuś na piecu:

Win7_Sound.jpg

Bo masz radeona
Opublikowano

Też mam radka,od karty to nie zależy imo jak podłączysz kabel hdmi do kompa, a potem do telewizora to obraz automatycznie powinien przeskoczyć na tv. No ale lepiej by chyba Raven albo UberAdi się wypowiedzieli bo oni są true MasterRace, a ja tylko pykam raz za kiedy w jakąś gierkę i to bynajmniej nie w 4K 60fps :/

Opublikowano

Klapki mają problem z podlaczeniem kabla hdmi do lapka mimo, że wszystko dzieje się automatycznie xD say whaaaaaat

Opublikowano

Zmiana ekranu to trzykrotne naciśnięcie Win+P, ot cała filozofia. Oczywiście w "konsoli" PlayStation 3 trzeba znać jakieś magiczne kombinacje, jeśli podłączasz konsolę do nowego telewizora, bo inaczej dostaje się czarny ekran. *chark*, TFU! Konsole.

Opublikowano

startbutton.jpg + P

EDIT: raven mnie uprzedził

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oczywiście dźwięk się sam przełącza, a jeśli już ktoś ma bardziej skomplikowane udźwiękowienie to wystarczy prawym na ikonkę głośnika i "urządzenia do odtwarzania". Dużo prościej niż na "konsoli" PlayStation 3, gdzie ustawień jest tyle, że do dzisiaj boję się tam zaglądać, bo łatwo się zgubić :confused:.

Opublikowano

Kończmy offa z pc bo nas zjedzą :) 

Swoja drogą, czekam z niecierpliwością na #DC i Order'a. I mam nadzieję, że obejdzie się bez cięć. Dobrych gier nigdy za wiele. 

Opublikowano

Spokojnie, kto ma nas zjeść :D? Konsolowcy? Oni uwielbiają rozmowy o rozdzielczościach, klatkach na sekundę, technikaliach jak gigaherce, teraflopy i inne trudne pojęcia, których nawet nie rozumiem. To jest ich świat. Nie mają za bardzo w co grać, to czymś trzeba się zająć.

Opublikowano

No experty takie, a nie potrafią zmienić ustawień obrazu i dźwięku na kompie, mimo że robi się to automatycznie ...

Opublikowano

Spokojnie, kto ma nas zjeść :D? Konsolowcy? Oni uwielbiają rozmowy o rozdzielczościach, klatkach na sekundę, technikaliach jak gigaherce, teraflopy i inne trudne pojęcia, których nawet nie rozumiem. To jest ich świat. Nie mają za bardzo w co grać, to czymś trzeba się zająć.

Oni też nie rozumieją, ale im to nie przeszkadza w dyskusji. xD

Opublikowano

Z Radeonami są zawsze większe problemy, nie mają tyle kasy by wykładać na 3 dodatkowe efekty odpadajacego tynku jak w Mafii 2,ogólnie karty dla biedaków.

Opublikowano
Jaki ten temat zrobił sie biedny.....

Wszystko zostało już powiedziane. Pozostał lekki off i czekanie na nowe zapowiedzi/gify. 

Opublikowano

Zawsze miałem GeForce'y ale tym razem skusiłem się na sprzęt z Radeonem i żałuję bo brat jak miał też lapa tylko z kartą nvidii w porównywalnym przedziale to miał lepsze osiągi.Następnym razem wracam na stare śmieci.

Jaki ten temat zrobił sie biedny.....

Jest biedny od kiedy na dobrę wystartowały Xone/PS4. Cóż jaka generacja takie gadki w CW.

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.