Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Od pewnego czasu teksty w CW to wylęgarnia sucharów :confused:

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Powiedziała największa chorągiewka tego forum. Nie dość, że bot, to jeszcze hipokryta. 

Przynajmniej ta "chorągiewka" ma realne podstawy do głoszenia opinii bo miała w rękach wszystkie konsole, w przeciwieństwie do większości posiadaczy PS4, którzy Xbone'a widzieli na obrazkach ;)

Konfabulujesz i tyle. Twoja opinia jest tak wiarygodna jak zeznania matki Madzi z Sosnowca. Za tydzień dostaniesz od dziadka morza Ouya i to na jej cześć będziesz polerował gałe kolego. Nie negocjuje się z terrorystami. Ze zdrajcami marki też nie. dobranoc 

Nie kojarzę sytuacji, w której kiedykolwiek postąpiłem w podobny sposób, więc takie wnioski są na wyrost. Chwaliłem (często w konwencji tematu ;)) PS4, ale jak odkryłem niedostępne wcześniej i nowe, to dopiero zauważyłem, ile błędów popełniłem w swoim życiu.

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Infamous, destiny, Diablo, driveclub, little big planet I wiele jeszcze innych gier, których nie zdołam kupić. Faktycznie nie ma gier, ehh.

Gier jest ogrom na ten rok, tylko mówimy tu wyłącznie o tytułach ekskluzywnych ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w ogóle zauważyliście co się dzieje z Zeratulem? Jak gra tylko x-ie, bo to okropne PlayStation się nudzi, to całe dnie napyerdala na forum w CW. Jak siada do PS4 (tak jak teraz do Destiny) to chłopaka wsiąkło tak, że nawet nie wie co się dzieje. 

Na żydboksie nie ma takich luksusów to się chłopak przekręcił i już nie wie czy noc czy dzień.

Daj spokój Zeratulowi, chłop ma taki ból du.py, że musiał sobie zaaplikować kolonoskopie, nie wiadomo czy pomogła, zobaczymy po kolejnych postach.

14:25

Opublikowano

Powiedziała największa chorągiewka tego forum. Nie dość, że bot, to jeszcze hipokryta.

Przynajmniej ta "chorągiewka" ma realne podstawy do głoszenia opinii bo miała w rękach wszystkie konsole, w przeciwieństwie do większości posiadaczy PS4, którzy Xbone'a widzieli na obrazkach ;)

Konfabulujesz i tyle. Twoja opinia jest tak wiarygodna jak zeznania matki Madzi z Sosnowca. Za tydzień dostaniesz od dziadka morza Ouya i to na jej cześć będziesz polerował gałe kolego. Nie negocjuje się z terrorystami. Ze zdrajcami marki też nie. dobranoc

Nie kojarzę sytuacji, w której kiedykolwiek postąpiłem w podobny sposób, więc takie wnioski są na wyrost. Chwaliłem (często w konwencji tematu ;)) PS4, ale jak odkryłem niedostępne wcześniej i nowe, to dopiero zauważyłem, ile błędów popełniłem w swoim życiu.

Infamous, destiny, Diablo, driveclub, little big planet I wiele jeszcze innych gier, których nie zdołam kupić. Faktycznie nie ma gier, ehh.

Gier jest ogrom na ten rok, tylko mówimy tu wyłącznie o tytułach ekskluzywnych ;)

Exy, driveclub u Sony, Forza u Microsoftu. Tak to u mnie wygląda, nie ma nic więcej ciekawego. Halo i tlou nie liczę.

Opublikowano

co ubi cpa to ja nie wiem...w plikach gry sa poukrywane shadery/efekty itp lepsze niz w filnalnej grze i oparte na build z 2012 - wlasnie je ludzie zaczynaja uruchamiac...

ubi to ukrylo by wersje na konsole tak bardzo nie odstawaly od tej z pc? nie kumam

4Ye0005.jpg?1

LMY3Du8.jpg?1

14428220152_5dae42663c_h.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

co ubi cpa to ja nie wiem...w plikach gry sa poukrywane shadery/efekty itp lepsze niz w filnalnej grze i oparte na build z 2012 - wlasnie je ludzie zaczynaja uruchamiac...

ubi to ukrylo by wersje na konsole tak bardzo nie odstawaly od tej z pc? nie kumam

4Ye0005.jpg?1

LMY3Du8.jpg?1

14428220152_5dae42663c_h.jpg

Nie, by zamiast 3titanow tylko 2 starczyło.
Opublikowano
Exy, driveclub u Sony, Forza u Microsoftu. Tak to u mnie wygląda, nie ma nic więcej ciekawego. Halo i tlou nie liczę.

A Sunset ? to pewno też Cię nie interesuje, ale jakby było na PS4 to czemu nie ?

Opublikowano

exact i te jego mądrości. :teehee:

No ale czego oczekiwać od typa, który widzi 60fps na 30fpsowym gifie. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak można jarac się Sunsetem 7/10

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o Ciebie to Twoja wypowiedź i tak nikogo. 

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o Ciebie to Twoja wypowiedź i tak nikogo.

Tutaj każdego odpowiedź nikogo, wiadomo że każdy patrzy przez pryzmat siebie.
Opublikowano

exact i te jego mądrości. :teehee:

No ale czego oczekiwać od typa, który widzi 60fps na 30fpsowym gifie. xD

i tak najlepszy był screen z prezentacji wiedzmina

Opublikowano

Dlaczego 7/10? Pytam tak serio, co jest w tej grze na 7/10? ;)

Opublikowano

900p 30fps na "next genie".
Opublikowano

gra na 9/10

minus 1 za brak 1080p

minus 1 za to że ex na xbona

=

7/10

Edytowane przez kermit

Opublikowano

to jest ból dupy 7/10

Opublikowano

Sunset, Fordza i Halo - DriveClub, TLoU i LBP3. 3 : 3. TRZY DO TRZECH KURTYZANY! 1 : 1 w kotletach, 1 : 1 w cross-genach i 1 : 1 w exach właściwych. Jakby się boty nie starały, trzy nigdy nie będzie większe niż trzy. Coś wam jeszcze wytłumaczyć popaprańcy? Boże, ile możma...

Opublikowano

I to jest podstawą, by gra miała 7/10? :P

Naprawdę uważasz, że w dzisiejszych czasach oceny mają JAKIEKOLWIEK podstawy?
Opublikowano

Sunset, Fordza i Halo - DriveClub, TLoU i LBP3. 3 : 3. TRZY DO TRZECH KURTYZANY! 1 : 1 w kotletach, 1 : 1 w cross-genach i 1 : 1 w exach właściwych. Jakby się boty nie starały, trzy nigdy nie będzie większe niż trzy. Coś wam jeszcze wytłumaczyć popaprańcy? Boże, ile możma...

Kolekcja Halo składa się z czterech gier, ale to drobny szczegół w sumie. Dance Central, Ori i Project Spark nie liczysz bo? Bo dwie są na PC, a trzecia to (pipi) na Kinecta. Czaję.

I to jest podstawą, by gra miała 7/10? :P

Naprawdę uważasz, że w dzisiejszych czasach oceny mają JAKIEKOLWIEK podstawy?

Nie pytam bezpośrednio o wartość liczbową, a elementy które dają podstawy by twierdzić, że to średniak (no bo 7/10 to taki poziom Killzone'a).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie pytam bezpośrednio o wartość liczbową, a elementy które dają podstawy by twierdzić, że to średniak (no bo 7/10 to taki poziom Killzone'a).

Przede wszystkim przestań się dawać trollować i poczekaj, aż gra wyjdzie, co by można było cokolwiek w niej oceniać.

Aczkolwiek 900p 30fps na exclusive'ie next genowym to i tak komedia.

Opublikowano

Przede wszystkim przestań się dawać trollować i poczekaj, aż gra wyjdzie, co by można było cokolwiek w niej oceniać.

Aczkolwiek 900p 30fps na exclusive'ie next genowym to i tak komedia.

Nie pytam Ciebie, tylko eX4aCTa, więc może daj mu odpisać z łaski swojej. Ciekaw jestem jego argumentów.

Opublikowano

Remaster rocznej gry vs 4 gry w tym dwie sprzed 13 i 10 lat xDDDDDDD faktycznie 1:1. Jako że to Iras pisał to można dodać metascora H:CE (97) i gra zamknięta. 

Opublikowano

Jakie 9 exow na xbone w tym roku?

- Horizon 2

- Sunset Overdrive

- Halo: Master Chief Collection (tu są cztery gry, ale ok - liczę jako jeden pakiet + beta Halo 5)

- Dance Central: Spotlight

- Ori

- Disney's Fantasia

- Project Spark

- Killer Instinct: Season 2

- Beta Fable Legends

1402895947000-Game-of-Thrones-Dinklage.j

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.