Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Była tu przecież dyskusja o jakiejś części do blaszki która nie chciała działać (chyba procesor) mimo że wszędzie pisało że powinien śmigać na tej płycie głównej.

No i sprawa była zgłaszana do serwisu, w którym nie umieli tego naprawić. Profesjonalny serwis, że chvj. xD

Banda amatorów, a potem "beka z blaszek hahahahahha". :teehee:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Była tu przecież dyskusja o jakiejś części do blaszki która nie chciała działać (chyba procesor) mimo że wszędzie pisało że powinien śmigać na tej płycie głównej.

No i sprawa była zgłaszana do serwisu, w którym nie umieli tego naprawić. Profesjonalny serwis, że chvj. xD

Banda amatorów, a potem "beka z blaszek hahahahahha". :teehee:

A myślisz ze gdyby przytaczany kolega zaniósł kompa do renomowanego serwisu to by mu powiedzieli że problemem jest TV czyli hardware a nie gra czyli Software, mimo że to beta?
Opublikowano

A myślisz ze gdyby przytaczany kolega zaniósł kompa do renomowanego serwisu to by mu powiedzieli że problemem jest TV czyli hardware a nie gra czyli Software, mimo że to beta?

Ty coś brałeś, że łączysz dwie niezwiązane ze sobą sprawy?

Opublikowano

Są tylko 2osoby na świecie które nie mają problemów z PC to Adi i Raven, Adi wiem że gra więc to jakaś grubsza sprawa ale Raven to kokekcjoner, to by wyjaśniał czemu nie ma problemów.

Nie licząc problemów z dźwiękiem w Hotline Miami to jakoś większych problemów uprzykrzających życie z gierkami nie miałem. Problemy z PC to kojarzą mi się z zamierzchłymi czasami przed Steamem. Zresztą ja jakimś tech geekiem nie jestem a zawsze sobie jakoś dawałem rady z ewentualnymi problemami.

Opublikowano

Jak się nie ogarnia podstaw blacharstwa, to ma się problemy nawet z podpięciem do TV. Przełączyć ekran w sterach i przekierować dźwięk na hdmi. Tragedia  :morning1:

Opublikowano

Ty coś brałeś, że łączysz dwie niezwiązane ze sobą sprawy?
Nie rozumiesz o co mi chodzi.
Opublikowano

Przełączyć ekran w sterach i przekierować dźwięk na hdmi.

?

Przecież to się wszystko automatycznie robi.

No przynajmniej ja tak mam w lapku. Jak tylko chcę zmienić z powrotem obraz z tv na pc to są od tego klawisze funkcyjne.

Opublikowano

To jeszcze fajniej. Ja mam takie cuś na piecu:

Win7_Sound.jpg

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Dziwisz się konsolomaniakom, którzy zakładają tematy "pomoc techniczna" z pytaniami typu " którą stroną hdmi podłączyć konsolę do telewizora?", "na ekranie nic nie widać, a przecież wszystko jest podłączone do prądu?". No taki typ ludzi.

Opublikowano

Pokazują w CW Windowsowe opcje konfiguracyjne z kompa. Świat się kończy. Miki długo tu nie pociągnie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

To jeszcze fajniej. Ja mam takie cuś na piecu:

Win7_Sound.jpg

Bo masz radeona
Opublikowano

Też mam radka,od karty to nie zależy imo jak podłączysz kabel hdmi do kompa, a potem do telewizora to obraz automatycznie powinien przeskoczyć na tv. No ale lepiej by chyba Raven albo UberAdi się wypowiedzieli bo oni są true MasterRace, a ja tylko pykam raz za kiedy w jakąś gierkę i to bynajmniej nie w 4K 60fps :/

Opublikowano

Klapki mają problem z podlaczeniem kabla hdmi do lapka mimo, że wszystko dzieje się automatycznie xD say whaaaaaat

Opublikowano

Zmiana ekranu to trzykrotne naciśnięcie Win+P, ot cała filozofia. Oczywiście w "konsoli" PlayStation 3 trzeba znać jakieś magiczne kombinacje, jeśli podłączasz konsolę do nowego telewizora, bo inaczej dostaje się czarny ekran. *chark*, TFU! Konsole.

Opublikowano

startbutton.jpg + P

EDIT: raven mnie uprzedził

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oczywiście dźwięk się sam przełącza, a jeśli już ktoś ma bardziej skomplikowane udźwiękowienie to wystarczy prawym na ikonkę głośnika i "urządzenia do odtwarzania". Dużo prościej niż na "konsoli" PlayStation 3, gdzie ustawień jest tyle, że do dzisiaj boję się tam zaglądać, bo łatwo się zgubić :confused:.

Opublikowano

Kończmy offa z pc bo nas zjedzą :) 

Swoja drogą, czekam z niecierpliwością na #DC i Order'a. I mam nadzieję, że obejdzie się bez cięć. Dobrych gier nigdy za wiele. 

Opublikowano

Spokojnie, kto ma nas zjeść :D? Konsolowcy? Oni uwielbiają rozmowy o rozdzielczościach, klatkach na sekundę, technikaliach jak gigaherce, teraflopy i inne trudne pojęcia, których nawet nie rozumiem. To jest ich świat. Nie mają za bardzo w co grać, to czymś trzeba się zająć.

Opublikowano

No experty takie, a nie potrafią zmienić ustawień obrazu i dźwięku na kompie, mimo że robi się to automatycznie ...

Opublikowano

Spokojnie, kto ma nas zjeść :D? Konsolowcy? Oni uwielbiają rozmowy o rozdzielczościach, klatkach na sekundę, technikaliach jak gigaherce, teraflopy i inne trudne pojęcia, których nawet nie rozumiem. To jest ich świat. Nie mają za bardzo w co grać, to czymś trzeba się zająć.

Oni też nie rozumieją, ale im to nie przeszkadza w dyskusji. xD

Opublikowano

Z Radeonami są zawsze większe problemy, nie mają tyle kasy by wykładać na 3 dodatkowe efekty odpadajacego tynku jak w Mafii 2,ogólnie karty dla biedaków.

Opublikowano
Jaki ten temat zrobił sie biedny.....

Wszystko zostało już powiedziane. Pozostał lekki off i czekanie na nowe zapowiedzi/gify. 

Opublikowano

Zawsze miałem GeForce'y ale tym razem skusiłem się na sprzęt z Radeonem i żałuję bo brat jak miał też lapa tylko z kartą nvidii w porównywalnym przedziale to miał lepsze osiągi.Następnym razem wracam na stare śmieci.

Jaki ten temat zrobił sie biedny.....

Jest biedny od kiedy na dobrę wystartowały Xone/PS4. Cóż jaka generacja takie gadki w CW.

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.