Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze exact ze jestes, szybciutko powiedz wszystkim specom od marketingu ze wypuszczanie najwiekszych hitow podczas swiatecznego szalu zakupow to blad xD

Widze nieglupich rzeczy ucza na zmywaku w Irlandii.

SO to największy hit XD, no na konsoli bez gier może i tak.

Jezu ja was wszystkich powiesze moim śmiechem gdy okaże się że nawet bundle z Forza czy Halo będą miały gorsza sprzedaż niż PS4 z Destiny.

Beka

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie ma bundla z halo.

Opublikowano

nie ma bundla z halo.

W krajach cywilizowanych są.

link.

Opublikowano

A co mamy zrobić z Tobą gdy sytuacja będzie inna ? będziemy mogli Cię wy(pipi) z tego forum ?

I tak największy zagęszczenie będzie w USA na Europem jakoś bardzo bym nie liczył. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Widze ladnie Ciebie piecze ten SO xD.

W Sunset nie ma fabuly, a bundle Destiny sprzedadza sie lepiej niz bundle Halo ( ktorych nie ma)

Beka must go on xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jeżeli jednym z twoich wymagań nie jest lepsza grafika na nowej generacji to po co komu Xbox One?

FH2 wychodzi też na X360

SO to gra 6-7/10

A Halo wyszło 10 lat temu...

Nie chcecie mi powiedzieć chyba że kupicie Halo bo poprawili textury i dali 1080p XD

A po co komuś ps4?

Indyki są na vicie i pc

LBP3 wychodzi też na ps3

Infamous z dodatkiem to też gra na 6-7/10 (a recki były opłacone)

TLOU wyszło rok temu...

nie chcesz mi powiedzieć że kupujesz TLOU bo poprawili tekstury i dali 1080p? XD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Te same argumenty w przypadku PS4 to nieprawda dla kalafiora. 

Opublikowano

te argumenty są inwalidą ponieważ na ps4 już lada dzień wychodzi destiny.

Opublikowano

PS4 z Destiny.

Beka

Beka to jest klapersów, którzy całe życie w zakłamaniu żyli i narzekali na bungie bo halo (lol iksde) a teraz nagle podnieta bo bedą mieli od nich gierkę (która swoją drogą wychodzi też na XO więc nie po ch.uj taka podnieta, ale marketing robi swoje i pierze mózgi typów pokroju Exacta).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie ma bundla z halo.

W krajach cywilizowanych są.

link.

Na chwile obecna nie mam, zawsze jednak w Irlandii można kupić nową konsole z dowolny grą w zestawie.
Opublikowano

zaje.bista ta zielona wyspa. szkoda, że nijak to się ma do polityki microsoftu.

Opublikowano

I cieniami na low.

Opublikowano

Super partia !

Opublikowano

PS4 z Destiny.

Beka

Beka to jest klapersów, którzy całe życie w zakłamaniu żyli i narzekali na bungie bo halo (lol iksde) a teraz nagle podnieta bo bedą mieli od nich gierkę (która swoją drogą wychodzi też na XO więc nie po ch.uj taka podnieta, ale marketing robi swoje i pierze mózgi typów pokroju Exacta).
Bluber albo zacznij cytować takie osoby które tak mówią albo przestań się kompromitowac, bo już nawet śmieszne nie jest.

YETI który jest klapkiem na każdym kroku pisze ze multi w halo było genialne i dlatego jest mega napalony na Destiny.Ale wejdzie taki weganin który myśli że jeśli on jest inny inaczej tzn. że i wszyscy na około to deebbille i pierrddoli głupoty.

Opublikowano

eX4cT_PLowi obsuwa się grunt pod nogami i od razu sięga po żelazny argument o nawykach żywieniowych. ładnie tam macie zagranico, w tzw "cywilizowanych krajach".

Opublikowano

nie ma bundla z halo.

W krajach cywilizowanych .

link.

Na chwile obecna nie mam, zawsze jednak w Irlandii można kupić nową konsole z dowolny grą w zestawie.

XD

Opublikowano

A co mamy zrobić z Tobą gdy sytuacja będzie inna ? będziemy mogli Cię wy(pipi) z tego forum ?

Nie, lubię patrzeć jak Cię duupka piecze i chcesz ludzi przez monitor bić, ale rozumiem Cię +5 do wyższości bo bluzę PROSTO mama pewnie wyprala.
Opublikowano

@Exact

przestań się kompromitowac

:sorcerer:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

eX4cT_PLowi obsuwa się grunt pod nogami i od razu sięga po żelazny argument o nawykach żywieniowych. ładnie tam macie zagranico, w tzw "cywilizowanych krajach".

Nie, odpowiadam tylko na zaczepki typu praca na zmywaku za granicą =)
Opublikowano

Nie, odpowiadam tylko na zaczepki typu praca na zmywaku za granicą =)

ale ogarnij, że to nie ja to napisałem :lol:

Opublikowano

The Independent Game Developers’ Association (TIGA) to stowarzyszenie zrzeszające niezależnych twórców gier. Jak informuje serwis GamesIndustry, z najnowszego badania przeprowadzonego przez TIGA wynika, że deweloperzy są mocno zainteresowani produkowaniem gier na konsole nowej generacji. Obecnie jedynie 17% respondentów rozwija produkcje skierowane na Xbox One, a 15% na PlayStation 4, jednak blisko trzy razy tyle zespołów jest zainteresowanych tworzeniem gier na konsole nowej generacji w przyszłości (odpowiednio 52% na Xbox One i 48% na PlayStation 4).

Uwagę deweloperów traci za to PC. Tworzenie produkcji na tę platformę sprzętową potwierdziło 63% respondentów, jednak tylko 48% zamierza przy niej pozostać. Podobną tendencję spadkową można zauważyć wśród urządzeń mobilnych firmy Apple, które na tę chwilę wspiera ponad 70% badanych, jednak tylko 63% zamierza kontynuować takie produkcje. Sondaż został przeprowadzony na terenie Wielkiej Brytanii i wzięła w nim udział setka podmiotów zajmujących się tworzeniem gier.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=87361

RIP indyczki na blaszkach, już powolutku zaczynamy to obserwować, a coraz więcej tego typu produkcji zostaje exem na konsoli. Piszę oczywiście o tych konkretniejszych a nie tonach śmieci na steamie w które gra 10 osób ( do sprawdzenia na steamcharts, dobra beka czasami ).

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No tak kupuj nextgena do grania w indyki :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.