Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czemu jeszcze nie jesteś zbanowany? :(

Poniewaz jest inzynierem i administracja mu ufa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czemu jeszcze nie jesteś zbanowany?

A kto to odgadnie?  :unknown:

Męczyłem, dobry dobór słów zważając na to jakie cyrki były z tymi dwoma tytułami na pc.

Kto miał cyrki ten miał . . . 

Opublikowano

Downgrade Wiedzmina na ps4 do poziomu xbone, smutne.

Opublikowano

Na PlayStation 4 udało się już osiągnąć rozdzielczość 1080p.

- To nieco potężniejsza maszyna - dodaje Mamais. - To żadna tajemnica. Ale wydaje mi się, że w przyszłości wszystko zadziała na obu konsolach w 1080p. Deweloperom zajmuje to po prostu nieco więcej czasu, ponieważ architektura Xbox One jest bardziej skomplikowana.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-18-cd-projekt-podczas-e3-prezentowano-wiedzmina-3-na-niskim-poziomie-trudnosci

Jak okaże się, że Wiesiek na PS4 chodzi w 900p, to już wiecie kogo to wina.

nolfsgde.jpeg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

The Order bedzie mial pasy, czyli braknie do 1080p, za to tez winny jest ms, nie?

Ja uważam, ze to jednak wina ps4, ktore jest za slabe zeby pociagnac taka grafe w full hd.

Podpiszcie petycje, zeby wiedzmin na ps4 mial pasy, skoro je wolicie od 'zwyklego' 900p.

The Order bedzie mial pasy, czyli braknie do 1080p, za to tez winny jest ms, nie?

Ja uważam, ze to jednak wina ps4, ze jest za slabe zeby pociagnac taka grafe w full hd.

Podpiszcie petycje, zeby wiedzmin na ps4 mial pasy, skoro je wolicie od 'zwyklego' 900p.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano
Przeczuwam teorie spiskowe typu: "MS posmarowal aby wersje byly IDENTYCZNE".

Jestę Nostradamusę

nostradamus-live.jpg

Opublikowano

Ja uważam, ze to jednak wina ps4, ze jest za slabe zeby pociagnac taka grafe w full hd.

Spoko, wyjdzie U4 czy nowa gra SSM, które będą wyglądały lepiej niż Order i nie będzie pasów. Przypomnę ci ten post w przyszłości.

Opublikowano

Masz mnie za debila czy sam masz problem z mysleniem?

Od kiedy porownujemy gry na konsole wychodzące w roznych terminach? Roznica miedzy takimi gearsami 1 a 3 jest kosmiczna.

Porownujemy 2 gry, ktore wychodza w tym samym czasie. I widac, ze tworcy maja poki co problemy z osiagnieciem full hd na ps4 przy mega oprawie.

Opublikowano

Nie mają problemu, bo full hd już osiągnęli 2 miesiące temu.

Opublikowano

sporo hejtu na polskim internecie i ogólne teorie, że MS posmarowało sianem, sam już nie wiem co o tym myśleć

2 msc temu pisali, że bez większego problemu osiągnęli 1080p/30fps dla PS4 i 900p/30fps X1

na gram też to potwierdzają

http://www.gram.pl/news/2014/08/20/wiedzmin-3-dziki-gon-w-rozdzielczosci-1080p-na-konsolach-prawdopodobnie-nie.shtml

Opublikowano

Ciekawe zdanie:

Obecnie pracujemy nad optymalizacją i muszę powiedzieć, że aktualnie gra działa naprawdę nieźle. W sumie to spodziewaliśmy się, że będzie gorzej. Kiedy mieliśmy zacząć grać na konsolach PlayStation 4 i Xbox One, spodziewaliśmy się, że całość będzie ledwo funkcjonować i zawieszać się z uwagi na ogrom danych.

Czyli jak zaczynali prace nad wersją konsolową to zakładali, że finalny produkt będzie ledwo działał :P?

Opublikowano

Potwierdzą 900p na PS4 (sprzedali się m$), przejdę grę na twitchu.

żart ;) ale smród pozostanie

Ciekawe zdanie:

Obecnie pracujemy nad optymalizacją i muszę powiedzieć, że aktualnie gra działa naprawdę nieźle. W sumie to spodziewaliśmy się, że będzie gorzej. Kiedy mieliśmy zacząć grać na konsolach PlayStation 4 i Xbox One, spodziewaliśmy się, że całość będzie ledwo funkcjonować i zawieszać się z uwagi na ogrom danych.

Czyli jak zaczynali prace nad wersją konsolową to zakładali, że finalny produkt będzie ledwo działał :P?

Nie, tu mowa o pierwszym uruchomieniu Wieśka na konsolach. Przy W2 gra w ogóle nie chciał się odpalić na x360, tu poszła za pierwszym razem.

Mam nadzieje, że na ich forum ludzie będą przypominać im te wypowiedzi o full hd na ps4.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

(pipi) im w dupe

Divinity >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Wiedźmin 3

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pyszny ból dupy o 180p

Opublikowano

Hej a Dragon Age 3 na PS4 potwierdzono w 1080p ? Tak sobie pytam.

Pyszny ból dupy o 180p

Tutaj bardziej chodzi o to, że CDPR ma rozdwojenie jaźni.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

gruba akcja, spencer zagroził wpier.dulem i oficjalnie jesteśmy równi. mocny #icebucket na głowy sonoklapów.

Opublikowano
Pyszny ból dupy o 180p 

O 44% więcej pikseli. A to sporo. 

Opublikowano

Ale odkryliscie nowinę, za rok, dwa, boty będą pisać "to ps4 jest mocniejsze od Xboxa One?"

Opóźnienie w rozwoju.

Tak

Jeśli Wiedźmin będzie identyko na konsoli Sony i M$ to oznacza że ładnie M$ posmarowal.

Nie jest fizycznie możliwe wygranie wyścigu samochodem z silnikiem 1.6 z samochodem z silnikiem 2.2 zakładając że do tego 1.6 wlalo się dobre 107oktanowe paliwo.

Ogarnijcie to.

Opublikowano

Mowilem ze xbone to rak ktory nalezy wyciac. Hamuje rozwoj gier.

Opublikowano

przepraszam expercie

ale gdzie sa te bomby prawdy ? 

Opublikowano

(pipi) im w dupe

zn7qe9.jpg

Jak mozna stawiac amerykanskie gufdno ponad naszym dobrem narodowym?

Masz ty w ogole rozum i godnosc czlowieka?

Opublikowano

(pipi) im w dupe

zn7qe9.jpg

Jak mozna stawiac amerykanskie gufdno ponad naszym dobrem narodowym?

Masz ty w ogole rozum i godnosc czlowieka?

Powiedz to Tuskowi
Opublikowano

Pyszny ból dupy o 180p

O 44% więcej pikseli. A to sporo.

W teorii. A w praktyce 1080 to marketingowy bełkot.

Opublikowano

Zloto to pewnie ty rzuciłeś śnieżką w biednego, chudziutkiego, z depresją Hannawalda chociaż był najlepszy :P (pipi) dwulicowe CDPR !!

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.