Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego że PS4 już wygrało i dominuje jak ps2, możemy jedynie rozmawiać na temat walki o drugie miejsce między xboxem i wiiu.

Chyba Ci się coś pomyliło. To na WiiU są w tej chwili najlepsze gry, nie na PS4. Więc z całym szacunkiem dla marki ale teraz grami prowadzi Ninny.

I dlatego Wii U to zdecydowanie najlepsze uzupełnienie PS4 pod TV, służące jako druga konsola z doskoku, na najciekawsze exy. Chodź jeśli ktoś wykreśli większość cukierkowo-pierdzących tytułów, to okaże się, że na Wii U wcale dużo tego nie ma. Ale i tak szacunek dla Nintendo za bibliotekę gier na tę konsolę, biorąc pod uwagę, że prócz samego N i innych Japończyków prawie nikt nie chce na to pisać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chce tylko wtracic ze Xboty juz w tym roku fapuja nad exami.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.

I dlatego jest beka, bo nie ma zbytnio do czego fapowac.

Tylko Forza wydaje się być ciekawą propozycją, równie ciekawą jak DriveClub z tym ze Horizon ma kredyt zaufania a DriveClub nie, bo DNA to nie wszystko.

Opublikowano

Akurat najbliższe miechy zapowiadają się lepiej po stronie XO. 

Ps4 będzie ciekawe jak wew. studia coś zapodadzą. Na razie papka, indyki, multi i ogólnie beka z bubla. Ale za 1699zł nie ma co oczekiwać cudów. 

Opublikowano

Ps4 będzie ciekawe jak wew. studia coś zapodadzą. Na razie papka, indyki, multi i ogólnie beka z bubla. Ale za 1699zł nie ma co oczekiwać cudów.

Dość konkretne argumenty, przekonales nas.
Opublikowano

niech ktos mnie zniecheci do tej bialej ps4 z destiny :( :( ehhh taka sliczna jest ehhh :( :( nie chce miec pojemnika na kurz do lutego 2015 :P

Opublikowano

Biorąc cały rok 2014 pod uwagę wychodzi po obu stronach niemal to samo , żadna ze stron nie ma przewagi tyle że na XO większość "dobra" skumulowało się na końcówkę roku.

Opublikowano

odezwał się

Ja mówię jak jest, on chciałby aby tak było.

niech ktos mnie zniecheci do tej bialej ps4 z destiny :( :( ehhh taka sliczna jest ehhh :( :( nie chce miec pojemnika na kurz do lutego 2015 :P

A Destiny nie kręci Cię?
Opublikowano

Tylko Forza wydaje się być ciekawą propozycją, równie ciekawą jak DriveClub z tym ze Horizon ma kredyt zaufania a DriveClub nie, bo DNA to nie wszystko.

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol

Opublikowano

niech ktos mnie zniecheci do tej bialej ps4 z destiny  :(  :( ehhh taka sliczna jest ehhh  :(  :( nie chce miec pojemnika na kurz do lutego 2015  :P

bierzesz biełego Xbona w bundlu z SO i dokupujesz Destiny (po miesiącu pewnie dobre ceny będą na pchlim bo każdemu przy zdrowych zmysłach gra się znudzi). wrzesień masz konkretny na vicie. nie ma za co. pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zaczalem dzisiaj grac w Bully'ego na 360ce, w planach mam zakup burnouta revenge i wiecie co? Mysle, ze wiekszosci w dupach sie poprzewracalo.

Gry maja po 8lat, a w ogole sie nie zestarzaly i gra sie w nie swietnie. Nie ma graficznych fajerwerkow, jest za to czysty fun.
Teraz nagle najwazniejsze jest pare pixeli i klatek animacji wiecej. Nieważne co to za gra, jak ma 1080p/60fps jest cudowna.
Idzcie na pclaba i gadajcie o tym z ludzmi, których to naprawde interesuje

zacytowane dla prawdy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A Destiny nie kręci Cię?

nawet w gramie nie kreci, jakbym kupil nieodfoliowana od razu trafilaby do zyda na wymiane na shadow fall i ac4

Opublikowano

Sprzedam Ci moja czarna , bo tez chce biała :)

Opublikowano

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol
Ale remastery podobno nikogo, Janusza tym bardziej.

Sunset, ja osobiście nie widzę w tej grze nic, gra na max tydzień, tam nawet fabuły nie będzie.

No a multiplatformy nazwę mają tylko tą samą, bo jak testy dowodzą są lepsze na Ps4, począwszy od Diablo i Metro kończywszy na Bóg wie co jeszcze wyjdzie w praniu w tym roku.

Nie wspominając o dodatkowej zawartości np. w Destiny jeśli kogoś interesuje.

Opublikowano

tam nawet fabuły nie będzie.

:)

Opublikowano

Sunset, ja osobiście nie widzę w tej grze nic, gra na max tydzień, tam nawet fabuły nie będzie.

Ja mówię jak jest

PS4, ja osobiście nie widzę w tej konsoli nic, gierek na max tydzień, nawet eksów nie będzie.

Mówię jak jest.

Opublikowano

Biala konsola srednio pasuje do czarnego TV, zestawu HI Fi i innych urzadzen. Mam nadzieje, ze pomoglem ! :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

dobrze, że w infamous: second son jest zaje.bista fabuła.

Opublikowano

MS nie robi konfy na TGS. Beka. Konfa Sony oczywiście 1 września :) Obiecane są nowe zapowiedzi :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Chyba I tak ciekawsza niż w Sunsecie....
Opublikowano

MS nie robi konfy na TGS. Beka. Konfa Sony oczywiście 1 września :) Obiecane są nowe zapowiedzi :)

A co z zapowiedzią tytułu AAA który ma walczyć o graczy w Japonii.
Opublikowano

Skąd Ty to ku.rwa wiesz? xDDD

Opublikowano

Nie grałeś? Nie oceniaj.

Obym się mylił.

Skąd Ty to ku.rwa wiesz? xDDD

Mam insajdera XD
Opublikowano

xD ta grafika w infamousie nieźle niektórych zmyliła i teraz sądzą że to dobra gra. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.