Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bluber

Nie grałem, ale czy to oznacza że mam nie zagrać w Bloodborna?

W Diablo też nigdy nie grałem a 3 podoba mi się bardzo, nie wkładaj mnie więc do worka z PlusGamers, ja do worka z gimbami Cie nie wkładam.

No w sensie trzepiesz a nie wiesz do czego. Ja tam na przykład nie jaram się jakoś tym Sunsetem mimo, że wygląda ładnie and stuff. Zresztą słabo wygląda ten Bloodborne na tych gifach, serio jak gra z ps3.

Do Sunseta masz prawo nie trzepać bo do tej pory wydawali gry średnie, słabe i Sunset będzie też grą na 6-7/10, myślę że niżej niż Infamous, ale nie założę się ponieważ wiem że M$ będzie smarował i pompował kampanie.

Bloodborne tworzone jest przez ludzi którym można powierzyć zaufanie, ich produkcje to najwyższa liga.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gify z Soulsów

2467992-4898692785-fdsxg.gif

hhn3h9xlne9keaxosw62.gif

ibzNEuKYvUrYCC.gif

jakoś dramatycznego skoku nie ma bez przesady.

@Exact (to nie jest przekręcenie panie modzie!)

Mi się Resistance 3 bardzo podobał, Ratchety na ps2 to jedne z moich ulubionych tytuów więc mam poważne podstawy do trzepania konia.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kupile, obie czesci DS i jak na razie to jestem bity i poniewierany nieziemsko XD. Ale sie (pipi)a nie dam! Bede wytrwaly, bede walczyl! Dnie i noce. tutaj sie wezmie jakies chorobowe, tutaj sie z kims zamieni w robocie i jakos sie ogra! Tone poradnikow, miliony zdan do przeczytania? Nie ma problemu! Czuje w tej grze dusze. czuje cos czego juz w dzisiejszych grach nie ma! Mam nadzieje ze do premiery BB bede juz lepszym czlowiekiem. rzuce tarcze, rzuce ten zyebany zlamany miecz, wezme w swoje dlonie garlacza i skladana kose i wyrusze na nowa przygode, na przygode ktora szybko sie nie skonczy!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

słyszałem spoko, ale chodzi to, że Bloodborne będzie na takim poziomie jak zapowiadane DkS II na past geny i tyle.

Opublikowano

CDP tez mozna zaufac, a jednak palicie ich na stosie bo nie dali wam kart i kaszmirowej mapy w kolekcnonerce wiec ze tak to ujme:

BEKA Z KLAPKOW XD

Opublikowano

xD insomniac zaczął wydawać gry na xboxa i nagle się dowiaduje że ich poprzednie gry to 6-7/10 no (pipi)a xD

Opublikowano

Klapy zajarane ze robia reboota Racheta...a tu po prostu nie ma komu gry robic jak Insomnias pierdoylo to Microsoftu XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a jednak palicie ich na stosie bo nie dali wam kart i kaszmirowej mapy

Traktują gorzej ps4 jak xo. I mydlą oczy brakiem 1080p.

A liczby nie kłamią

PS4-Vs-Xbox-One-Vs-PS4-Benchmarks.jpg

Opublikowano

Liczby #nikogo.

Czemu jeszcze go nie zbanowali?

+ Dodał MODERATOR
Tobie bliżej do tego
Opublikowano

Ostatecznie to i tak na konsoli Sony będzie najwięcej exów. Najlepszych exów, choć Wii U może iść łeb w łeb. Zaś Xbox jak to Xbox, rok w rok te same gry trafiające w jeden target. Nie od dziś wiadomo, że Microsoft nie inwestuje w gry ambitne, nie szablonowe, kontrowersyjne. U nich jest tylko czysta kalkulacja. Dlatego Rare klepie pozycje na kinkieta. Nigdy tego nie zrozumiem jak można było u(pipi)ć tak kreatywne studio. Niemniej Spenser wydaje się spoko kolesiem, może odmieni marną sytuację z exami na ich konsolach, pytanie tylko ile tak na prawdę ma on do gadania? Pewnie tyle co Don Mattrick, którego teraz wszystkie botki obwiniają za  idiotyzmy zeszłego roku, a tym z resztą Spenser wtórował zapewniając, że to rewolucja. Don stał się kozłem ofiarnym, któremu nadano twarz wszystkich złych decyzji. A Microsoft umyło rączki, bo co złego to nie my. I teraz wszyscy zapominają jak botków chciano wydymać bez mydła. Obecna polityka jest tylko zasłoną dymną, kiedyś w końcu botką dobiorą się do zadka.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

A po co ktoś miałby to robić? Z jakiego powodu? 

Opublikowano

No tych keatywnych gier od Sony tyle w tym roku ze nie jednemu tutaj sie przegrzala mozgownica i udaja exp4rtow.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
Dlatego Rare klepie pozycje na kinkieta. Nigdy tego nie zrozumiem jak można było u(pipi)ć tak kreatywne studio.

Rare już nie ma. Kluczowi ludzie już dawno odeszli.

Opublikowano

Dlatego Rare klepie pozycje na kinkieta. Nigdy tego nie zrozumiem jak można było u(pipi)ć tak kreatywne studio.

Serce boli, genialny developer. Na szczęście Big N ma teraz Retro Studio. 

Opublikowano

Choć ze starego Rare pozostała już chyba tylko nazwa , to mimo wszystko nie sądzę by Kinect Sports było wyżyną umiejętności osób tam pracujących.

Bo obrażasz XO a to boty boli , więc nie powinieneś się dziwić że chętnie wyeliminowali by przyczynę tego bólu.

xD insomniac zaczął wydawać gry na xboxa i nagle się dowiaduje że ich poprzednie gry to 6-7/10 no (pipi)a xD

6-7 to trochę mimo wszystko przesada , powinno być patrząc całościowo 6-9  ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Hehe nie chcę nic pisać po tym jak mnie styrałeś w tym temacie (pamiętne zdjęcie z grami na ps3) ale myśle że to przez bycie alterem miałbyś być zbanowany hehe, pozdrawiam.

Opublikowano

Jakbym był alterem dawno bym bana dostał. Ip, proxy, wiecie takie sprawy. 

A styram każdą głupotę. Nie ważne czy to ps4(3), xo(360) czy blacha. 

Opublikowano
6-7 to trochę mimo wszystko przesada , powinno być patrząc całościowo 6-9  ;)

Z 6-7 zrobic 69 - podoba mi sie twoj tok myslenia

1397076287504.gif

Opublikowano
+ Dodał MODERATOR
Tobie bliżej do tego

ONLY SPENCER CAN JUDGE ME 

Opublikowano

Dopiero nadrobiłem zaległości kilku stron wcześniej, wybaczcie :(

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Wtedy ten filmik ze Spencerem gadającym o wyższości płynności nad rozdzielczością to bedzie monster kill

Przecież Spencer mówi jedno, a robi drugie.

"We did find it challenging early on to get it to 1080p," he said. "That's why we made the decision to drop to 900. That's what we demoed and were showing around E3 time. And Microsoft was just like, 'This is unacceptable. You need to figure out a way to get a better resolution.' So we worked with them directly, they gave us a code update to let us get to full 1080p."

No i botki będą cisnąć w 50 fps.

Klapy zajarane ze robia reboota Racheta...a tu po prostu nie ma komu gry robic jak Insomnias pierdoylo to Microsoftu XD

Nie pisz po pijaku.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Sorry, ale w tej generacji dużo bardziej ambitne gry wyjdą na konsole sony, co pokazało gamescom i e3. Również wii u prezentuje się świetnie pod tym względem (pomimo że gry to odgrzewane kotlety) ale mają rzeszę fanów, dla których liczba p i fps schodzi na dalszy plan.

Opublikowano

#tylkoNintendo ! 

Jak myślicie, co Sony i Big N pokażą na TGS? Sony całkowicie uśmierci Vitę z ich strony? 

Liczę na to, że jednak w ciągu kolejnego roku zapowiedzą nowe hity AAA na PSV, jak już przestaną skupiać się w 100% na PS4.

o M$ na TGS nie wspominam bo niby co oni mogą pokazać... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.